ilveksen-kylpyla-osasto

Ilves on tehnyt massiivisen remontin varsin hulppeaksi muuttuneella sauna- ja allasosastollaan. Tilat on päivitetty kauniisti ja modernisti. Ilves ei ole ole kylpylähotelli, mutta kokonaisuutena yöelämän, teattereiden ja kauppakeskustan keskiössä paljon enemmän.

Sauna- ja allasosaston lisäksi myös pari kabinettitilaa uudistui aivan täysin, joten Ilveksessä kelpaa kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia entistä tyylikkäämmin. Alakerrassa on yksi yksityiskäyttöön varattava sauna, 19. kerroksen maisemakabinetin yhteydessä toinen. Allasosasto on yhteiskäytössä.

Ilves on monipuolinen hotelli, jossa yöpyjän ei välttämättä tarvitse lähteä minnekään muualle ruokailu- tai illanviettoviihdykettä hakemaan. Maineikas ravintola Masuuni palvelee herkkuineen alakerrassa, yökerho Ilves Bar & Night taas iltameininkeineen pohjakerroksessa. Hotellin yhteydessä on myös ravintola Amarillo sekä Pub Ukko Nooa.

Hotelliasiakkaat pääsevät Ilves Bar & Night -yökerhoon ilmaiseksi myös silloin, kun siellä on artisti esiintymässä. Samoin Amarillon keikoille pääsee maksutta. Allasosasto aukeaa klo 17, joten ennen illallista tai keikkaa voi mennä saunomaan ja uimaan. Ja mikäli aamusella löylytyttää, niin silloin pääsee saunomaan ja uimaan myös.

Altailla niin yksityistilaisuuksissa kuin hotellivierainakin

Ilveksessä järjestetään paljon myös yksityistilaisuuksia. Ihan koko allasosastonkin voi saada omaan käyttöön, jos hippalonsa järjestää päiväsaikaan. Esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia on järjestetty silloin kekkeritarjoamisineen päivineen.

– Meillä on vietetty esimerkiksi lasten syntymäpäiviä allasosastolla niin, että altaat on varattu klo 13-16. Siellä on ollut sitten sauna käytössä ja pikkupurtavaa tarjolla, ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen kertoo.

Sokos Original Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsee Maisema-kabinetti ja sen sauna.
Original Sokos Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsee Maisema-kabinetti ja sen sauna, josta avautuu järvimaisema. Kuva: Sokos Hotel Ilves

Ilveksessä on myös valmiita paketteja sekä tarpeiden mukaan tuunattavia kokonaisuuksia seurueille, kuten esimerkiksi polttariporukoille. Ensin vaikkapa saunomaan, sitten syömään, välillä oluelle ja lopuksi pistämään käpälällä koreasti yökerhon puolelle. Ilves Bar & Night:ssa on varattavissa oleva VIP-tila, johon voi tilata juomaa ja ruokaakin. Yöksi kelpaa pötkähtää hotellihuoneen rauhaan unille.

Kävimme altailla kuvaamassa, kun loppusiivous oli vielä kesken. Isosta altaasta ei silloin vielä kuvia saanut. Nyt altaat ovat kuitenkin jo täydessä iskussa.

Sokos Hotel Ilves

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy, Kuvat Ronja Honko, Lifestyle Media Oy ja  Sokos Hotels