Tampere on Suomen saunapääkaupunki, jonka parhaat kylpylät sopivat virkistävän lähiloman viettoon. Tampereen ja Pirkanmaan paras kylpylä löytyy Näsijärven rannalta. Tampereen kylpylän avaran allasosaston upea erikoisuus on kallioon louhittu uima-allas ja luola.

Holiday Club Tampereen Kylpylä on kylpylä ja kokoushotelli Näsijärven rannalla, kävelymatkan päässä Tampereen keskustasta. Kylpylä sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä. Kylpylään valmistui äskettäin 26 kokonaan uutta tilavaa ja tunnelmallista hotellihuonetta mukaan lukien kaksi saunallista sviittiä. Uusista huoneista on suora kulku kylpylään ja muihin päärakennuksen palveluihin.

Uudet, uniikit huoneet henkivät historiallisen tehdasmiljöön tunnelmaa – jopa 5 metrin huonekorkeus, paksut tiiliseinät ja tehtaan upeat ikkunat luovat hienot puitteet rentouttavaan kylpylälomailuun.

Lue lisää Holiday Club Tampereen Kylpylän kotisivuilta


Tampereen Kylpylä löytyy kaupungin suurimman pienvenesataman ääreltä Näsijärven rannalta.

Hotelleja joissa on SPA-osasto

2Ilves Spa on Tampereen keskustan hienoin saunaosasto

Laatumerkityn saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa on saunaelämys ihan kaikille

Pyhäjärven rannalla aivan Pyynikin harjun ja sen uimarannan äärellä sijaitseva Scandic Rosendahl on autoilevan lähilomailijan valinta, jonka läheisyydestä löytyy upeat maisemat ja lenkkeilymaastot Pyynikinharjulla. Hotellin vierestä löytyy tenniskentät, padelkentät sekä hotellin oma erikoisuus, squash-kenttä. Hotellin alakerrassa on uima-allasosasto, sauna, moderni kuntohuone.


Scandicilta on vain lyhyt matka Pyynikinharjun komeimmille näköalapaikoille. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Pirkanmaan parhaat kylpylähotellit

 Paras kylpylä lähellä Tampere 

NOKIA

16 km Tampereen keskustasta

4Scandic Eden Nokia

Trooppista tunnelmaa lapsiperheille sai hiljattain uuden, raikkaamman ilmeen. 1500 m2 viihdekylpylä lähellä Tamperetta tarjoaa monipuoliset pore- ja uima-altaat, vesiliukumäen, ulkoaltaan sekä täysin uudistetut sauna- ja suihkutilat. Kylpemisen lomassa voit nauttia allasbaarin antimia ja kesällä ulkoaltaan aurinkoterassista.

Lue lisää Scandic Eden Nokian kotisivuilta

Kylpylähotellissa trooppista tunnelmaa lapsiperheille – Scandic Eden Nokia

KANGASALA

5Kuohu ja Hotelli Kuohu – Kylpylähotelleihin vertoja vetävä kokonaisuus Kangasalla

26 km Tampereen keskustasta

Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla on moderni kylpylätyyppinen uimahalli vesiliukuineen, poreineen ja allasalueineen. Monipuolinen uimahalli, jonka isommassa altaassa on syvän veden osa ja hyppytorni ponnahduslautoineen. Samassa yhteydessä toimiva itsepalvelutyyppinen Hotelli Kuohu täydentää kokonaisuutta.

Kuohun kotisivut