Tampereen Kannen areena ja Nokia allekirjoittivat viisivuotisen yhteistyösopimuksen sisältäen option viiden vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksen myötä joulukuussa 2021 valmistuva areena on nyt Nokia Arena.

Nokia Arena – Tampereen tapahtumat
Nokia Arenaa ympäröivälle alueelle rakentuu kattava palvelutarjonta, johon kuuluu muun muassa laadukas hotelli ja ravintolamaailma. Nokia Arena on myös vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö.

Vuosittain jopa miljoonaa kävijää palveleva Nokia Arena on rakennettu Tampereen keskustan välittömään läheisyyteen ja se on yksi Euroopan moderneimmista monitoimiareenoista.

Nokia Arena avautuu yleisölle joulukuussa 2021 mahdollistaen vierailijoille innovatiiviset digitaaliset kokemukset ja tapahtumat, maailmanluokan urheilu-, kulttuuri- ja viihdetapahtumista konferensseihin. Areenalla on panostettu vahvasti tapahtumien elämyksellisyyteen ja digitaalisuuden tuomaan lisäarvoon.

Jääkiekon MM-kisojen lisäksi Stingin Nokia Arena -keikka keväällä 2022 on yksi Tampereen kohokohtia ensi vuonna.

Nokia Arenaa ympäröivälle alueelle rakentuu kattava palvelutarjonta, johon kuuluu muun muassa laadukas hotelli ja ravintolamaailma. Nokia Arena on myös vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö.

– Olemme ylpeitä tämän historiallisen yhteistyön julkistamisesta. Nokian tarina sai alkunsa täällä Tampereella 156 vuotta sitten ja Suomella ja Tampereella on edelleen tärkeä rooli Nokian teknologiajohtajuuden varmistamisessa. Elämyksellisyyden ja digitaalisuuden merkitys niin fyysisissä kuin virtuaalisissa kohtaamisissa tulee muuttumaan merkittävästi 5G-teknologian tuomien mahdollisuuksien myötä. Nokia Arena tulee olemaan edelläkävijä musiikin, urheilun ja liike-elämän kohtaamisissa ja ennen kaikkea, se on suomalaisen osaamisen näyteikkuna maailmalle, sanoo Nokian Matkapuhelinverkot-liiketoimintaryhmän johtaja ja Suomen maajohtaja Tommi Uitto.

– Tämä on hieno hetki meille. Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä ikonisena brändinä ja teknologiajohtajana tunnetun Nokian kanssa. Nokialla on pitkä historia koko Tampereen ja Suomen teknologiaosaamisen kehittämisessä. Meille oli tärkeää löytää kumppani, joka jakaa visiomme ja arvomme. Lisäksi halusimme, että kumppanilta löytyy näkemystä uusien teknologioiden hyödyntämisestä ja kävijäkokemuksen kehittämisestä. Nokiassa yhdistyvät nämä kaikki, toteaa Nokia Arenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Elisa ja Nokia rakentavat Nokia Arenalle 5G-verkon, joka luo pohjan tapahtumaelämyksen kehittämiselle ja kattaa sekä tapahtumatuottajille että yleisölle suunnattuja Nokian uusimpaan teknologiaan pohjautuvia 5G-palveluja. 5G-teknologian pienempi viive ja kasvanut verkon kapasiteetti tuovat uusia mahdollisuuksia katsojakokemuksen kehittämiseen.

Nokia Arenan konserttien kohokohtia 2022

[KEVÄÄLLÄ 2022] Sting tuo My Songs -konsertin Tampereen Nokia Arenalle

[KEVÄÄLLÄ 2022] Lauri Tähkä Tampereen Nokia Arenalla

[KEVÄÄLLÄ 2022] Andrea Bocelli saapuu konsertoimaan Tampereen Nokia Arenalle

[KEVÄÄLLÄ 2022] Grammy-voittaja Ghost Nokia Arenalla

[KESÄLLÄ 2022] Yhdysvaltalainen rocksuuruus Evanescence Tampereen Nokia Arenalla

[SYKSYLLÄ 2022] Swedish House Mafia Nokia Arenalla Tampereella

[JOULUKUUSSA 2022] Suvi Teräsniska Nokia Arenalla

 

Lapland Hotels Arena

Lapland Hotels Arena – nauti areenan tapahtumista Suomen ensimmäisissä aitiohuoneissa

Ravintola Saivo Kitchen & BarNauti aitoja pohjoisen makuja ennen pelejä ja konsertteja. Saatavilla seuraavien tapahtumien yhteydessä klo 16 – 19:
12.2. Tappara – Ilves (buffet klo 14 – 17)
18.2. Iskelmägaala
26.2. Tappara – HIFK (buffet klo 13 – 16)
7.3. Sting
26.3. Lauri Tähkä
22.4. Nightwish
27.4. Ghost
30.4. Andrea Bocelli
Nämä tiedot päivitetty 20.1.2022. Katso uusimmat tiedot pöytävarauskalenterinäkymästä alla*
Menun löydät pöytävarauskalenterinäkymästä* kyseisen päivän kohdalta sekä Menut-osiosta sivulta kitchensaivo.fi.