Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Juhla kuin juhla, ravintolalahjakortti on lähes poikkeuksetta erinomainen idea.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Keväällä 2022 ravintola Eliten perustamisesta tulee kuluneeksi 90 vuotta. Eliten taidekokoelma päätettiin konservoida syksyllä 2021 tulevan juhlavuoden kunniaksi. - Aloimme pohtia Elitessä, mitä voisimme tehdä...
Eliel Saarisen hirsistä ja luonnonkivistä kansallisromanttiseen tyyliin rakennettu koti on monipuolinen museo, jossa voi viettää vaikka koko päivän.
Kansainvälisestikin mainetta niittänyt Pyynikin Brewing Company avasi olutravintolan Helsingin ytimeen. Pyynikin Taproom Helsinki löytyy Eteläesplanadilta ja tarjolla on laaja kattaus palkitun tamperelaispanimon juomia aina...