Ravintolalahjakortti Tampereen ravintoloihin

Ravintolalahjakortti on aina syötävän hyvä idea. Lahjakortti on erinomainen idea synttäri-, valmistujais- tai vaikkapa häälahjaksi. Keväällä juhlitaan myös naistenpäivää. Kesällä lahjakortti on hieno mukanatuominen vaikkapa kesämökille.

Toimituksen vinkki! Lahjakortit  saa hankittua kätevästi itse noutamalla ravintolasta esimerkiksi lounaan tai ravintolaillallisen yhteydessä tai tilaamalla online-lahjakorttikaupasta PDF-muotoisena.

RAVINTOLALAHJAKORTTEJA

1 Lahjakortit Lillan Hotel & Kök - käytettävissä sekä ravintolan että hotellin palveluihin
Lahjakortit Lillan Hotel & Kök – käytettävissä sekä ravintolan että hotellin palveluihin

Lillan Hotel & Kök lahjakortit

Lillan Hotel & Kök myy avoimia lahjakortteja, jotka voi tilata haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin voi käyttää hotelliyöhön, illalliseen tai vaikkapa brunssin ravintolassa.

Tilaus Online-lahjakorttina

2 Ravintola Kumma Bar & Street Kitchen

Kumma Bar & Kitchen lahjakortit

Uusi Kumma on street foodia ja DJ-pyöritystä tarjoileva gastroclub.

Tilaus Online-lahjakorttina

3

Ravintola Hella & Huone lahjakortit

Hella & Huone kirjoittaa ravintolalahjakortin haluamallesi summalle ja postittaa sen tarvittaessa myös postitse, jolloin veloitetaan 5€ laskutuslisä. Tilauksen voi tehdä Online-lahjakorttina, soittamalla tai sähköpostitse.

Tilaus Online-lahjakorttina

4 Lahjakortti - Vaihmalan Hovi ravintola

Lahjakortit Vaihmalan Hoviin

Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovin kartano on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoaa niin ravintola- kuin majoituspalveluitakin. Tutustumalla Vaihmalan Hovin lahjakortteihin, saat samalla hyvän käsityksen sen monipuolisista palveluista.

Lahjakorttikauppaan

5 Dining 26 Tampere

Lahjakortti: Dining 26 By Arto Rastas

Dining 26 -ravintolan kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla. Lahjakortit voi käyttää halutessaan myös Periscopen palveluihin.

Tilaus Online-lahjakortti

 

Olympia-korttelin lahjakortit tarjoavat mahdollisuuden tutustua ravintolakokonaisuuden monimuotoisiin palveluihin. Esimerkiksi talon gastrobaarihenkinen ravintola Muusa on kerännyt kehuja makukarnevaaleihin asti yltävästä ruoastaan. Tiima on kaupungin kohutuin cocktailbaari.

Tilaus Online-lahjakorttina

7 Gastropub Tuulensuu on suosittu ravintola Tampereella.

Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan sekä huikeasta juomavalikoimastaan, jossa on runsaasti omatuontierikoisuuksia.

Tilaus tällä hetkellä tiskiltä!

8

Lahjakortti ravintola LiV:iin

Ravintola LiV on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola loistavalla viinivalikoimalla. Lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi ruokalista täydennystä isosta liitutaulusta.

Tilaus Online-lahjakorttina

9 Periscope Olut Tampere

Lahjakortti: Periscope

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä Ravintola PeriscopeArto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

Tilaus Online-lahjakorttina

10

Ravintola Tiiliholvin lahjakortti online-kaupasta

Ravintola Tiiliholvin lahjakortin voi tilata kätevästi Elämyslahjojen lahjakorttina, jolloin tilaus ja lähetys onnistuu nopeasti eri maksutavoin toteutettuna. Aleksin ravintoloilla on myös oma lomakesivu, jolta tilauksen voi tehdä.

Tilaus online-lahjakorttina

11 Bistro Kattilan äitienpäivä Tamperella

Hopealinjojen lahjakortit: Pikkubistro Kattila, Ravintola Viikinsaari ja ravintolalaivat SS/Tarjanne ja MS/Silver Sky

Hopealinjojen lahjakortit saa kätevästi Hopealinjat-verkkokaupasta. Lahjakortit käyvät kaikissa Hopearavintoloiden ravintoloissa, kuten Ravintola Viikinsaaressa, Pikkubistro Kattilassa ja ravintolalaivoissa SS/Tarjanne ja MS/Silver Sky.

Tilaus Online-lahjakorttina

12

Ravintola Henriksin lahjakortti

Ravintola Henrikson Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.
Tilaus Online-lahjakorttina

13

Ravintola Myllärien lahjakortti

Ravintola Myllärit toimii1903 valmistuneessa myllyssä ja on vuodenaikojen mukaan elävä tunnelmallinen ruokaravintola Tampere-talon vieressä.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai Online-lahjakorttikaupasta

14

Panimoravintola Plevnan lahjakortti online-kaupasta

Panimoravintola Plevnan lahjakortti on mainio lahja erityisesti maltaisten makujen ystävälle. Rennossa panimoravintolassa  kaiken keskiössä on panimomestari Sam Viitaniemen palkitut oluet. Myös ruoan valmistamisessa hyödynnetään olutta. Plevnan ravintolalahjakortin voi tilata kätevästi online-kaupasta.

Tilaus ravintolassa, puhelimella, sähköpostitse tai  online-lahjakorttina

15 Ravintola Piemonte Tampereella

Lahjaksi illallinen Piemontessa

Ravintola Piemonte räätälöi lahjakortit paikan päällä haluamallesi summalle ja myös postitus on mahdollinen. Ravintolalla on myös verkkokauppa.

Tilaus Online-lahjakorttina

16 Ravintola Aisti – Ravitsemusliike Aisti. Kuvaaja: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Lahjaksi lahjakortti Aistiin

Ravitsemisliike Aisti räätälöi lahjakortit ostajan ja saajan mieleen. Lahjakortin voi noutaa ravintolasta ja arvon voi sopia itse henkilökunnan kanssa korttia ostaessa.

17 Ravintolalahjakortti Tampereen ravintoloihin

Ravintola Kajon lahjakortti

Myös Ravintola Kajo räätälöi ravintolalahjakortit saajan ja ostajan mielen mukaan. Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti noutaa ravintolasta, vaikkapa lounaan yhteydessä ja lahjakortin arvon voi itse sopia ravintolan henkilökunnan kanssa.

Lahjakortti Kajoon online

18

Ravintola Sasor lahjakortti

Lähituottajia suosivan laaturavintola Sasorin lahjakortti on varmasti mieluisa joululahja, joka saa suun muikeaksi ja olon rennoksi.

19 Itsenäisyyspäivä Ravintola Tuhdossa Tampereella

Ravintola Tuhton ravintolalahjakortti

Royal Ravintoloiden lahjakortit lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai muovikorttina haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Tampereella lahjakortit käyvät Tampere-talon yhteydessä toimivassa Tuhtossa.

Lahjakorttikauppaan

20

Lapland Hotels: Ravintola Dabbalin tai Saivon ravintolalahjakortit


Koe ainutlaatuisia pohjoisen makuelämyksiä Dabbal Kitchen & Barissa. tai Saivo Kitchen & Barissa.  Tampereen Lapland Hotelsin ravintoloiden menut rakentuvat pohjoisen aitojen sekä puhtaiden makujen ympärille vieden ruokailijan seikkailulle Lapin tuntureille ja soille.

Lahjakorttikauppaan

Ravintola Saivo – Lapin makuja Nokia Arenan kolmessa kerroksessa

21

Ravintola Astorin ja Finlaysonin Palatsin lahjakortit samasta osoitteesta

Sama lahjakortti käy molemmissa ravintoloissa. Lahjakortti lähetetään postitse lomakkeella annettuun osoitteeseen heti kun maksusuoritus on saapunut. *-merkityt kentät ovat pakollisia. Tilattavat peruslahjakortit ovat 50€ ja 100€ summille. Muiden summien kohdalla kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse tai vierailemaan paikan päällä.

Tilaus lomakkeen kautta: http://ravintola-astor.fi/lahjakortti-ravintola-astoriin/
Tilaus puhelimitse: 010 3211 600

22 Ravinteli Bertha Tampere

Online-ravintolalahjakortti Ravinteli Berthaan ja Huberiin

Ravinteli Berthan ja Ravinteli Huberin lahjakorttikaupasta voi valita mieleisen menukokonaisuuden ja lahjakortti lähetetään asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostitse tai paperille tulostettuna normaalissa postissa. Lahjakorttikaupasta saa myös molemmissa ravintoloissa käyvän version.
Tilaus online-lahjakorttina

Tilaus online-lahjakorttina

23

Ravintola Pyy


Ravintola Pyy on TTT:n nurkilla toimiva mutkaton, mutta luonteikas kortteliravintola.
Tilaus ravintolasta paikan päällä

24 Joululounas Tampereella ravintola Los Pollos

Lahjakortti Los Pollos -ravintolaan

Los Pollos on Keittiömestarin omistama laadukkaaseen, mutta rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut casual-tyyppinen kanaruokaravintola.

Tilaa: tiskiltä vaikkapa lounaan yhteydessä

 

Lisää lahjavinkkejä Tampereelta

Tampereelta kannattaa viedä tuliaisina jotain tamperelaista. Suosittelemme oluen ystäville tamperelaisten pienpanimoiden oluita lahjapakkauksissaan.

Katso myös ravintolalahjakortit Helsinki

VINKKI! Älä missaa vuosittaista Black Friday -etupäivää, jolloin lahjakorttien suurin myyntisesonki käynnistyy harvinaisilla alennuksilla kaupungin laadukkaimpiin ravintoloihin. Kartoitamme kaupungin kovimpien ravintoloiden Black Friday -tarjoukset ja ilmoitamme niistä Facebook-sivuillamme ja viikonlopun uutiskirjeessämme.