Juhlaravintolat

M/S SILVER SKY
Laukontorin satama
Myyntipalvelu 010 422 5600

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee mainingeilla uudistunein antimin. Eikä risteileminen jää suinkaan pelkäksi kesäkauden puuhaksi, sillä Skylla on ankkurit irti sydäntalven jäihin asti moninaisin teemaristeilyin.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
aamiainen, lounas ja a la carte

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.

WINEBRIDGE
Hallituskatu 14-16, Tampere
ti-la 16-(24)

Rennossa viinibaari Winebridgessa kaiken keskiössä on viini. Ruoka täydentää ja säestää sen makuja, luodaan sopimaan juoman muotoihin. Niin mielenkiintoa kutkuttava ja valtaisa viinitarjonta kuin sen myötä ruokaisat maisteltavatkin elävät taajaan tahtiin.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
ma-to 11-22, pe 11-00, la 14-00, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

4VUODENAIKAA
   Hämeenkatu 19, Kauppahalli, 33200 Tampere
   ma-pe 11- 16, la 11-16

4 Vuodenaikaa on bistromaiseen tapaan ranskalaisia lounasruoka-annoksia loihtiva maineikas pikkuravintola Tampereen Kauppahallissa. Kyljessä on nyt myös 4Deli herkkutiskeineen.

KULMA26
Hämeenkatu 26
ti-to 16-23 (24), pe-la 16-02, su-ma suljettu

Kulma26 on bistrosta ja pubista koostuva kikkailemattoman ruoan ja monipuolisten juomien koti. Eurooppalainen bistroruoka kohtaa pirkanmaalaiset oluet ja mielenkiintoiset drinkit kansainvälisen tiimin taituroimana.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.