HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Suomeen syntyy uusi huippuluokan ravintolayhtiö, joka ottaa hoitaakseen juuri Michelin-tähdellä palkitun Palacen ja legendaarisen Savoyn toiminnan. Perustajina ja omistajina toimivat NoHo Partners ja uuden yhtiön johtoryhmän muodostava nelikko: Lontoosta Suomeen palaava keittiömestari Helena Puolakka, Palacen keittiömestari Eero Vottonen sekä yrittäjät Saku Tuominen ja Jyrki Sukula. Helena Puolakka Savoyn johtoon Yli 20...
Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea.
video
Puhtaista pohjoisen raaka-aineista, mauista ja elämäntyylistä antinsa ammentava Lapland Hotels avasi hotellin nyt myös Helsingin nautittavaksi. Lapland Hotels Bulevardi on Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun 18. hotelli ja kolmas kaupunkihotelli. Sen ravintola Kultá Kitchen & Bar toimii maineikkaan Tero Mäntykankaan ohjastuksessa. Laadukas ruoka on yksi Lapland Hotelsin tavaramerkkejä ja hiiligrilli sen...
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin pohdinnasta, kuinka ihmiset saataisiin syömään ja nauttimaan enemmän yhdessä. – Ihmiset voivat paremmin, kun he syövät yhdessä. Tavoitteena ei ollutkaan tehdä espanjalaista ravintolaa, vaan lähdimme ensin...
Jos ystäväsi nauttii tästä kylmänhuurteisesta juomasta, yllätä hänet suositulla panimovierailulla Suvilahden Stadin Panimolle. Tunnin kestävä ohjattu panimovierailu tarjoaa kävijöilleen perehdyttävän vilauksen tasokkaan pienpanimon toimintatapoihin ja artesaanioluiden viettelevän maukkaaseen maailmaan. Panimokierroksella selviää mm. oluen neljä raaka-ainetta ja käsityöläisoluen valmistuksen menetelmät. Valmistusprosessiin tutustumisen jälkeen ilta huipentuu neljän eri oluen ohjattuun maistatukseen Stadin Panimobaarissa. Stadin...
Suomen Gastronomien Seuran valitsema Vuoden ravintola 2019 on helsinkiläinen Chapter. Nuoret ravintoloitsijat Romany ja Juho Ekegren ovat reilussa vuodessa saaneet ravintolan pyörimään omilla ehdoillaan, tiukasti ajan hengessä. Chapterin tarina alkoi keväällä 2017, kun Torikortteleista vapautui tila, johon nuoret yrittäjät avasivat ensin baarin ja puoli vuotta ajatusta kypsyteltyään täysimittaisen illallisravintolan. Reilussa...