Suunnitteletko pienemmälle seurueelle pikkujouluja, syntymäpäiviä, polttareita, etkoja, häiden jatkoja, karonkkaa, bileitä tai muita juhlia? Tampereella rakastetaan kabinetteja. Niissä voi juhlia ja kokoontua ravintoloissa aivan omassa rauhassa ja toisaalta myös muita asiakkaita häiritsemättä.

Poimimme yhteen suosittuja kabinettitiloja, joista kaikissa voi nautiskella myös laadukkaasta ruokatuotteesta. Mukana on myös kabinettitiloja, joissa on saunamahdollisuus. Ravintoloiden kabinetit ovat siitäkin loistavia juhlatiloja, että erillistä vuokraa ei yleensä tarvitse periä, silloin kun tila sijaitsee kiinteästi ravintolan yhteydessä.

SELAA KABINETTEJA TAMPEREELLA

20 + erilaista ravintolakabinettia Tampereen keskustassa

Tampereen juhlakabineteista yksi tunnelmallisin löytyy aivan kaupungin ravintolakaupunginosan ytimestä. Dining 26 -ravintolan kabinetti. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi
Tampereen juhlakabineteista yksi tunnelmallisin löytyy aivan kaupungin ravintolakaupunginosan ytimestä. Dining 26 -ravintolan kabinetti. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi
Kabinettitilat soveltuvat hyvin pienempiin juhliin, kuten syntymäpäivät, ristiäiset, karonkat, pikkujoulut, lakkiaiset sekä kokous- ja yritystilaisuuskäyttöön.
Voit kysyä myös meiltä vinkkejä juhlien järjestämiseen. Autamme mielellämme, jos lähetätte meille sähköpostia: toni.honko@kohokohdat.fi

KABINETIT TAMPEREEN KESKUSTASSA

Tampereen kabinetteja pienille 6-30* henkilön ryhmille ja seurueille

Tiesitkö, että kun ryhmän koko on sopiva, ruokailevien seurueiden ei yleensä tarvitse maksaa erillistä tilavuokraa. Näin on erityisesti silloin kun kabinetti on läheisessä yhteydessä muuhun ravintolatilaan. Nämä ovat ravintolakabinetteja, joihin ei voi tuoda omia juomia.  

1UUTUUS! Los Pollosin kabinetti

Los Pollos Grill & Bar on uutuusravintola Tampereen keskustan vilkkaimmalla ravintolakadulla. Ravintolan  valoisa kabinettitila toimii parhaiten 10-16 henkilön seurueille ja se soveltuu monenlaisiin juhliin synttäreistä pikkujouluihin.

Los Pollosin valoisa kabinetti pieniin juhliin ja kokouksiin Tampereen keskustassa

 

2Saarikoski Ravintoloiden pikkukabinetit Koski kabinetti ja Piemonten kabinettitila

Kabinetti Tampere - Ravintola Koski

Lounas- ja tilausravintola Koski Tampereen keskustan tehdasmiljöössä tarjoaa upeat puitteet juhliin, kokouksiin ja lounastapaamisiin. Kuvan pikkukabinetin lisäksi Koskesta löytyy Juhlasalin lisäksi isompi Tampereen Kauppaseuran 50 henkilön kabinetti. Myös sisarravintola Piemontessa on 6-8 henkilön kabinettitila kokouksiin ja juhliin.

LUE LISÄÄ

Saarikoskiravintolat.fi

3Kero-saunakabinetti

Lapland Hotels Tampereen maisemasaunakabinetti Keroon ruoat saapuvat lappilaisiin makuihin erikoistuneen Ravintola Dabbalin keittiöstä, josta saunakabinettiin on mahdollista tilata jopa ravintolan yllätysmenu.

LUE LISÄÄ

Kero kuumana – Lapland Hotellin upea sauna- ja juhlatila taipuu illallisista hot-joogaan

4Sasorin kabinetti

Sasor laajenee Varastokadun puolelle, salin perältä käynti. Kuvan Vanha kabinetti säilyy ennallaan.

Ravintola Sasorin viinibaarin vierestä löytyy mukavan raikkaasti sisustettu kabinettitila 10-15 henkilön ryhmille. Ravintolasta löytyy myös juhlatila suuremmille seurueille.

LUE LISÄÄ

Kokous- ja juhlatila Sorsapuiston äärellä – Ravintola Sasorin kabinetti esittäytyy

5Dining 26 -ravintolan kellarikabinetti

Arto Rastaan nimeä käyttävä ravintola 26 löytyy aivan Tampereen keskustasta ja se on yksi Tampereen uusimmista juhlatiloista. Punatiilet luovat kabinettiin lämpöistä tunnelmaa ja mitoitukseltaan se on sopiva 10-20 henkilön kokoluokassa. Suurempien karkeloiden ollessa kyseessä koko ravintolan voi varata juhlakäyttöön. Tämä kabinetti on siinä määrin erillään muusta ravintolatilasta, että sen käytöstä peritään erillinen tilavuokra.

Punatiiliseinät luovat lämmintä tunnelmaa Dining 26 -ravintolan kellarikabinettiin

6Tiiliholvin Pyppi holvikabinetti

Ravintola Tiiliholvin legendaarisista holvikabineteista Pyppi on se suurin. Sen seinältä löytyy muun muassa kuva yläkerran pankkisalista, joka toimi aikanaan tapahtumapaikkana Suomen suurimmalle ja kuuluisimmalle pankkikavallukselle.

LUE LISÄÄ

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa yksityisemmin

7Kattilan tunnelmallinen kulmakabinetti

Ravintola Kattilan kabinetti Tampereen keskustassa, aivan Keskustorin kulmilla
Ravintola Kattilan kabinetti Tampereen keskustassa, aivan Keskustorin kulmilla

Ravintola Kattilan suosittu kabinettitila toimii parhaiten 10-14 henkilön seurueille ja se soveltuu monenlaisiin juhliin synttäreistä pikkujouluihin.

LUE LISÄÄ

Kattilan kabinetti on kaarevaikkunainen kulmahuone ja suosittu juhlapaikka Tampereen keskustassa

8Tampereen kauppahallissa kabinetti ranskalaisen kulinarismin hengessä sekä toinen kalamajan tunnelmassa

4 Vuodenaikaa kabinetti Tampereen Kauppahallissa
4 Vuodenaikaa kabinetti Tampereen Kauppahallissa. Kuva: Ronja Honko

Kalaverkot roikkuvat tunnelmallisessa La Marée -kalaravintolassa, joka on kuin pieni kalamaja Tampereen Kauppahallissa. Kun Kauppahalli hiljenee alkuillasta, juhlat voivat alkaa. Seurueellasi on oma kokki joka huolehtii juhlista yksin alusta loppuun asti. Pienempien porukoiden illallisia ollaan tehty esimerkiksi 6-10 henkilön seurueille tiistaista lauantaihin.

Myös kuuluisalla 4 Vuodenaikaa ravintolalla on oma kabinettipöytä, johon otetaan varauksia 4-8 henkilölle. Kyseessä on herkkuhetki Kauppahallissa ”Le Kabinet” -tyyliin.

LUE LISÄÄ La Marée -ravintolasta

La Marée tarjoaa yllätysmenua lounaalla ja äyriäislajitelmaa viikonloppuisin – puikoissa Elias Paukkunen

LUE LISÄÄ: 4 Vuodenaikaa kabinetti

Kabinetti Tampereen Kauppahallissa – omaa rauhaa pikkuseurueelle torikeittiötunnelmassa

9Periscopen maisemakabinetti

Ravintola Periscopen kabinetista tähystellään Pyynikinharjulle ja alas Tammerkoskelle. Kabinetti löytyy Periscopen toisen kerroksen loungebaarista, jota jatkaa ikkunoiden kehystämä näköalakabinetti ”periskooppitornin” huipulla. Näköalansa lisäksi sisustuskin on omiaan näyttäviin tilaisuuksiin. Tilassa on skandinaavinen, selkeän rouhea sisustus.

LUE LISÄÄ

Kabinetti Tampereen huipulla: Maukkaat kekkerit seurueille Periscopen näkymistä nautiskellen

10Zarillon kellarikabinetti

Zarillon kabinetti

Burgereistaan tunnetun Zarillon Puutarhakadun ravintolan alakerrasta löytyy erillinen 20 henkilön kabinettitila kokouksiin ja juhliin. Tilasta löytyy valkokangas, videotykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on täysin erillään muista ravintolatiloista, joten siellä on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia aivan omassa rauhassa. Tämä paikka on kuin luotu lasten synttärikekkereihin.

Puutarhakadun Zarillossa ruokaillaan rennosti – Oman rauhan ilonpitoa ja kokoustamista kabinetin puolella

11Henriksin kabinetit

Ravintola Henriksillä on ravintolatilojen lisäksi kaksikin erikokoista kabinettia, jotka soveltuvat 6-25 hengen seurueille. Tässä esittäytyy isompi kabinetti, joka on lämminhenkinen tila ja monikäyttöinen juhlista kokouksiin:

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

12Tampellan kabinetti koskimaisemissa

Tampellan lasitettu kabinetti
Tampellan lasitetusta kabinetista on näkymä myös avaraan ravintolasaliin.

Ravintola Tampellan kabinetin ikkunanäkymissä katseen vangitsee Tammerkosken virtaava vesi

13Gastropubien kabinetit

Tampere on gastropub-kaupunki. Tiloiltaan ja tunnelmaltaan gastropubit soveltuvat hyvin myös yksityistilaisuuksiin – usein niihin kaikista rennoimpiin ja vapaamuotoisimpiin. Ohjelmaakin on helposti saatavilla, sillä gastropubeissa järjestetään paljon tasting- ja ravintolaviihdetapahtumia.

Pikkujoulut Tampereella Gastropub-tyyliin: Juhlakauteen laatujuomin ja rennosti ruokaillen

14Plevnan kabinetit

Loistavista oluistaan tunnettu Panimoravintola Plevna on yksi Tampereen monipuolisimmista juhlaravintoloista. Kaupungin kuuluisimman panimoravintolan pienimpiä kabinettitiloja ovat Patruunan pöytä sekä  Tähti-avokabinetti. Siperia taas on isompi avokabinetti. Plevna on loistava ravintola juhlimiseen, sillä isoihin tiloihin mahtuu ääntä ja juhlatunnelmaa. Erikoisuus on Mallaskabinetti, joka on auditoriomainen tila maksimissaan 25 henkilölle.

15Finlaysonin Palatsin salongit

Finlaysonin Palatsilla kabineteista ei peritä ruokailijoilta erillistä vuokraa.

Historiallisen Finlaysonin Palatsin kabinetteja voi hyvällä syyllä kutsua salongeiksi ja ne ovat mainioita paikkoja viettää pienellä seurueella tyylikkäät juhlat tai arkena kiireetön business-lounas. Kaikki sisältyy ruoan hintaan. Finlaysonin Palatsilla kabineteista ei peritä ruokailijoilta erillistä vuokraa ja asiakkaille on jopa ilmainen pysäköinti palatsin puistoparkissa. Myös ravintolan sisarravintolassa Astorissa on erilaisia kabinettitiloja.

16Bistro Laukon avokabinetti

Bistro laukon takaosa soveltuu myös kabinetiksi
Bistro Laukko

 

Laukontorin laidalla Tampereen keskustassa Laukonkulman historiallisen punatiilirakennuksen korkeat huoneet pitävät sisällään Bistro Laukon kabinettihuoneen. Se soveltuu pienten seurueiden juhliin ja tilaisuuksiin. Bistro Laukko on omiaan pieniin kokouksiin lounasaikaan ja iltaisin koko ravintola on mahdollista saada yksityiskäyttöön. Bistrossa on mukava välimerellinen viinivalikoima.

LUE LISÄÄ

Viikon pikkujouluvinkki! Bistro Laukon voi saada oman seurueen käyttöön jopa ilman tilavuokraa

17Ravintola Tuhton verholla erotettava avokabinetti

Tampere-talossa sijaitsevaan Ravintola Tuhtoon voi tulla muutenkin kuin Tampere-talossa vieraillessa. Tuhto on sympaattinen ja lämminhenkinen ravintola, jossa voi järjestää myös yritys- ja yksityistapahtumia.

Tampere-talon tapahtumien keskipisteessä toimiva Ravintola Tuhto on avara ja valoisa ravintolatila, mutta sen sisuksista löytyy myös avokabinetti, joka tarjoaa suojaa pienille seurueille. Loistava tila synttäreihin yhdellä pöytävarauksella.

Kokka on Ravintola Tuhton tyylikäs ja intiimi kabinetti

18Teerenpelin kabinetit

Teerenpelin kabinetit löytyvät katutasosta ja kellarikerroksesta, joka on myös mahdollista varata juhliin. Erilaiset tastingit ja viihdeohjelmat kuten stand up ovat Teeren ominta viihdettä juhlaporukalle. Ravintolan alakerran viskitynnyreissä kypsyvät omat tisletuotteet.

PIKKUJOULUKAUSI: Juhli pienseurueessa tai isommallakin porukalla: Olut- ja viski-tastingit illan kohokohtana Teerenpelissä

19Saludin kabinettitilat

Salud on yksi Tampereen vanhimmista ruokaravintoloista. Jos juhlaseurue tarvitsee enemmän rauhaa, löytyy katutasosta isohko kabinettitila, joka on tarvittaessa jaettavissa kahteen pienempään osaan. Kabinetti mahdollistaa normaalitilassa jopa 40 henkilön tilaisuudet synttäreistä kokouksiin.

Klassikkoravintola Saludin juhlat: parvi, kabinetit ja loosit esittäytyvät

20Ravintola Myllärit kabinetit

Ravintola Myllärit on yksi kaupungin virkeimmistä juhlataloista, jolla on pitkät perinteet ja loistavat puitteet tunnelmallisessa vanhassa myllyravintolatilassa. Kurkihirsien ja liikuteltavien väliseinien ansiosta yläkerrasta saadaan erotettua juuri oikean kokoinen juhlatila vaikkapa pikkujoulujen järjestämiseen. Myös alakerrasta löytyy viihtyisä pikkukabinetti.

21Kaksien Kasvojen kabinetti

Kievari Kahdet Kasvot -olutravintolan kellari ja kabinetti löytyy Suomen kuuluisimpiin kuuluvien arkkitehtien suunnittelemassa rakennuksesta.

Kievarin kellarissa on juhlapaikka Eliel Saarisen suunnittelemassa kiinteistössä