Ravintola Heinätorin tiloissa Pyynikintorin laidalla tankattiin 1900-luvun alussa hevosia, sitten autoja ja nyttemmin ihmisiä. Heinien punnitusta varten vuonna 1914 rakennetun vanhan vaakahuoneen tiloissa on kaunis ravintola, jota pidetään ilosta ravintolan pyörittämiseen. Sen huomaa aina Heinätorilla vieraillessa. Ravintoloitsijapariskunta Irja ja Lauri Väänänen ottaa asiakkaat vastaan aina henkilökohtaisesti ja lämpimästi, ja ruoka on juuri sellaista, mitä Irja ja Lauri itsekin haluaisivat syödä ja vierailleen tarjota.
Heinätori suosii annoksissaan kotimaisia marjoja, sieniä, kalaa sekä lihaa. Ruoka on konstailematonta mutta laadukasta, ilmapiiri historiallisessa ja kauniissa miljöössä kiireetön ja palvelu aina asiakasta kunnioittavaa. Ravintolan kolmen ruokalajin kausimenu vaihtuu sesonkien mukaan ja se on hyvin suosittu. À la carte -lista tarjoilee useampia annoksia valikoitaviksi.
Asiakkaiden viihtyvyyteen on satsattu ravintolassa monella tavalla. Irja vastaa valoisan kaari-ikkunaisen ravintolansa linjakkaasta sisustuksesta. Leikkokukat ja orkideat ovat leimallisesti osa Heinätoria. Lisäksi kesäaikaan ruokailukäytössäkin oleva ulkoterassi on viihtyisä lyhtyineen ja kukkaistutuksineen. Ravintolan takapihalla ja ilmaisella parkkipaikalla on vehreä, jopa maalaismainen tunnelma. Pikkulinnut laulavat ja pääskyset suihkivat ilmassa.
MAINOS