ilveksen-kylpyla-osasto

Ilveksen hulppea sauna- ja allasosasto mukava lisä kokonaisuuteen, jonka hotelli tarjoilee niin kaupunkilomalaisille kuin kokous- ja juhlaväelleenkin, mutta miksei myös after workin yhteydessä.

Yllätyksenä monille tulee vieläkin se, että spa-osasto on avoinna aivan kaikille – myös kotikaupunkilaisille. Kyseessä onkin Tampereen keskeisin yleinen sauna ja uimakeidas sillä allasosasto on yhteiskäytössä aamulla ja illalla.

Hotelli Ilveksen alimman kerroksen spa-osastolla on iso uima-allas, poreallas, lasten uima-allas, miesten ja naisten saunat sekä erillinen, yksityiskäyttöön sopiva tilaussauna.

Jos asiasta vain tietää, hotelliin voi astella saunomaan ja kylpemään milloin vain saunaosaston aukiolojen mukaisesti.

– Meille on mahdollisuus tulla ulkopuoleltakin, jolloin spa-osaston pääsymaksu aikuisille on 12€ ja lapsille 6€. Halutessaan saunaoluet ja siiderit saa mukaan kätevästi hotellin aulasta, ja jos on seurueen kanssa liikenteessä, voi tilauksesta hyödyntää allasosaston omaa allasbaaria, kertoo Keijo Lehtola Ilveksestä.

Ilves SPA on avoinna joka päivä
Iltaisin klo 17-22 / Viikonloppuisin aamusauna klo 7-11

Muutama vuosi sitten modernisoidun sauna- ja allasosaston kehittäminen toi Saunapääkaupungiksikin julistautuneelle Tampereelle Sauna from Finland -saunaelämysten laatumerkin ensimmäisenä hotellina Suomessa – ja samalla koko maailmassa.

Spa-osasto uudistui muutama vuosi sitten ja sen yhteydessä myös pari kabinettitilaa uudistui aivan täysin, joten Ilveksessä kelpaa kokoustaa tai pitää yksityistilaisuuksia entistä tyylikkäämmin. Allasosastolla alakerrassa on yksi yksityiskäyttöön varattava sauna ja lisäksi hotellin huipulla 19. kerroksen maisemakabinetin yhteydessä on toinen. Huikein näkymin, tietenkin.

Altailla niin yksityistilaisuuksissa kuin hotellivieraanakin

Ilveksessä järjestetään paljon yksityistilaisuuksia. Yrityselämän juhlat ja kokoukset ovat isosti edustettuna, mutta yksityishenkilöidenkin juhlia on laidasta laitaan. Ihan koko allasosastonkin voi saada omaan käyttöön, jos hippalonsa järjestää päiväsaikaan. Esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia on järjestetty silloin kekkeritarjoamisineen päivineen.

–  Meillä on vietetty esimerkiksi lasten syntymäpäiviä allasosastolla niin, että altaat on varattu klo 13-16. Siellä on ollut sitten sauna käytössä ja pikkupurtavaa tarjolla, hotellilta kerrotaan.

Iltaisin saunan voi varata vaikka pikkujoulujen viettämiseen. Spa-osaston yksityissaunaan mahtuu 15-16 hlöä saunomaan kerrallaan. Lasiseinäisen kattosaunan löylyhuone on hieman pienempi, mutta panoraamamaisema Tammerkosken yllä sitäkin huikeampi.

Sokos Original Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsee Maisema-kabinetti ja sen sauna.
HUOM! Uusi kuva tulossa. Tässä sauna ennen uudistusta. Original Sokos Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsee Maisema-kabinetti ja sen sauna ennen remo, josta avautuu järvimaisema. Kabinetti on kauttaaltaan lasitettu ja tarjoaa huikeat näkymään lintuperspektiivistä. Kuva: Sokos Hotel Ilves

Ilveksessä on myös valmiita paketteja sekä tarpeiden mukaan tuunattavia kokonaisuuksia seurueille, kuten esimerkiksi polttariporukoille. Ensin vaikkapa saunomaan, sitten syömään, välillä oluelle ja lopuksi pistämään käpälällä koreasti yökerhon puolelle. Ilves Bar & Night -yökerhossa on varattavissa oleva VIP-tila, johon voi tilata juomaa ja ruokaakin. Yöksi kelpaa pötkähtää hotellihuoneen rauhaan unille.

Monipuolinen ravintolarypäs ja yöelämän kiintopiste

Ilves on monipuolinen hotelli, jossa yöpyjän ei välttämättä tarvitse lähteä minnekään muualle ruokailu- tai illanviettoviihdykettä hakemaan.

AMARILLO ILVES

ROSSO ILVES

LYNX BAR & CAFE

UKKO NOOA PUB

ILVES BAR & NIGHT

Hotelliasiakkaat pääsevät Ilves Bar & Night -yökerhoon ilmaiseksi myös silloin, kun siellä on artisti esiintymässä.

Allasosasto aukeaa klo 17 ja on avoinna aina klo 22 asti, joten ennen illallista tai keikkaa voi mennä saunomaan, poreisiin ja uimaan. Ja mikäli aamusella löylytyttää, niin silloin pääsee saunomaan ja uimaan myös.

 

UUDISTUU 2021: Original Sokos Hotel Ilvekselle ensimmäisenä hotellina saunaelämysten laatumerkki

Teksti: Lifestyle Media Oy, Kuvat Ronja Honko (Muokannut 1.4.2022 Toni Honko, Lifestyle Media Oy ja  Sokos Hotels