Ravintolalahjakortti on aina hyvä idea. Tässä kootusti muutama idea lahjakortin hankintaan. Suurin lahjakorttisesonki on joulun alla, mutta lahjakortit ovat paljon monipuolisempia. Nyt meneillään on häiden, hääpäivien ja syntymäpäivien sesonki. Ravintolalahjakortin voit ostaa myös tuliaisena  Tampereen matkaltasi.

Toimituksen vinkki! Lahjakortit  saa hankittua kätevästi itse noutamalla ravintolasta esimerkiksi lounaan tai ravintolaillallisen yhteydessä.

1Ravintola Winebridgen lahjakortti online-kaupasta

Rennossa viinibaari Winebridgessa kaiken keskiössä on viini. Ruoka täydentää ja säestää sen makuja, luodaan sopimaan juoman muotoihin. Winebridgen ravintolalahjakortin voi tilata kätevästi online-kaupasta.
Tilaus online-lahjakorttina

2Tullin Sauna & Bistro -lahjakortti

Tullin Saunan & Bistron lahjakortti lämmittää sekä mieltä että ruumista. Lahjakorttia voi hyödyntää sekä saunan että ravintolan puolella. Voit hankkia lahjakortin joko valmiilla summalla tai päättää summan itse.

Tilaus Online-lahjakortti

3Ravintola Hella & Huone lahjakortit

Hella & Huone kirjoittaa ravintolalahjakortin haluamallesi summalle ja postittaa sen tarvittaessa myös postitse, jolloin veloitetaan 5€ laskutuslisä. Tilauksen voi tehdä soittamalla tai sähköpostitse.

Tilaus Online-lahjakorttina

4Lahjakortti: Dining 26 By Arto Rastas

Dining 26 -ravintolan kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse

5Lahjakortti: Periscope

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

Tilaus Online-lahjakorttina

6Ravintola Henriksin lahjakortti

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

Tilaus Online-lahjakorttina

7Ravintola Myllärien lahjakortti

Ravintola Myllärit toimii1903 valmistuneessa myllyssä ja on vuodenaikojen mukaan elävä tunnelmallinen ruokaravintola Tampere-talon vieressä.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai Online-lahjakorttikaupasta

8Panimoravintola Plevnan lahjakortti online-kaupasta

Panimoravintola Plevnan lahjakortti on mainio lahja erityisesti maltaisten makujen ystävälle. Rennossa panimoravintolassa  kaiken keskiössä on panimomestari Sam Viitaniemen palkitut oluet. Myös ruoan valmistamisessa hyödynnetään olutta. Plevnan ravintolalahjakortin voi tilata kätevästi online-kaupasta.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai  online-lahjakorttina

9Lahjakortti ravintola LiV:iin

Ravintola LiV on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola loistavalla viinivalikoimalla. Lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi ruokalista täydennystä isosta liitutaulusta.

Tilaus Online-lahjakorttina

10Ravintola Tiiliholvin lahjakortti online-kaupasta

Ravintola Tiiliholvin lahjakortin voi tilata kätevästi Elämyslahjojen lahjakorttina, jolloin tilaus ja lähetys onnistuu nopeasti eri maksutavoin toteutettuna. Aleksin ravintoloilla on myös oma lomakesivu, jolta tilauksen voi tehdä.

Tilaus online-lahjakorttina

11Lahjaksi illallinen Piemontessa

Ravintola Piemonte räätälöi lahjakortit paikan päällä haluamallesi summalle ja myös postitus on mahdollinen.

 

12Lahjaksi lahjakortti Aistiin

Ravitsemisliike Aisti räätälöi lahjakortit ostajan ja saajan mieleen. Lahjakortin voi noutaa ravintolasta ja arvon voi sopia itse henkilökunnan kanssa korttia ostaessa.

13Lahjaksi illallinen Ceessä

Ravintola C räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta tai tilata sähköpostiin ja siitä voi tulostaa oman muokatun versionsa. Näin korttiin saa haluamansa ulkoasun ja tilaisuuden teeman mukaisen ulkonäön. Kiireiden keskellä C palvelee lähettämällä kortin suoraan lahjan saajalle.

Tilaus sähköpostitse: c@ravintola-c.fi
Tilaus puhelimitse: 010 6179 760

14Ravintola Kajon lahjakortti

Myös Ravintola Kajo räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta, vaikkapa lounaan yhteydessä ja lahjakortin arvon voi itse sopia ravintolan henkilökunnan kanssa.

15Ravintola Sasor lahjakortti

Lähituottajia suosivan laaturavintola Sasorin lahjakortti on varmasti mieluisa joululahja, joka saa suun muikeaksi ja olon rennoksi.

16Ravintola Tuhton ravintolalahjakortti

Royal Ravintoloiden lahjakortit lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai muovikorttina haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Tampereella lahjakortit käyvät Tampere-talon yhteydessä toimivassa Tuhtossa.

Lahjakorttikauppaan

17Ravintola Astorin ja Finlaysonin Palatsin lahjakortit samasta osoitteesta

Sama lahjakortti käy molemmissa ravintoloissa. Lahjakortti lähetetään postitse lomakkeella annettuun osoitteeseen heti kun maksusuoritus on saapunut. *-merkityt kentät ovat pakollisia. Tilattavat peruslahjakortit ovat 50€ ja 100€ summille. Muiden summien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse tai vierailemaan paikan päällä.

Tilaus lomakkeen kautta: http://ravintola-astor.fi/lahjakortti-ravintola-astoriin/
Tilaus puhelimitse: 010 3211 600

18Online-ravintolalahjakortti Ravinteli Berthaan

Ravinteli Berthan lahjakorttikaupasta voi valita mieleisen menukokonaisuuden ja lahjakortti lähetetään asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostitse tai paperille tulostettuna normaalissa postissa.
Tilaus online-lahjakorttina

19Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan sekä huikeasta juomavalikoimastaan, jossa on runsaasti omatuontierikoisuuksia.

Tilaus online-lahjakorttina

20Ravintola Pyy


Ravintola Pyy on keittiömestarin omistama TTT:n nurkilla toimiva mutkaton, mutta luonteikas kortteliravintola.
Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

21Lahjakortti Los Pollos -ravintolaan

Los Pollos on Keittiömestarin omistama laadukkaaseen, mutta rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut casual-tyyppinen kanaruokaravintola.
Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

22Lisää lahjavinkkejä Tampereelta

Tampereelta kannattaa viedä tuliaisina jotain tamperelaista. Suosittelemme oluen ystäville tamperelaisten pienpanimoiden oluita lahjapakkauksissaan.

Katso myös ravintolalahjakortit Helsinki