bistro-kattila-lohiannos-2015
Ensimmäisen brunnerin pääruokana on paistettua lohenseläkettä peruna-kasviskakun ja limehollandaisen kaverina.

Monet paikat pistävät sunnuntaisin brunssipöydän pystyyn, mutta Pikkubistro Kattila tarjoaakin lauantaisin brunneria, brunssin ja dinnerin pöytiintarjoiltavaa yhdistelmää.

– Brunner on brunssin ja illallisen eli dinnerin yhdistelmä. Halusimme korostaa tyylimme mukaan hyvää palvelua ja tarjoilla kaikki annokset pöytiin, bistropäällikkö Mika Pelttari valottaa.

Ensimmäisen brunner-listan alkupalalautanen koostetaan jogurtista ja myslistä, sipuli-fetapiirakasta, juustosta, paprikahillokkeesta, vihersalaatista, talon leivästä ja levitteestä. Pääruokana on paistettua lohenseläkettä peruna-kasviskakun ja limehollandaisen kaverina. Jälkihyväksi lusikoidaan suklaamoussea pähkinäcrumblella.

Myös vahvasti sesonkien mukaan elävä Kattilan à la carte -lista on uudistunut hiljattain. Uusi lista hellii sisällään mm. lempääläisen Hopeapoukaman hauesta valmistettua haukiquenellea ja somerolaisen Nokan lammastilan päkättimistä laadittua marokkolaista mausteista lammaspataa. Lähi- ja pientuottajat ovat muutenkin tärkeässä roolissa. Kaiken kaikkiaan heitä on noin parisenkymmentä.

Brunner Kattilassa lauantaisin klo 12-16 hintaan 20€ per brunner-ruokailija.

Hintatiedot päivitetty 16.10.2018. Artikkeli julkaistu 2015.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY