tuulensuu

gastropubit-tampere
Gastropub-ravintoloitsijat Sami ja Anu Lappalainen. Kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Tampereen yksityisomisteinen gastropub-perhe juhlistaa pikkujouluaikaa persoonallisissa ravintoloissaan. Rennot hyvän palvelun ravintolat ovat omiaan vapaamuotoiseen pikkujoulujuhlintaan tai muuhun ilonpitoon työ- tai ystäväporukalla.

Kaikkia Gastropubeja yhdistää laaja asiantuntemus juomatarjonnastaan. Ravintoloissa järjestetään asiakkaan niin toivoessaan tastingeja  eri kokoisille ryhmille. Aiheina voivat olla asiakkaiden toiveiden mukaan esim. eri tyyppiset

Gastropub Tuulensuun juomista vain jäävuoren huippu näkyy ravintolatiloissa. Kuvassa viini- ja olutkellarin trappistioluita hyllyssä. Kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy.
Gastropub Tuulensuun juomista vain jäävuoren huippu näkyy ravintolatiloissa. Kuvassa viini- ja olutkellarin Trappist-oluita hyllyssä. Kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy.

oluet, siiderit ja  viinit samppanjoineen ja portviineineen. Juomien kirjo on runsas ja vaihtelee ravintoloiden erikoistuneisuuden mukaan. Oma maahantuonti sekä yhteistyö lukuisien muiden maahantuojien kanssa mahdollistaa juomavalikoiman, joka on esimerkiksi Tuulensuussa oluiden, portviinien, rommien ja absinttien osalta laajempi kuin Alkossa.

– Ravintoloistamme löytyy mahdollisuuksia monenlaisiin räätälöityihin tapahtumiin niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Olipa kyse sitten pöytävarauksesta tai yksityistilaisuudesta, niin pyrimme löytämään asiakkaalle sopivan vaihtoehdon runsaasta tarjonnastamme. Nyt on esimerkiksi mahdollisuus vuokrata koko ravintola omaan käyttöön, kertoo Gastropub-ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Gastropubeja esittelyssä

Gastropub Kaleva

kabinetti max 20 | Tastingit: oluet

gastropub kalevan kabinettiGastropub perheen uusin ravintola Gastropub Kaleva on vapaamuotoinen kortteliravintola Kalevan uimahallin vieressä. Sen tiloista löytyy verholla kevyesti muista tiloista erotettava juhlatila, joka soveltuu mainiosti pienimuotoisiin pikkujouluihin.

Lisää aiheesta: Uusi Gastropub avattu – Kaleva sai Kalevan


inez-juhlatTapas Bar Inez

max 40/60 | Tastingit: siiderit, viinit, tequilat

Inez on moderni tapasravintola, jonne mahtuu mukavasti porukkaa. Tiloissa on vietetty yksityistilaisuuksia niin  firmojen, perheiden kuin ystävienkin kesken. Samoin on järjestetty olut- ja viinitastingeja. Alakerrassa mahtuu aterioimaan mukavasti jopa 40 henkilöä, 60 juhlimaan tai napostelemaan cocktail-tyyppisesti. Tilassa on ollut myös useita ryhmiä rinnakkain. Alas voidaan järjestää oma baarimikko ja vaikkapa oma esiintyjä, esim. kitaristi. Tilavuokra tulee kysymykseen viikonloppuillan ollessa kyseessä, mutta viikolla ruokailevat seurueet pääsevät juhlimaan ilman erityistä tilavuokraa.

Lisää aiheesta:

Inezin lounas starttasi: Tarjolla maurilais-espanjalaisia makuja


tuulensuu1Gastropub Tuulensuu

kabinetti max 20 | Tastingit: oluet, viinit (erityisesti portviinit), rommit, viskit

Belgityylinen Gastropub Tuulensuu on Tampereen ja Suomenkin tunnetuin gastropub ja se on valittu mm. Vuoden Olutravintolaksi sekä Suomen 50 parhaan ravintolan ja baarin joukkoon. Gastropubin kabinettihuone on omiaan kaveriporukoille ja pikkuryhmille. Viikonloppuiltaisin Gastropub Tuulensuu on tupaten täynnä, joten silloin yksityistilaisuuden varaaminen ei oikein onnistu. Mutta muulloin kabinetti on varattavissa maksimissaan 20 henkilön porukoille.

Lisää aiheesta:

Gastropub Tuulensuun viinilasit täyttyvät portviineistä 15.11. asti

Beaujolais nouveau -ilta Gastropub Tuulensuussa torstaina 20.11.

Gastropub Tuulensuun Juha Sorsa on Suomen Olutmestari 2014

 


Olutravintola Gastropub Nordic on tuonut Tampereen oluttarjontaan pohjoismaisen ulottuvuuden.

Gastropub Nordic

kabinetti max 20 | Tastingit: pohjoismaiset oluet

Haluatko jatkaa kokousta rennommissa merkeissä tai juhlia rauhassa pienellä porukalla?
Nordicissa on kabinetinomainen verholla jaettava huone, joka on varattavissa niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tilaan mahtuu noin 5-20 henkilöä. Tilaan voidaan järjestää sekä ruokailua että juomapuolta tilaisuuteen sopivana pakettina. Nordicissa on myös mahdollista järjestää esim. olut-, rommi-, viini- yms. koulutuksia ja -tastingeja myös suuremmille ryhmille. Kannattaa kysyä paketteja, sillä ravintolasta  räätälöidään mielellään juuri asiakkaalle sopiva kokonaisuus.

Lisää aiheesta:

Gastropub Nordic pukkaa uusia annoksia listalleen


Katso kaikki Gastropubit:
www.gastropub.net