Tasting TampereTeerenpeli tarjoaa maltaisen loistavat puitteet erilaisten pikkujoulujen, illanistujaisten, synttäreiden tai muuten vaan gingereiden pitopaikkana.

– Meiltä voit varata olut- ja viski-tastingit isommalle tai pienemmälle porukalle, ohjattuna tai omatoimisena. Oman panimon tuotteet sammuttavat vaativammankin janon ja TeerenDeli-listalta löytyy syötävää monenlaiseen nälkään, kerrotaan Teerenpelistä.

Isommat illalliskokonaisuudet Teerenpelissä hoitaa monivuotinen yhteistyökumppani 4Catering, joka on jo käsite kaupungin pitopalveluiden joukossa.

– Teerenpeli sopii mainiosti esimerkiksi pikkujoulujen viettoon, eikä siellä ole edes tilavuokraa. Teerenpeliin on laadittu menut pienpanimoravintolan omia loistavia oluita silmälläpitäen, Mikko Törrö 4Cateringista vinkkaa.

TOIMITUKSEN VINKKI! Pienimuotoisemmin oman seurueen kanssa voi kokeilla Teeren omatoimitastingin.

Teerenpelistä löytyy erikokoisia kabinettitiloja, joissa on mahdollisuus järjestää myös ohjelmaa ja erilaisia variaatioita ruokatarjonnasta. Tampereen Teerenpeli on erityisen tunnettu stand up -klubeistaan ja burleskiesityksistään. Artisteja kannattaa kysellä tapahtumiin Teerenpelin osaavan henkilökunnan kautta.

Tampere saa nimikkoviskin maailman parhaalta viskintuottajalta – Teerenpelissä kypsyy Tampere single malt