Ravintolalaiva m/s Silver Sky risteilee pikkujoulukaudella hyvällä ruoalla, livemusiikilla ja lämpimällä tunnelmalla lastattuna. Laivalla palvelee tietysti myös baari.

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, jonka ankkurit ovat nostettuna sydäntalven jäihin asti. Luvassa on moninaisia pikkujouluajan teemaristeilyitä.

Silver Sky palvelee mainingeilla ravintolalaivana, jonka tunnelma yllättää kevätvesiltä talvisiin tunnelmiin.

– Tämä on sellainen fiini rouva, joka tarjoaa tyylikkäät tilat suurillekin seurueille. Skylla on täysiverinen ravintola ja suuri keittiö, kerrotaan Hopealinjoilta.

Pikkujoulujuhlinta sisävesilaineilla antaa kekkeröinnille aivan oman säväyksensä. Valaistu laiva loistaa tummalla järvenselällä upeasti ja seurue sekä tunnelma pysyvät hyvin hallussa.

Katso kaikki M/S Silver Sky -tapahtumat Hopealinjojen kotisivuilta.

Pikkujouluristeilyn aikana nautitaan laadukas illallinen noutopöytään katettuna.

Lähdöt & esiintyjät 2022
18.11. Pikkujoulut: Ysärein Retroristeily: DJ Juissi ja DJ Jykke
Pikkujoulujen ysäreimmällä retroristeilyllä nautitaan parhaasta bilemusasta. Tanssilattiana toimii m/s Silver Sky. Rhythm Is a Dancer, kun Ysäriristeilyn Captain Jackit, tutut DJ:t Juissi ja Jykke luotsaavat bilelaivan kohti ulappaa, joka illan tummuessa siintää kuin Blue (Da Ba Dee Ysäriristeilyllä tarjolla runsas, jouluinen cocktailmenu, joka syödään rennosti seisten tai pystypöydässä.
25.11. Suomirock Pikkujoulut: Trubaduuri Henry Kuronen
Maistuvatko kotimaiset pop- ja rock-klassikot? Henry Kuronen viihdyttää yleisöä satojen keikkojen kokemuksella. Hyväntuulinen artisti nostattaa hymyn myös yleisön suupieliin.
2.12. Classic Rock Pikkujoulut: Trubaduuri Joe Vestich
Joe Vestich viihdyttää kitaransa kanssa pikkujouluristeilijöitä. Musiikki vaihtelee sujuvasti folkista countryyn ja rock´n´rollista rhytm´n´bluesiin. Tätä miestä kannattaa kuunnella!
9.12. Jazz&Blues Pikkujoulut: Nekala Jazz Club
Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa sekä omaa ja lainattua. Nekala Jazz Club:in taidokas groove pitää huolta, että pikkujouluissa on tunnelmaa!

 

 

Tapahtumat > Elämykset & huvit


Silver Sky Pikkujouluristeily: DJ Juissi ja DJ Jykke

 pe 18.11.
 Hintaluokka: 62 € 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


m/s Silver Sky

m/s Silver Sky
 Laukontori
Tampere

 Hotellit läheisyydessäRavintolalaiva m/s Silver Sky:n kannelta ja salongista näkee risteilystä riippuen Tampereen hienoimmat nähtävyydet, kuten Arboretumin, Viikinsaaren, Pispalan- ja Pyynikinharjut ja tietysti kaunista järviluontoa.

m/s Silver Sky KOHOKOHTIA

pe 18.11. 19:00 – 22:00 Silver Sky Pikkujouluristeily: DJ Juissi ja DJ Jykke m/s Silver Sky
pe 25.11. 19:00 – 22:00 Silver Sky Pikkujouluristeily: Suomirock-trubaduuri Henry Kuronen m/s Silver Sky
pe 2.12. 19:00 – 22:00 Silver Sky Pikkujouluristeily: Trubaduuri Joe Vestich m/s Silver Sky
pe 9.12. 19:00 – 22:00 Silver Sky Pikkujouluristeily: Nekala Jazz Club m/s Silver Sky