Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden tarjontaa uudenvuodenaattona 31.12.2021 ja muina uudenvuoden seudun päivinä. Uudet rajoitukset kuitenkin sotkivat suunnitelmat ja ravintoloissa tilanteet elävät, joten tapahtumien suhteen ajan tasalla pysyminen on haasteellista. Tiedot kannattaa tarkistaa viime kädessä suoraan ravintoloista.

Näinä rajoitusten aikoinakin ravintoloissa voi edelleen juhlistaa ruokaillen uuttavuotta, kunhan muistaa varata pöydän paljon totuttua aiemmin ja valmistautuu myös suuntaamaan ravintolaan varhaisemmassa vaiheessa päivää etenkin pisimpien menuja ruokailemaan mieliessä. Koska anniskelu ravintoloissa loppuu jo klo 17 ja alkoholipitoiset juomat täytyy kerätä pois klo 18, on nyt mainio tilaisuus tutustua alkoholittomiin juomakumppaneihin vaikka loppuruokailun tai muun illanvieton ajaksi.

Alkavaa vuotta voi toki juhlistaa täysin lasein ja lautasin brunsseilla, joita on jokunen uudenvuodenviikonloppuna tarjolla. Uudenvuoden aattohan osuu tänä vuonna perjantaille ja vuotta 2022 juhlitaan koko viikonlopun ajan.

Kansikuvassa Tampereen keskustorin juhlavalaistus vuonna 2020. Kuvaaja: Laura Vanzo, Visit Tampere.

Päivitämme tätä sisältöä säännöllisesti. Viimeinen päivitys 28.12.2021.

Uudenvuoden ravintolatapahtumia vuosien 2021-2022 vaihteessa

Suurin osa ravintoloista on normaalisti avoinna. Katso Tampereen ravintolat. Tässä muutama poiminto viikonlopun kohokohdista

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

Säkenöivä uudenvuodenaatto houkuttelee juhlimaan hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Useimmat ravintolat ovat avoinna silloin, ja monet ravintolat ovat loihtineet ison juhlan kunniaksi myös astetta erityisempiä herkkuja. Muistathan varata pöytäsi ajoissa!