Ravintolalahjakortti Tampereen ravintoloihin

Ravintolalahjakortti on aina syötävän hyvä idea. Lahjakortti on erinomainen idea synttäri-, valmistujais- tai häälahjaksi tai vaikkapa joululahjaksi.

Toimituksen vinkki! Lahjakortit  saa hankittua kätevästi itse noutamalla ravintolasta esimerkiksi lounaan tai ravintolaillallisen yhteydessä tai tilaamalla online-lahjakorttikaupasta PDF-muotoisena.

RAVINTOLALAHJAKORTTEJA

 

1Ravintola Hella & Huone lahjakortit

Hella & Huone kirjoittaa ravintolalahjakortin haluamallesi summalle ja postittaa sen tarvittaessa myös postitse, jolloin veloitetaan 5€ laskutuslisä. Tilauksen voi tehdä Online-lahjakorttina, soittamalla tai sähköpostitse.

Tilaus Online-lahjakorttina

2Lahjakortit Vaihmalan Hoviin

Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovin kartano on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoaa niin ravintola- kuin majoituspalveluitakin. Tutustumalla Vaihmalan Hovin lahjakortteihin, saat samalla hyvän käsityksen sen monipuolisista palveluista.

Lahjakorttikauppaan

3Lahjakortti: Dining 26 By Arto Rastas

Dining 26 -ravintolan kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.

Tilaus Online-lahjakortti

Olympia-kortteli tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osoittaa tukensa nyt, ja palkitsee tukensa antaneet myöhemmin. IOK -lahjakortti on valittavissa mille tahansa summalle 65 eurosta ylöspäin. Se on voimassa vuoden ajan ostohetkestä kaikkiin Olympia-korttelin palveluihin, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla. Kiitokseksi vähintään 65 € lahjakortin ostaneille me järkätään bileet. IOK-konsertissa marraskuun 14. päivänä esiintyvät Suomen ehdottomaan artistieliittiin kuuluva Pyhimys sekä kovaa nousua urbaanin musiikin kentällä tekevät Jesse Markin ja F virallinen

Tilaus Online-lahjakorttina

5Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan sekä huikeasta juomavalikoimastaan, jossa on runsaasti omatuontierikoisuuksia.

Tilaus online-lahjakorttina

6Lahjakortti ravintola LiV:iin

Ravintola LiV on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola loistavalla viinivalikoimalla. Lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi ruokalista täydennystä isosta liitutaulusta.

Tilaus Online-lahjakorttina

7Lahjakortti: Periscope

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä Ravintola PeriscopeArto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

Tilaus Online-lahjakorttina

8Ravintola Tiiliholvin lahjakortti online-kaupasta

Ravintola Tiiliholvin lahjakortin voi tilata kätevästi Elämyslahjojen lahjakorttina, jolloin tilaus ja lähetys onnistuu nopeasti eri maksutavoin toteutettuna. Aleksin ravintoloilla on myös oma lomakesivu, jolta tilauksen voi tehdä.

Tilaus online-lahjakorttina

10Ravintola Henriksin lahjakortti

Ravintola Henrikson Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.
Tilaus Online-lahjakorttina

11Ravintola Myllärien lahjakortti

Ravintola Myllärit toimii1903 valmistuneessa myllyssä ja on vuodenaikojen mukaan elävä tunnelmallinen ruokaravintola Tampere-talon vieressä.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai Online-lahjakorttikaupasta

12Panimoravintola Plevnan lahjakortti online-kaupasta

Panimoravintola Plevnan lahjakortti on mainio lahja erityisesti maltaisten makujen ystävälle. Rennossa panimoravintolassa  kaiken keskiössä on panimomestari Sam Viitaniemen palkitut oluet. Myös ruoan valmistamisessa hyödynnetään olutta. Plevnan ravintolalahjakortin voi tilata kätevästi online-kaupasta.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai  online-lahjakorttina

13Lahjaksi illallinen Piemontessa

Ravintola Piemonte räätälöi lahjakortit paikan päällä haluamallesi summalle ja myös postitus on mahdollinen. Ravintolalla on myös verkkokauppa.

14Lahjaksi lahjakortti Aistiin

Ravitsemisliike Aisti räätälöi lahjakortit ostajan ja saajan mieleen. Lahjakortin voi noutaa ravintolasta ja arvon voi sopia itse henkilökunnan kanssa korttia ostaessa.

15Lahjaksi illallinen Ceessä

Ravintola C räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta tai tilata sähköpostiin ja siitä voi tulostaa oman muokatun versionsa. Näin korttiin saa haluamansa ulkoasun ja tilaisuuden teeman mukaisen ulkonäön. Kiireiden keskellä C palvelee lähettämällä kortin suoraan lahjan saajalle.

Tilaus sähköpostitse: c@ravintola-c.fi
Tilaus puhelimitse: 010 6179 760

16Ravintola Kajon lahjakortti

Myös Ravintola Kajo räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta, vaikkapa lounaan yhteydessä ja lahjakortin arvon voi itse sopia ravintolan henkilökunnan kanssa.

Lahjakortti Kajoon online

17Ravintola Sasor lahjakortti

Lähituottajia suosivan laaturavintola Sasorin lahjakortti on varmasti mieluisa joululahja, joka saa suun muikeaksi ja olon rennoksi.

18Ravintola Tuhton ravintolalahjakortti

Royal Ravintoloiden lahjakortit lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai muovikorttina haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Tampereella lahjakortit käyvät Tampere-talon yhteydessä toimivassa Tuhtossa.

Lahjakorttikauppaan

19Ravintola Dabbalin illallislahjakortti


Koe ainutlaatuisia pohjoisen makuelämyksiä Dabbal Kitchen & Barissa. Ravintolan yllätysmenu rakentuu pohjoisen aitojen sekä puhtaiden makujen ympärille vieden ruokailijan seikkailulle Lapin tuntureille ja soille. Lahjakortti sisältää Dabbal Kitchen & Barin yllätysmenun sekä kokonaisuuteen huolella valitun viinipaketin yhdelle.

Lahjakorttikauppaan

20Ravintola Astorin ja Finlaysonin Palatsin lahjakortit samasta osoitteesta

Sama lahjakortti käy molemmissa ravintoloissa. Lahjakortti lähetetään postitse lomakkeella annettuun osoitteeseen heti kun maksusuoritus on saapunut. *-merkityt kentät ovat pakollisia. Tilattavat peruslahjakortit ovat 50€ ja 100€ summille. Muiden summien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse tai vierailemaan paikan päällä.

Tilaus lomakkeen kautta: http://ravintola-astor.fi/lahjakortti-ravintola-astoriin/
Tilaus puhelimitse: 010 3211 600

21Online-ravintolalahjakortti Ravinteli Berthaan ja Huberiin

Ravinteli Berthan ja Ravinteli Huberin lahjakorttikaupasta voi valita mieleisen menukokonaisuuden ja lahjakortti lähetetään asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostitse tai paperille tulostettuna normaalissa postissa. Lahjakorttikaupasta saa myös molemmissa ravintoloissa käyvän version.
Tilaus online-lahjakorttina

Tilaus online-lahjakorttina

22Ravintola Pyy


Ravintola Pyy on TTT:n nurkilla toimiva mutkaton, mutta luonteikas kortteliravintola.
Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

23Lahjakortti Los Pollos -ravintolaan

Los Pollos on Keittiömestarin omistama laadukkaaseen, mutta rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut casual-tyyppinen kanaruokaravintola.

Tilaa Online: Ravintolalahjakortti

24Hopealinjojen lahjakortit: Pikkubistro Kattila, Ravintola Viikinsaari ja ravintolalaivat

Hopealinjojen lahjakortit saa kätevästi Hopealinjat-verkkokaupasta. Lahjakortit käyvät kaikissa Hopearavintoloiden ravintoloissa, kuten Ravintola Viikinsaaressa, Pikkubistro Kattilassa ja ravintolalaivoissa.

25Lisää lahjavinkkejä Tampereelta

Tampereelta kannattaa viedä tuliaisina jotain tamperelaista. Suosittelemme oluen ystäville tamperelaisten pienpanimoiden oluita lahjapakkauksissaan.

Katso myös ravintolalahjakortit Helsinki

VINKKI! Älä missaa vuosittaista Black Friday -etupäivää, jolloin lahjakorttien suurin myyntisesonki käynnistyy harvinaisilla alennuksilla kaupungin laadukkaimpiin ravintoloihin. Kartoitamme kaupungin kovimpien ravintoloiden Black Friday -tarjoukset ja ilmoitamme niistä Facebook-sivuillamme ja viikonlopun uutiskirjeessämme.