HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Ravintola Savoyn remontti on valmistunut ja ravintola avasi ovensa lounaalle tiistaina 28. tammikuuta. Vuonna 1937 perustetun ravintolan uudistuksen suunnittelusta vastasi Ilse Crawford, yksi maailman tunnetuimmista sisustussuunnittelijoista, ja hänen toimistonsa Studioilse. Mittavan remontin tavoitteena on kunnioittaa kaikissa mahdollisissa yksityiskohdissa ravintolan yli 80-vuotista historiaa. Remontti on toteutettu yhteistyössä Helsingin Kaupunginmuseon, Alvar Aalto...
Vuoden 2016 merkittävimpiin ravintolatulokkaisiin kuuluva Werner toi jättimäisen puugrillinsä Bulevardin äärelle ja kortteliin syttyi aivan uutta elämää hyvin grillatun ruoan houkuttelemana. Werner on selvästikin hyvän tuulen ravintola, jossa takki pistetään narikkaan viihdytään huolettoman välittömässä tunnelmassa. Moni jää kaipaamaan tämän tyyppistä ravintolaa Bulevardille, ja luopumisen tuskaa on myös werneriläisillä, joiden veri...
Ravintola Ultimalle myönnettiin tämän vuoden Pro Gaalassa Innovaatio-palkinto. Ultiman tavoite on olla edelläkävijä suomalaisessa ruokakulttuurissa, koko ruokakentällä tuottajista teknologiaan. Tarkoitus on selvittää, mihin kaikkeen urbaanissa miljöössä sijaitseva ravintola pystyy kestävän ruoantuotannon ja kiertotalouden ehdoilla. Ultiman suurin vahvuus on ainutkertaisuus. Uudet ruoantuotannon tavat kiinnostavat asiakkaita. Esimerkkejä näistä ovat yrteille rakennettu hydroponinen...
video
Ravintola Töölönrannassa sydäntalven ja kevään ajan tarjoiltava Banquet of Hoshena on ainutlaatuinen audiovisuaalinen elämysillallinen. https://www.youtube.com/watch?v=n0Vd3EI0dCA Lontoossa ensi-iltansa saanut esitys on yhdistelmä visuaalista tarinankerrontaa ja ensiluokkaista illallista, jossa ruoka- ja juoma-annosten lisäksi koko ravintolaympäristö herää 3D-visualisoinnin myötä eloon. Töölönrannassa esitettävä Banquet of Hoshena -tarina on muokattu Suomeen lisäämällä sadunomaiseen tarinaan Lapin taikaa...
Voissa rapeaksi paistettu blini raikkaalla smetanalla sekä kotimaisella mädillä on alkuvuoden herkku, joka lämmittää ihanasti talvisia vatsoja. Ravintolakolmion helsinkiläisravintoloissa blinejä tarjoillaan 2. tammikuuta 2020 alkaen. Pisimmät blininpaistoperinteet löytyvät ravintola Lasipalatsista, jossa pienet valurautapannut ovat kuumenneet joka talvi 20 vuoden ajan. Pannuja on kuumana peräti 60 kerralla. “Yhden vuorokauden aikana meillä...
Momentin Restaurants ja Tanskalainen Voileipä Oy aloittivat yhteistyön jo vuonna 2017 järjestämällä Kalaravintoloissa Smørre & Bisse Tasting tapahtumia. Yhteistyö saa nyt jatkoa uuden Smørre meets Bisse Brunssi -kiertueen kautta, joka aloitetaan Janoisesta Lohesta lauantaina 25.1. Tammikuusta kesäkuuhun herkullinen brunssi järjestetään kerran kuukaudessa yhdessä Kalaravintolassa vuorollaan. Brunsseilla tarjotaan perinteisiä tanskalaisia Smørrebrødejä, joille...
MAINOKSET