Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu mm. Vuoden ravintolaksi. Ravintola Murun annosvalikoimassa...
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Keväällä 2022 ravintola Eliten perustamisesta tulee kuluneeksi 90 vuotta. Eliten taidekokoelma päätettiin konservoida syksyllä 2021 tulevan juhlavuoden kunniaksi. - Aloimme pohtia Elitessä, mitä voisimme tehdä...
Eliel Saarisen hirsistä ja luonnonkivistä kansallisromanttiseen tyyliin rakennettu koti on monipuolinen museo, jossa voi viettää vaikka koko päivän.