Tampereella rakastetaan kabinetteja. Niissä voi ravintolassakin juhlia ja kokoontua omassa rauhassa ja toisaalta muita häiritsemättä. Poimimme yhteen  suosittuja kabinettitiloja, joista kaikissa voi nautiskella myös laadukkaasta ruokatuotteesta.

Kabinettitilat soveltuvat hyvin pienempiin juhliin, kuten synttäreihin ristiäiset, karonkat, pikkujoulut, lakkiaiset sekä kokouksiin ja yritystilaisuuksiin.

 

Tampereen kabinetteja pienille 6-30* henkilön ryhmille ja seurueille

1Kero-saunakabinetti

Lapland Hotels Tampereen maisemasaunakabinettiiin ruoat saapuvat ravintola puuhiiligrillillä lappilaisiin makuihin erikoistuneesta Ravintola Dabbalin keittiöstä.

Kero kuumana – Lapland Hotellin upea sauna- ja juhlatila taipuu illallisista hot-joogaan

2Sasorin kabinetti

Sasor laajenee Varastokadun puolelle, salin perältä käynti. Kuvan Vanha kabinetti säilyy ennallaan.

Ravintola Sasorin viinibaarin vierestä löytyy mukavan raikkaasti sisustettu kabinettitila 10-15 henkilön pienryhmälle. Ravintolasta löytyy myös juhlatila isommille ryhmille.

Kokous- ja juhlatila Sorsapuiston äärellä – Ravintola Sasorin kabinetti esittäytyy

3Tiiliholvin Pyppi holvikabinetti

Ravintola Tiiliholvin legendaarisista holvikabineteista Pyppi on se isoin ja seinältä löytyy mm. kuva yläkerran pankkisalista, jonka tapahtumapaikkana kuuluisa pankkikavallus on tapahtunut.

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa yksityisemmin

4Zarillon kellarikabinetti

Zarillon kabinetti

Puutarhakadun Zarillon alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Tilasta löytyy valkokangas, tykki, kaiuttimet ja ilmainen WiFi-yhteys. Tila on erillään muista asiakaspaikoista, joten tilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia. Tämä paikka on kuin luotu lasten synttäreihin.

Puutarhakadun Zarillossa ruokaillaan rennosti – Oman rauhan ilonpitoa ja kokoustamista kabinetin puolella

5Henriksin kabinetit

Ravintola Henriksillä on ravintolatilojen lisäksi kaksikin eri kokoista kabinettia, joista tässä esittäytyy isompi. Lämminhenkinen tila on monikäyttöinen juhlista kokouksiin.

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

6Gastropubien kabinetit

Tampere on gastropubien kaupunki ja ne soveltuvat hyvin myös yksityistilaisuuksiin – usein niihin kaikista rennoimpiin ja vapaamuotoisimpiin. Ohjelmaakin on helposti saatavilla, sillä gastropubeissa järjestetään paljon tasting- ja ravintolaviihdetapahtumia.

Pikkujoulut Tampereella Gastropub-tyyliin: Juhlakauteen laatujuomin ja rennosti ruokaillen

7Ravintola Tuhton avokabinetti

Tampere-talossa sijaitsevaan Ravintola Tuhtoon voi tulla muutenkin kuin Tampere-talossa vieraillessa. Tuhto on sympaattinen ja lämminhenkinen ravintola, jossa voi järjestää myös yritys- ja yksityistapahtumia.

Tampere-talon tapahtumien keskipisteessä toimiva Ravintola Tuhto on avara ja valoisa ravintolatila, mutta sen sisuksista löytyy myös avokabinetti, joka tarjoaa suojaa pienille seurueille. Loistava tila synttäreihin yhdellä pöytävarauksella.

Kokka on Ravintola Tuhton tyylikäs ja intiimi kabinetti

8Teerenpelin kabinetit

Teerenpelin kabinetit löytyvät katutasosta ja kellarikerroksesta, joka on myös mahdollista varata juhliin. Erilaiset tastingit ja viihdeohjelmat kuten stand up on Teeren ominta viihdettä juhlaporukalle. Ravintolassa kypsyy viskitynnyreissä omat tuotteet.

Juhli pienseurueessa tai isommallakin porukalla: Olut- ja viski-tastingit illan kohokohtana Teerenpelissä

9Ravintola Myllärin kabinetit

Ravintola Myllärit on yksi kaupungin virkeimmistä juhlataloista, jolla on pitkät perinteet ja loistavat puitteet tunnelmallisessa vanhassa myllyravintolassa. Kurkihirsien ja liikuteltavien väliseinien ansiosta yläkerrasta saadaan erotettua juuri oikean kokoinen juhlatila vaikka pikkujoulujen järjestämiselle. Myös alakerrasta löytyy viihtyisä pikkukabinetti.

Kokouspaikat: Ravintola Myllärit

Kabinetti Tampereen huipulla: Maukkaat kekkerit seurueille Periscopen näkymistä nautiskellen

Kievarin kellarissa on juhlapaikka Eliel Saarisen suunnittelemassa kiinteistössä

10Purebite muuntautuu kabinetiksi – pikkuravintola omaan käyttöön

Aasialaisviritteinen Purebite on pieni yksityinen pikkuravintola, joka on mahdollista varata kokonaisuudessaan pienempienkin ryhmien käyttöön ravintolan sulkemisajan jälkeen klo 20 tai 21 riippuen päivästä. Keskustan vilskeessä sijaitseva ravintola on usein varattuna etenkin pikkujouluaikaan.

Synttärit Purebitessa – Koko ravintola pienellekin porukalle omaan käyttöön viikonloppunakin