Ravintola Famen sunnuntaibrunssin yhteydessä kannattaa tutustua Musiikkimuseoon. Brunssi on koostettu kotimaisen keittiön raaka-aineita arvostaen. Esimerkkimenu brunssista Caesar-salaattia, vihannessalaatteja, hedelmiä, juustoja, lohta, leikkelettä, croisantteja, sulhaspiirakoita ja munavoita, paahtoleipää,...
Vuonna 2017 Barcelonassa perustettu Outomuru soittaa meditoivaa ja koukuttavaa kitaravetoista musiikkia, jossa yhdistyvät ambient, minimalistinen rock ja moderni jazz. Yhtyeen liideri ja säveltäjä Mikael Saastamoinen on yksi Suomen...
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin...
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.