Grand Hotel Tammerin Super Breakfast on tarjolla joka aamu loisteliaassa salissa. Syys-kevätkaudella runsasmakuisen aamiaisen voi etenkin viikonloppuisin nautiskella brunssityyliin, sillä aamiaista on pidempään tarjolla lauantaina ja sunnuntaina eli klo 13 asti.

Grand Hotel Tammerin Super Breakfast on tarjolla:
Maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7.30-13.00

Tammerin Super Breakfastia päätettiin pidentää asiakkaiden iloksi ja mukavuudeksi. Nyt aamiainen on entistä kiireettömämpi ja seesteisempi.

– Halusimme pidentää viikonlopun aamiaista ja tarjota asiakkaille tilaisuuden nauttia tunnin pitempään, hotellinjohtaja Jaana Kariskoski valottaa.

Kaupunkilaiset ovatkin löytäneet hienosti Tammerin upean aamiaistunnelman, josta tullaan nauttimaan perheiden kanssa ja ystäviä tavaten. Kenties juhlistaenkin.

– On mahtavaa, että aina vain useammat löytävät tänne. Tammer kuuluu kaikille.

Tammerin runsas, säkenöivän kauniissa juhlasalissa nautiskeltava aamiainen on elämys jo historiallisten puiteittensa vuoksi. Hulppea on myös aamiaispöytä, johon kannetaan sen seitsemää sorttia syötävää, muiden muassa Tammerille tehtyä makkaraa.

Aamiainen Tammerissa on avoin muillekin kuin hotellivieraille. Moni tuleekin Tammeriin aamiaistamaan, kun haluaa rauhallisen hemmotteluhetken ennen päivän kiireisiin syöksymistä.

– Se on sellaista hetkeksi arjesta irtaantumista, hotellinjohtaja Jaana Kariskoski kuvailee.

Yhteinen aamiainen voi olla myös tapa juhlistaa merkkipäivää juuri sinä virallisena päivänä vaikka ennen töihin menoa.

– Ihan liikutuin, kun juttelin erään pariskunnan kanssa aamiaisella. Puoliso oli tuonut syntymäpäiväsankarin aamiaiselle ennen työpäivän alkua, Kariskoski kertoo hymyillen.

Myös arkiaamujen liikeaamiaistaminen on lisääntynyt. Super Breakfast onkin oiva tapa pitää maukas ja rento aamiaispalaveri.

Hemmottelemme sinua paikallisilla erikoisuuksilla ja huomaavaisella palvelulla.

Tammerin aamiaispöydän valikoima venyy melkoisiin ja paikallisia tuottajia suosiviin makumittoihin. Kinkut ja kalkkunaleikkeleet saapuvat Veljekset Mattilalta, Teivon Lihalta tulee heidän varta vasten Tammerille valmistamansa bratwursti ja Hukkaselta saadaan lämminsavulohta. Leivät ovat paikallisen Royal Bakeryn valmistamia. Lisäksi löytyy keittiön itse suunnittelemia aamiaisantimia.

– Valmistamme esimerkiksi myslit itse ja niiden kaveriksi löytyy jogurtin ohella vegaaninenkin vaihtoehto. Teemme siis chiansiemenistä ja soijajogurtista vanukasmaisen smoothiepohjan, johon voi sitten lisätä haluamiaan asioita, kuten mysliä, hedelmiä tai marjoja, kerrotaan ravintolasta*.

[* Huomioithan, että lähituotteiden sisältö voi muuttua haastattelun ajankohdasta.]

Myös huolella valmistettu puuro on olennainen osa Tammerin aamiaista.

– Tuunaamme joka aamulle omaa puuroa sesonkien mukaan. On esimerkiksi omenapuuroa ja kardemummapuuroa. Kevättä kohti maut aina kevenevät. Välillä on vispipuuroakin.

Runsas ja kauniisti vadein kukkuroitettu aamiaispöytä pitkine tarjoiluaikoineen tekee etenkin viikonloppuisin aamiaisesta suorastaan brunssin.

– Tänne tulee viikonloppuisin paljon pariskuntia ja ystäväporukoita… Monet ottavat kuohuviinilasilliset ja kilistävät viikonlopulle, Kariskoski kertoo.

 

Alkuperäinen teksti: Ronja Honko, Kohokohdat.fi, Lifestyle Media Oy. Tekstiä päivitetään säännöllisesti, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Majoitu yhden makuuhuoneen Gagarin-sviitissä Tammerissa