Ravintolalahjakortti on aina hyvä idea. Tässä kootusti muutama idea lahjakortin hankintaan, joululahjaksi, muistona Tampereen reissusta kotiin, synttärisankarille tai vaikkapa vastavalmistuneelle. Kesällä Tampereen ravintoloista kannattaa poimia mukaan lahjakortit tuliaisina mökille tai ostaa tiskin takaa myytävät paikalliset oluet pakkauksissaan.

Toimituksen vinkki! Lahjakortit  saa hankittua kätevästi itse noutamalla ravintolasta esimerkiksi lounaan yhteydessä.

1Ravintola Tiiliholvin lahjakortti online-kaupasta

Ravintola Tiiliholvin lahjakortin voi tilata kätevästi Elämyslahjojen lahjakorttina, jolloin tilaus ja lähetys onnistuu nopeasti eri maksutavoin toteutettuna. Aleksin ravintoloilla on myös oma lomakesivu, jolta tilauksen voi tehdä.

Tilaus online-lahjakorttina

2Lahjaksi illallinen Piemontessa

Ravintola Piemonte räätälöi lahjakortit paikan päällä haluamallesi summalle ja myös postitus on mahdollinen.

3Lahjaksi illallinen Ceessä

Ravintola C räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta tai tilata sähköpostiin ja siitä voi tulostaa oman muokatun versionsa. Näin korttiin saa haluamansa ulkoasun ja tilaisuuden teeman mukaisen ulkonäön. Kiireiden keskellä C palvelee lähettämällä kortin suoraan lahjan saajalle.

Tilaus sähköpostitse: c@ravintola-c.fi
Tilaus puhelimitse: 010 6179 760

4Ravintola Kajon lahjakortti

Myös Ravintola Kajo räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta, vaikkapa lounaan yhteydessä ja lahjakortin arvon voi itse sopia ravintolan henkilökunnan kanssa.

5Ravintola Tuhton ravintolalahjakortti

Royal Ravintoloiden lahjakortit lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai muovikorttina haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Tampereella lahjakortit käyvät Tampere-talon yhteydessä toimivassa Tuhtossa.

Lahjakorttikauppaan

6Ravintola Astorin ja Finlaysonin Palatsin lahjakortit samasta osoitteesta

Sama lahjakortti käy molemmissa ravintoloissa. Lahjakortti lähetetään postitse lomakkeella annettuun osoitteeseen heti kun maksusuoritus on saapunut. *-merkityt kentät ovat pakollisia. Tilattavat peruslahjakortit ovat 50€ ja 100€ summille. Muiden summien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse tai vierailemaan paikan päällä.

Tilaus lomakkeen kautta: http://ravintola-astor.fi/lahjakortti-ravintola-astoriin/
Tilaus puhelimitse: 010 3211 600

7Online-ravintolalahjakortti Ravinteli Berthaan

Ravinteli Berthassa on käytössä nerokas mahdollisuus maksaa ravintolakäynti etukäteen. Toimintoa voi käyttää myös lahjakortin hankintaan. Lahjakortti ravintolaan on voimassa maksupäivästä yhden vuoden.  Maksun suoritettuasi saat sähköpostiisi linkin PDF-lahjakorttin, jonka voi sitten esittää hovimestarille saapuessa ravintolaan.

Tilaus verkkokaupan kautta / Maksa etukäteen: http://www.bertha.fi/poytavaraus/

8Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan sekä huikeasta juomavalikoimastaan, jossa on runsaasti omatuontierikoisuuksia.
Ravintolalahjakortti

9Ravintola Pyy


Ravintola Pyy on keittiömestarin omistama TTT:n nurkilla toimiva mutkaton, mutta luonteikas pikkuravintola.
Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

10Lahjakortti Los Pollos -ravintolaan

Los Pollos on laadukkaaseen, rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut espanjalaistyylinen casual-tyyppinen kanaravintola.
Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

11Lisää lahjavinkkejä Tampereelta

Tampereelta kannattaa viedä tuliaisina jotain tamperelaista. Suosittelemme oluen ystäville tamperelaisten pienpanimoiden oluita lahjapakkauksissaan.