Tampereen Kannen areenan yhteyteen 13. päivä joulukuuta avautuvan Lapland Hotels Arenan hotellielämyksen täydentävät omalla katsomoterassilla varustetut Arena View -hotellihuoneet ja aitiot, jotka ovat ainoita laatuaan Suomessa ja harvinaisia myös maailmalla.

Lapland Hotels Arena - Aitio-lounge
Lapland Hotels Arenan Aitio-lounge

Lapland Hotels Arenan hotellinjohtaja Janne Mönkkönen on innoissaan Tampereen uusimman hotellin ennenkokemattomasta tarjonnasta areenan sykkeessä.

– Heti avauspäivästä 13.12. alkaen meillä on tarjota asiakkaillemme täysin uudenlaisia kokemuksia: Saivo-ravintolan upea kattaus Lapin makuja, Laawu Rooftop Terrace & Sauna ja saunaosaston elämykset sekä Arena View -huoneet ja aitiot, joista lempiartistin keikkaa voi seurata oman huoneen rauhassa.

Arena View -hotellihuoneita on yhteensä kuusi ja monikäyttöisiä aitioita seitsemän. Näiden lisäksi tarjolla on uniikki ja ylellinen Arena View Lounge jopa 12 henkilön tilaisuuksiin. Loungen varustuksena on muun muassa kaksi saunaa, pöytäryhmä sekä katsomoterassi istumapaikkoineen.

Huoneet tarjoavat upeat puitteet viettää esimerkiksi staycationia tai vaikkapa juhlistaa vuosipäivää.

Aitiohuoneita maailmanluokan tyyliin

Hotellihuoneet, joiden yhteydessä on oma katsomoterassi istumapaikkoineen, ovat harvinaisuus maailmallakin. Lapland Hotels Arenassa Arena View -huone on mahdollista yhdistää viereiseen aitioon, jolloin katsomoterassin paikkamäärä kasvaa kokonaisuudessaan kymmeneen.

– Aitioissamme pääsee nauttimaan sekä maailmanluokan tapahtumista että kokin paikan päällä viimeistelemistä makuelämyksistä, joissa pääosassa ovat pohjoisen parhaat raaka-aineet, kertoo Mönkkönen ylpeänä.

– Arena View -huoneet ovat puolestaan herättäneet kiinnostusta esimerkiksi Andrea Bocellia kuuntelemaan saapuvien pariskuntien keskuudessa. Huoneet tarjoavat upeat puitteet viettää esimerkiksi staycationia tai vaikkapa juhlistaa vuosipäivää. Arena View -huoneen tai aition varaaja varmistaa samalla pääsylippujen saatavuuden sekä vaivattoman saapumisen istumapaikoille, Mönkkönen jatkaa.

Tampereen Kannen areena on nyt Nokia Arena – Vuoden 2022 kohokohdat