HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Helsingin Kämp Galleriaan avautuu 2.12.2021 japanilaisravintola Ra’amen, joka lupaa viedä ruokailijansa autenttiselle makumatkalle Japaniin. Ravintolan ruokafilosofiassa korostuvat laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet, harkitut maut sekä tyylikkään yksinkertaiset annokset. Ra’amen-ravintolahankkeen takana on tunnettu keittiömestari Arto Rastas ja yrittäjä, ruokabloggaaja Henri Heinonen. Rastaalla on vuosien kokemus erilaisten ravintolakonseptien menestyksekkäästä luomisesta ja ruokakulttuurikentän kehittämisestä...
Flow Festival 2022
Kauan odotettu Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.-14.8.2022 kolmen vuoden tauon jälkeen. Festivaali on julkistanut ensimmäiset esiintyjät, joiden joukossa on kansainvälisen musiikkimaailman tähtiä, korona-aikana nostetta saaneita artisteja sekä ajankohtaisia kotimaisia nimiä. Flow Festival vastaa väliin jääneiden vuosien aikana syntyneisiin odotuksiin kutsumalla Suvilahden lavalle kansainvälisiä tähtiä. Festivaalilla esiintyy valtavan maailmansuosion kerännyt, brittipop-legenda Damon...
Kokkikoulu Espalla järjestetään Illallinen, jonka aikana illallisvieraat nauttivat gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistailee, tarjoilijat vaikuttavat täysin ammattitaidottomilta ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia. Shitty Dinner -illallisen päätähtinä on toki ammattitaitoiset kokit, mutta ammattinäyttelijät, jotka pitävät huolen siitä, että illalliskaksikko pääsee nauttimaan luokattomimmasta palvelusta, jota ovat...
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin ja ainutlaatuiset tapahtumatilat. Kellari täydentää tislaamon kokonaisvaltaiseksi ruokamatkailukohteeksi, jossa voi tutustua viskin valmistukseen, kypsytykseen ja makumaailmaan sekä nauttia korkealaatuisen tislaamoravintolan palveluista. Historiallisessa viskikellarissa on myös monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat. Helsingin ruokamatkailukartta täydentyy...
Skutta – Jyrki Tsutsusen ravintola Helsingissä
Ravintoloitsija Jyrki Tsutsusen Skutta-niminen ravintola ammentaa metsän antimista ja järjestää kulttuuritapahtumia. Ravintola aloitti toimintansa syyskuussa kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa. Villiruokaan erikoistuneen ravintoloitsija Jyrki Tsutsusen Skutta-ravintola on taidebistro, jonka lautasilla luonto ottaa vallan. Ravintolan annoksissa näkyvät vahvasti kotimaisten metsien antimet. Lounaslistalta löytyy muun muassa metsäsienirisottoa, pihlajanmarjakastiketta ja nokkos-perunapyreetä. Lisäksi ravintola panostaa fermentointiin eli luonnon...
Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu mm. Vuoden ravintolaksi. Ravintola Murun annosvalikoimassa on bistro-klassikoita, joiden lisäksi valittavissa on päivittäin vaihtuva menukokonaisuus. Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät...
MAINOKSET