4Catering
4Catering-herkkupaloja valmiina maisteltaviksi. Kuva: 4Catering

4Catering laatii juhlaherkut aamiaispöydästä illalliseen, pienistä tunnelmoinneista suuriin kalenoihin. Nimikin sen vähän paljastaa, että nämä kaverit loihtivat vuodenaikoja ja sesonkeja myötäileviä herkkuja.

4Cateringin kettiössä ruoat valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista ja suuri osa niistä tulee saman katon alta Kauppahallista. Liha sekä kala aivan täysin. Viereisestä Nygrenin messevän runsaasta kalatiskistä kelpaakin mennä ammentamaan eväkkäitä ruoanvalmistukseen.

– Omin linjamme on klassisia ruokia modernilla tavalla valmistettuina, joskus hyvinkin yllättävästi. Ruoka tehdään huolella alusta asti itse. Räätälöimme kaiken joustavasti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, Mikko Törrö kuvailee.

Talven juhlakausi alkaa olla jo hollilla, joten pikkujoulujen ja uudenvuodenkekkereiden juhlatilat sekä -herkut kannattaa varata nopeasti. 4Cateringilla on useita erilaisia ja erikokoisia tiloja karkeloivalle kansalle.

– Juhlapaikkoja löytyy niin keskustan alueelta kuin pitemmältä maaseudun rauhastakin. Tiloista löytyy sopivat 20-150 henkilölle. Uusimpia paikkoja valikoimassamme ovat Kauppahallin 4Vuodenaikaa-ravintola sekä Teerenpeli-ravintolan alakerran tunnelmalliset tilat.

– Teerenpeli sopii mainiosti esimerkiksi pikkujoulujen viettoon, eikä siellä ole edes tilavuokraa. Teerenpeliin on laadittu menut pienpanimoravintolan omia loistavia oluita silmälläpitäen, Mikko vinkkaa.

Kauppahalli taas on juhlien ympäristönä aivan ainutlaatuinen ja elämyksellinen. Yksityistilaisuuksia varten rajataan 4Vuodenajan kohdalta sopiva alue juhlijoiden tarpeisiin. Uudet, laajennetut tilat venyvät n. 50 juhlijan tarpeisiin, ja ruoka voidaan joko laittaa tarjolle noutopöytään tai tarjoilla suoraan pöytiin. Ravintolaan on juuri saatu uudet wc-tilat iltatilaisuuksia varten, joten juhlijoiden ei tarvitse enää kavuta rappuja. Myöskään 4Vuodenajassa ei ole erillistä tilavuokraa.

Kokkivierailut ovat jo perinne

4Catering on järjestänyt myös huippukokkivierailuja 4Vuodenajan tiloissa Kauppahallissa. Sekä Sasu Laukkonen että Sami Tallberg ovat käyneet visioimassa omat menukokonaisuutensa inspiroivassa Kauppahalli-miljöössä. Villiyrttiguru Sami Tallberg oli ensimmäisen visiittinsä jälkeen niin innoissaan, että ehdotti itse toista vierailua. Nyt kutsuvieraskokkien illalliset on päätetty ottaa ohjelmistoon pysyvästi. Vierailuista tarttuu aina myös vaikutteita ja uusia ideoita 4Cateringin väenkin kokkailuun, mm. villivihanneksien ja -yrttien käyttöön liittyen.

– Mesiangervo sopii savukalan kanssa mainiosti. Siitä mausta tulee kesäinen fiilis. Olen käyttänyt mesiangervoa esim. savulohimoussella täytettyihin tuulihattuihin. Savukalan kastikkeeseenkin sitä voisi laittaa, Mikko tuumailee.

Pitopalvelun kotisivut: 4catering.fi

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Ruokakuvat: 4Catering