HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Vuoden 2016 merkittävimpiin ravintolatulokkaisiin kuuluva Werner toi jättimäisen puugrillinsä Bulevardin äärelle ja kortteliin syttyi aivan uutta elämää hyvin grillatun ruoan houkuttelemana. Werner on selvästikin hyvän tuulen ravintola, jossa takki pistetään narikkaan viihdytään huolettoman välittömässä tunnelmassa. VARAA PÖYTÄ Wernerin keittiössä ei ole palomiehiä ja -naisia vaan liekkien velhoja, jotka hallitsevat grillauksen salat...
Petiscaria on Portugalin herkkuihin erikoistunut ravintola, jossa voi kokea maan makuelämykset, tunnelman ja vieraanvaraisuuden. Kauppahalliravintolan ruokalistalta löytää kala-, kasvis- ja liharuokia sekä alkupaloiksi että pääruuiksi. Ravintola on kuuluisa piri piri -kanastaan, joka on pinnaltaan rapeaksi grillattu ja kastikemaultaan rehevä. Ruokailunsa voi kruunata Pastel de Nata -leivoksella. https://kohokohdat.fi/helsinki/fado-ilta-ravintola-petiscariassa-patricia-costa/ Juomalistalta löytyvät laadukkaat portugalilaiset viinit...
Modernisti italialainen Ravintola Ventuno on Matti Wikbergin ja Tomi Björckin vuoden 2018 tulokas BW-ravintoloiden perheessä. Ventunon idea sai kypsyä kaikessa rauhassa, sillä sopivan tilan löytyminen otti aikansa. – Joku voi ihmetellä, miksi aasialaista fuusiokeittämistä harrastaneet kaverit tekevät nyt italialaista, mutta onhan italialainen keittiökin käytännössä kahdenkymmenen tyystin erilaisen maakunnan fuusiota. Ei ole olemassa...
Metromatkan arvoisen ravintola Fat Lizardin kokit pääsivät ensimmäisen kerran palkintopallille pizzaleipureiden MM-kilpailussa pizzan kotimaassa. L’Italia in Una Pizza -kilpailun palkintosija on Suomelle kautta aikojen ensimmäinen. Keittiömestari Matti Hälvä sekä pizzamestari Emanuele Garieri pokkasivat kolmannen sijan kilpailussa, joka käytiin Italian Fiuggissa. – Huikea homma. Toki meillä oli kova usko menestykseen, koska tiesimme pizzamme...
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin pohdinnasta, kuinka ihmiset saataisiin syömään ja nauttimaan enemmän yhdessä. – Ihmiset voivat paremmin, kun he syövät yhdessä. Tavoitteena ei ollutkaan tehdä espanjalaista ravintolaa, vaan lähdimme ensin...
Ravintoloitsija, kokki ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Eiran ja Punavuoren naapurustoon avautuvan ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta. Remontti ravintolan tiloissa on jo käynnissä. Sikke's tarjoaa puhdasta ja mutkatonta Sikken ruokaa Sikke Sumarin ruokafilosofia on tuttu muun muassa lukuisista kotikokkaajien rakastamista keittokirjoista ja...