HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Töölössä sijaitseva Ravintola Aito kattaa sunnuntaisin baaribuffet´n itsevalmistetuilla raikkailla ja tuoreilla herkuilla ja tarjoilee pöytiin päivän maukkaat pääruoat ja jälkkärit. Sunnuntain alkanutta iltapäivää voi kohottaa lasillisella samppanjaa. Aiton sunnuntaibrunssi 32 € Lasi samppanjaa 9,90 € Brunssi sisältää viikoittain vaihtuvan baaribuffetin alkupalat ja pöytiintarjoiltuna valitsemasi pää- sekä jälkiruoan. VARAA PÖYTÄ   Tapahtuma Ravintola Aiton sunnuntaibrunssi  Päivä: sunnuntaisin  Aika: 12:00  Hintaluokka:   Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa Tapahtumapaikka Ravintola...
Maistuvan ja värikkään libanonilaiskeittiön Suomeen neljännesvuosisata sitten tuonut ravintola Farouge tekee näyttävän paluun Helsingin ravintolakartalle. Kasarmitorin laidalle avautuneen uuden Farougen ruokatarjonta jatkaa tuttua libanonilaisen keittiön ilotulitusta, mutta uuden ravintolatilan puitteet mahdollistavat aiempaa elämyksellisemmän illalliskokemuksen. Sunnuntaisin Farougeen katetaan myös brunssi. Vuonna 1995 ensimmäisen kerran avautunut Farouge hurmasi asiakkaansa itäisen Välimeren aidoilla...
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin pohdinnasta, kuinka ihmiset saataisiin syömään ja nauttimaan enemmän yhdessä. – Ihmiset voivat paremmin, kun he syövät yhdessä. Tavoitteena ei ollutkaan tehdä espanjalaista ravintolaa, vaan lähdimme ensin...
Momentin Group -konserniin kuuluva Momentin Restaurants Oy avasi torstaina 5.9.2019 Helsingin Punavuoreen uuden ravintolan, Rööperin Hopstop -olutpuodin. Ravintola koostuu kahdesta eri osiosta, modernista taproomista sekä erillisestä olutpuodista. Taproomin takaseinällä loistaa jenkkityylisesti 20 oluthanaa, joista lasketaan nopeaan tahtiin vaihtuvaa laadukasta valikoimaa. Ravintolapuolelta löytyy myös delinurkka, jossa on tarjolla laadukkaita deli-sandwhichejä, salaatteja,...
Uusi laadukkaisiin oluisiin ja maukkaisiin drinkkeihin erikoistunut Gate A21 avasi ovensa Helsingin Annankadulla. Rentoa yhdessäoloa sekä laajan cocktailien ja erikoisoluiden valikoimaa täydentää myös laadukkaat siiderit. Drinkki- ja olutkulttuurit lähestyvät toisiaan. Olutravintola voi olla myös drinkkibaari. Tänä päivänä on trendikästä nauttia aitoja ja puhtaita makuja sekä laadukkaita juomia. Lähellä tuotetuista raaka-aineista...
Ravintola Maxillin ravintoloitsija Alexander Gullichsen kumppaneineen avaa syyskuun lopulla Helsingin ydinkeskustaan uuden Alexanderplats-ravintolan. Sen myötä ravintola-alalle tekee paluun Gullichsenin 90-luvulla perustamasta legendaarisesta ravintola Safkasta tuttu Sampo Kantele, joka on uutuusravintolan osakas ja keittiöpäällikkö. Alexanderplats on pitkän linjan ravintoloitsijan Gullichsenin ja ravintolakoulu Perhon lehtorina toimivan keittiömestari Kanteleen näkemys klassisesta brasseriesta, eli...
MAINOKSET