Ravintolalahjakortit Helsingin ravintoloihin. Tässä kootusti muutama idea lahjakortin hankintaan omalle rakkaalle, isille, äideille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille.

Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea. Yhteinen ravintolailta on erinomainen tapa hoitaa ihmissuhteita niin ystävien kuin perheenkin kesken. Kokosimme linkit Helsingissä ravintolalahjakortteja aktiivisesti myyvien ravintoloiden sivuille.

Vinkki! Ravintolalahjakortti aktivoi ja ilostuttaa.

LAHJAKORTTIVINKIT

1 Clarion Hotel Helsinki
Lahjakortit ravintoloihin ja hotelleihin. Katso Clarion Hotel Helsingin tarjoukset ja kampanjat.

Nordic Choice -hotellien ja ravintoloiden lahjakortit

Nordic Choice -hotellien ravintoloihin voi käyttää kätevästi samoja lahjakortteja. Esimerkiksi Clarion Hotel Helsingin korkeasta hotellitornista löytyy uusi ravintolakonsepti The Social bar & bistro, joka keskittyy pohjoismaisiin raaka-aineisiin ja suosittuihin klassikkoannoksiin maailmalta.

Lahjakorttikauppaan

2 Meren antimia. Kuvaaja: Marco Väkelä
Ravintola Meripaviljonki tarjoaa meren antimia. Kuvaaja: Marco Väkelä

Ravintola Meripaviljonki

Hakaniemen rannassa kelluva panoraamaravintola Meripaviljonki tarjoaa Helsingin kärkikaartiin kuuluvat kala- sekä äyriäisannokset.

Lahjakorttikauppaan

Ravintola Graniittilinna

Graniittilinna on vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen nojautuva, lähialueen tuoreita raaka-aineita ja kauden kiinnostavimpia antimia taidolla hyödyntävä ravintola.

Lahjakorttikauppaan

4

Ravintola Juttutupa

Juttutuvan oluttupamaisen lämminhenkinen tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen ja rennon ajanhenkinen. Ravintolassa on säännöllisiä musiikki-iltoja mm. bluesin ja jazzin ystäville. Keikoille on aina vapaa-pääsy.

Lahjakorttikauppaan

5

Wine in the Dark

Wine in the dark antaa upean aistielämyksen viinien maailmaan. Miten näköaisti vaikuttaa viinin makuun. Erotatko vielä hedelmällisyyden, täyteläisyyden, voiman, jälkimaun? Wine in the dark alkaa informativiisella osuudella kaikki aistit käytössä, tämän jälkeen poistetaan näköaisti käytöstä ja pääset tekemään uskomattomia makuaistimuksia, jotka saattavat yllättää jopa sinut. Tastingissa maistellaan 6 eri viiniä valoisassa sekä pilkkopimeässä.

6 Gillet Bar & Bistro Helsinki
Gillet Bar & Bistro, Helsinki. Tempero-sali.

 

2021 Helsingin Kasarmikadulle avautunut Gillet Bar & Bistro on lunastanut paikkansa yhtenä kantakaupungin suosituista pienten ja isojen juhlahetkien paikoista, joka luottaa klassisiin herkkuihin ja pitkiin perinteisiin helsinkiläisenä juhlapaikkana..

Lahjakorttikauppaan

7

Dine in the Dark

Kolmen ruokalajin yllätysmenu pilkkopimeässä ravintola Sipulissa. Puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistetun illalliskortin voi ostaa yksittäin, kahdelle tai koko ryhmälle. Pimeässä ruokailu on vaikuttava ja poikkeava kokemus, jossa yhden aistin puuttuminen  vahvistaa muiden aistien toimintakykyä.

Lahjakorttikauppaan

8 Clarion-hotellin uima-allas Helsingissä

Clarion Hotel Helsingin Skyroom Bar & kattouima-allas

16 kerrokseen tornin huipulle, josta sinulla on henkeäsalpaavat näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Kattoterassilla, ulkoilmassa sijaitsee uima-allas, joka on lämmitetty ympäri vuoden.

Lahjakorttikauppaan

Scandic Hotels -ravintoloiden lahjakortit

Scandicin hotelli-, kylpylä-, ravintola- ja arvolahjakortit voit ostaa kätevästi netissä ja tarjolla on muun muassa 2-3 ruokalajin illallisia. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostohetkestä.

Lahjakorttikauppaan

 

10

Helsingin Kulinaarinen Instituutti

Kokkausta yhdessä mukavalla porukalla! Lahjakortti soveltuu mainiosti mm. häälahjaksi, vuosipäivälahjaksi, firman läksiäislahjaksi ja tietysti joululahjaksi.

Lahjakorttitilaukseen

11

Espan kokkikoulu

Espan kokkikoulussa kursseja on valittavana vuoden ympäri sesongin mukaan. Osallistujat valmistavat kolmen ruokalajin menun, joka nautiskellaan lopuksi yhdessä muiden kokkaajien seurassa.

Lahjakorttikauppaan

Ravintola.fi-ravintoloiden lahjakorttikauppa

Lahjakortit lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai muovikorttina haluamaasi osoitteeseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.

Lahjakorttikauppaan

Demo

Michelin-bistron lahjakorttikauppa on ravintolan kotisivuilla

Lahjakorttikauppaan

14

Carelia

Huippuraaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä aidossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä.

Lahjakorttikauppaan

Kuu

Ravintola Kuutarjoaa puhdasta, lähellä tuotettua ruokaa ja persoonallisia viinejä rauhallisessa Töölönkadun kulmauksessa.

Lahjakorttikauppaan

16 Ravintola KuuKuu - Helsinki

KuuKuu

Ravintola KuuKuu on mutkaton hyvän ruoan kortteliravintola Etu-Töölössä Museokadulla.  Lahjakortin arvoon kuuluvat sekä ruoka-, että juomatilaukset.

Lahjakorttikauppaan

Yume

Ravintola Yume tarjoa loistavan läpileikkauksen modernin aasialaisen keittiön makuihin.

Lahjakorttikauppaan

Klaus K – Brunssi tai aamiainen

Klaus K:n aamiainen tai viikonloppubrunssi Livingroomissa.

Lahjakorttikauppaan

Brasserie Kämp

Brasserie Kämpin keittiömestarin kolmen ruokalajin suositusmenu kahdelle tai sunnuntaibrunssi kahdelle. Lahjakortilla voi tarjota myös tunnelmallisen iltapäiväteen Espan laidalla.

Lahjakorttikauppaan

Toscanini

Hotelli Klaus K:n italialaishotelli Toscaninin  ravintolalahjakortti. Ravintolan italialainen tuulahdus henkii modernia maalaiskeittiötä Toscanan maakunnasta. Ravintolan ruokalista nojautuu italialaisen keittiön peruskiviin – oliiviöljyyn, yrtteihin, tomaatteihin.

Lahjakorttikauppaan

Rafla.fi

Valmiit lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa Rafla.fi-ravintoloissa. Kortit ovat summille 10 €, 20 € ja 50 € ja ovat voimassa ostopäivästä kalenterivuoden. Lahjakortteja voi ostaa kaikista Rafla.fi -ravintoloista.

Lahjakorttikauppaan

Katso myös ravintolalahjakortit Tampere