ravintola-muru-helsinki

Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu mm. Vuoden ravintolaksi.

Ravintola Murun annosvalikoimassa on bistro-klassikoita, joiden lisäksi valittavissa on päivittäin vaihtuva menukokonaisuus.

Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät maut pääsevät esiin.

Raaka-aineissa ja ruoan valmistuksessa panostetaan viimeisen päälle laatuun, mutta ravintolan tyyli ja tunnelma halutaan pitää kuitenkin rentona.

Ravintola Murun suosituin tuote on neljän ruokalajin päivän menu kahdelle. Sen voi ostaa myös lahjakorttina. Sen voi täydentää kuplivaksi valitsemalla siitä version, johon sisältyy lasit kuukausittain vaihtuvaa talon samppanjaa.

Muru on erittäin suosittu ravintola. Lahjakortista huolimatta kannattaa huomioida, että tähän ravintolaan pöytävaraus on aina suositeltavaa tehdä ajoissa.

Pöytävarauksen voit tehdä tästä: murudining.fi

Lisää ravintolalahjakortteja Joululahjat kätevästi: Lahjakortti ravintolaan on hyvä idea!