Uuden ilmeen ovat saaneen Scandic Eden Nokian kylpylässä voi nauttia vauhdin hurmasta vesiliukumäissä. Hotelli kävi vuonna läpi ison uudistamisen, joka valmistui vuonna 2020.

Kylpylään allasosaston lisäksi sen sauna- ja pesutilat uudistuivat, hotellin aula ja vastaanotto sekä suuri osa huoneista koko mittavan remontin. Kylpylähotellin uusi ravintolamaailma tarjoaa elämyksiä niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin.

Lue lisää Scandic Eden Nokian kotisivuilta

Kylpyläloma Tampereen seudulla
Kivaa tekemistä vaikka vettä sataisi. Kylpylä on vakuutus huonoja ilmoja vastaan. Kuvassa tunnelmaa Scandic Aulangon lastenaltaan ääreltä.

Scandic Eden Nokia on erityisesti lapsiperheiden suosiossa

– Monet palveluistamme onkin suunniteltu lapsiperheiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Kylpylähotellin keskeinen sijainti tuo meille vieraita kauempaakin Suomesta, sanoo hotellinjohtaja Marco Sylvelin. [Sylvelin on nykyään Original Sokos Hotel Ilveksen johtaja]

Trooppista tunnelmaa, lämpöisiä saunoja ja ämpärisuihku

1 500 neliön kokoisessa viihdekylpylässä voi nauttia vauhdin hurmasta liukumäissä ja lämpöisistä vesistä porealtaissa. Erilaisia löylyjä voi testata perinteisessä suomalaisessa saunassa, matalalämpöisessä hemmottelusaunassa tai höyrysaunassa. Kylpylässä on tarjolla myös monipuolinen valikoima vesijumppia maksutta hotellinasukkaille.

Pesuhuoneiden ja pukutilojen uusi ilme ja tunnelma on värikäs ja leikkisä. Suihkussa voi esimerkiksi kokeilla elämyksellistä ämpärisuihkua. Kesäaikaan pääsee nauttimaan myös ulkoaltaasta auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Lue lisää Scandic Eden Nokian kotisivuilta

Myös hotellihuoneet tarjoavat hemmottelua

Hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet on nyt uudistettu kokonaisuudessaan. Huoneiden vihreää värimaailmaa on haettu tropiikin luonnosta. Kylpyhuoneiden väripilkkuna toimii kukkakuvioinen vinyylitapetti, ja rentouttava sadesuihku tarjoaa elämyksen sekä tunto- että kuuloaistille.

Huoneet on varustettu Cromecast-suoratoistojärjestelmällä, joka mahdollistaa suosikkiohjelmien katsomisen ja musiikin kuuntelun omista mobiililaitteista huoneen suurelta 49-tuumaiselta näytöltä.

Perhelomailijat on huomioitu erityisesti huoneiden lisävuoteiden suunnittelussa. Päivisin lisävuoteet saa helposti piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa huoneessa olemiseen. Myös laadukkaat vuoteet sekä huonekohtainen ilmastointi erityisesti kesäaikaan lisäävät viihtyisyyttä.

Scandic Eden Nokia tarjoaa mahdollisuuden esteettömään kylpyläkokemukseen. Hotellissa on 10 esteetöntä huonetta, joihin voi yhdistää väliovella avustajan huoneen. Liikkuminen on helppoa hotellissa, ravintoloissa sekä kylpylän pesu- ja saunatiloissa. Altaaseenkin pääsee helposti pyörätuolilla.

Lue lisää Scandic Eden Nokian kotisivuilta