tiistai, 3 elokuun, 2021

Pikkujoulut Tampereella – Näin se onnistuu tänä vuonna

2020 kaupungissa vietettyjen pikkujoulujen luonne on pienimuotoisempi ja hienostuneempi – tiloiltaan yksyisempi ja väljempi. Lautasilla ja laseissa on enemmän laatua kuin määrää.

heli-sutela-pikkujoulutTältä sivulta löydät huolella haarukoidut ideat, joilla järjestät pikkujoulut ryhmällesi tai seurueellesi. Uutisoimme uusista pikkujouluideoista myös uutiskirjeessämme ja Fb-sivuillamme.

Täydellisessä pikkujoulupaikassa on nyt tilaa ja useita saleja. Myös kabinetit ovat suosittuja. Finlaysonin Palatsilla kuten muidenkaan ravintoloiden kabineteista ei pääsääntöisesti peritä ruokailijoilta erillistä vuokraa.

 

TIESITKÖ?

Verottaja linjasi etäpikkujoulut verovapaiksi

Iltalehden mukaan työnantaja voi järjestää ruokien ja juomien toimituksen kotiin tai työntekijä voi hakea työnantajan järjestämän ruoan ja juomat tietystä paikasta. Etäosallistujille annetut ruoka- ja juomalahjakortit sen sijaan ovat työntekijälle veronalaista palkkaa.
Katso laadukkaita take away -ruokia valmistavia ravintoloita sivuiltamme.

 

Tänä vuonna pikkujoulujen viettämistä kannattaa jakaa pienempiin ryhmiin ja suunnitella tarkemmin kuin aiemmin. Isompikin ryhmä voidaan jakaa eri kabinetteihin, saleihin ja hyvällä syyllä jopa omiin ravintoloihin tai seurueelle varattuun laivaravintolaan. Isommallekaan yritykselle tämä ei ole ongelma, sillä henkilöstö on usein jaettu pienempiin tiimeihin. Onnistuneet pikkujoulut voi järjestää turvallisesti turvavälit huomioiden ja tänä vuonna pikkujoulut voi hyvällä syyllä järjestää vaikka viikolla sillä alkoholin käytössäkin on syytä keskittyä määrän sijasta laatuun.

Pikkujoulusesonki on viime vuosina laventunut. Suosituimmat pikkujouluviikonloput ovat marraskuun puolesta välistä joulunalusaikaan, mutta niitä vietetään nykyisin paljon jo marraskuun alusta alkaen ja toimialasta riippuen vielä vuodenvaihteen jälkeenkin.

Tällä sivulla julkaisemme poimintoja erityisesti Tampereen ravintoloiden pikkujoulutapahtumista ja muista pikkujoulutapahtumista.

Juhlakauden lähestyessä pikkujoulutapahtumia voi selailla myös tapahtumakalenteristamme.

Sivuiltamme löydätte joulun lähestyessä myös Tampereen Joululounaat.

PIKKUJOULUT TAMPERE

PIKKUJOULUKAUDEN TAPAHTUMIA

MAINOKSET

banneri-dabbal
banneri-ihku-baari-tampere

Ravintolalahjakortit Tampereen ravintoloihin – kesällä synttärilahjaksi tai vaikkapa mökkituliaisiksi

Ravintolalahjakortti on aina syötävän hyvä idea. Lahjakortin ostamalla voit myös auttaa auttaa tamperelaisia ravintoloita selviytymään juuri nyt, kun ravintolat joutuvat puolittamaan saleissa asiakasmääränsä. Kesällä...

Tampereen ravintoloista herkut mukaan juhannukseksi

Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden erikoismenuja juhannukseksi kotiin, luonnossa ja mökeillä nautittaviksi. Erikoisantimet menevät yleensä kuin kuumille kiville, joten tilausten tekemisessä kannattaa olla nopea. Päivitämme...

Kokki kotiin – Toni ”Los Pollos” kokkaa nyt myös kotonasi

Tiesitkö, että ravintoloitsija-keittiömestari Toni Leskinen tekee paljon kokkivierailuja koteihin kokaten niin pikkuporukan illanistujaisiin kuin illallista kahdestaan tunnelmoivillekin. Ruokavalikoimissa on toki asiakkaan halutessa Los Pollos -makuja,...