Western-henkinen Zarillo karautti kesällä 2019 keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila.

Zarillon kabinetti Tampereella
Zarillon kabinetti löytyy Puutarhakadun ravintolasta Tampereella.

Zarillot ovat tunnettuja erityisesti muhkeista burgereistaan ja moninaisista tex mex -mauistaan. Niin myös Puutarhakadun uusi ravintola, jonne on helppo suunnata monenlaisilla seurueilla. Meno on lupsakkaa.

– Zarillo on rento paikka. Täällä ei hifistellä, vaan otetaan rennosti ja isosti, toteaa Minttu Vuosjoki hymyillen.

Burgerbileitä ja yksityistilaisuuksia kabinetin puolella

Alakerran muusta ravintolasta erillinen kabinettitila sopii mainiosti niin kokoustamiseen kuin erilaisiin yksityiskekkereihin ja ilonpitoon vaikkapa synttäreiden, polttareiden tai muun kaverimiitingin muodossa.

Ravintolapäällikkö Minttu Vuosjoki.

– Kabinettiin mahtuu mukavasti noin 20 henkilön seurueella. Siellä saa sitten juhlia tai kokoustaa ihan omassa rauhassaan, ravintolapäällikkö Minttu Vuosjoki kuvailee.

Tilasta löytyy myös videotykki, valkokangas, wifi ja tabletti taustamusiikkia varten. Tarjoiluehdotuksia räätälöidään asiakkaalle budjetin ja toiveiden mukaan.

Ravitolasalin puolellakin voi astetta suojaisammin ruokailla sekä seurustella, sillä yläkerrasta löytyy looshi, johon mahtuu mukavasti noin 8 vieraan seurueella.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Annoskuva: Zarillo

Tätä alunperin vuonna 2019 julkaistua artikkelia on päivitetty (Toni Honko) viimeksi 7.11.2022.

20-vuotias Zarillo juhlii – Burgereita ja tex mex -makuja satulassa haukkaillen