Juhlaravintolat

RAVINTOLA TAMPELLA
Kelloportinkatu 1 33100 TAMPERE
Illallinen, lounas (arkisin)

Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
Avoinna ma-pe 17-22:30, la 17-22:30, la 14-22:30, su suljettu (voimassa 25.6.2017 asti)

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.

KULTTUURIRAVINTOLA KIVI
Keskustori 2, 33100 TAMPERE
(03) 2160 242
Avoinna iltapäivästä keskiyöhön

Tampereen Teatterissa toimiva Kulttuuriravintola Kivi on rento seurustelu- ja ruokailuravintola, jossa on usein myös vapaamuotoista ja keveää kulttuuritarjontaa.

4VUODENAIKAA
   Hämeenkatu 19, Kauppahalli, 33200 Tampere
   ma-pe 11- 16, la 11-16

4 Vuodenaikaa on bistromaiseen tapaan ranskalaisia lounasruoka-annoksia loihtiva maineikas pikkuravintola Tampereen Kauppahallissa. Kyljessä on nyt myös 4Deli herkkutiskeineen.

AUGUST VON TRAPPE
Verkatehtaankatu 2, 33100 TAMPERE
Puh. 010 4233 279
Bistro: ti-to 17-23 pe-la 16-24, su 11-16 Baari ti-to 16-02, pe-la 15-02, su 14-24

August von Trappe on Hans Välimäen ohjastama belgialaisbistro sekä -baari Hämeensillan kupeessa vanhassa Matkailutalossa.

INEZ TAPAS BAR & SIDRERIA
Pellavatehtaankatu 19, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 225 5331
Avoinna ti-to 16-23, pe-la 16-02

Inez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Paikka on tunnettu sidra natural -siidereistään sekä hulppean laajasta viinivalikoimastaan.

ALSACE
Laukontori 6 B, 33200 TAMPERE
Puh. (03) 212 0260
Avoinna ti-to 16-22, pe 16-23, la 16-23

Laukontorin syleilyssä sijaitseva Wistub Alsace valmistaa Ranskan maaseudun, erityisesti Alsacen maakunnan herkkuja. Pienellä ja maalaisranskalaisen tunnelmallisella ravintolalla on ruokaan rakkaudella ja arvostuksella suhtautuva henkilökunta, joka taitaa viinin ja ruoan yhdistämisen.