Tampere-talossa sijaitsevaan Ravintola Tuhtoon voi tulla muutenkin kuin Tampere-talossa vieraillessa. Tuhto on sympaattinen ja lämminhenkinen ravintola, jossa voi järjestää myös yritys- ja yksityistapahtumia.

Tampere-talon tapahtumien keskipisteessä toimiva Ravintola Tuhto on avara ja valoisa ravintolatila, mutta sen sisuksista löytyy myös avokabinetti, joka tarjoaa suojaa pienille seurueille.

Kokka-kabinetissa on skandinaavisen tyylikäs ja saaristolaishenkinen tunnelma

– 12 hengen yhtenäisellä pöydällä varustettu tunnelmallinen ja viihtyisä tila on nimeltään Kokka tuhtomaiseen tyyliin. Kokka on rauhallinen, koska se sijaitsee hieman erillään muusta ravintolasalista, ravintolamme perällä, keittiön vieressä, esittelee Essi Piira.

– Aivan suljettu kabinetti se ei kuitenkaan ole, ovea ei löydy, mutta se on mahdollisuus ”sulkea” verhoilla näin haluttaessa. Toisella puolella Kokkaa tunnelmaa luovat ikkunat ja toisella puolella istuessa on mahdollista seurata keittiön työskentelyä.

Piira kuvailee tyylipuhtaan skandinaavisesti sisustettua kabinettia intiimiksi, tyylikkääksi ja täydellisen kokoiseksi tilaksi pienelle porukalle.

– Se on meillä asiakkaiden keskuudessa todella tykätty ja suosittu. Esimerkiksi isommat lounasporukat lähiyrityksistämme ovat mieltyneet varamaan sitä, kun tuovat muun muassa vieraita lounaalle tai illalliselle. Kokkaa on varattu niin pienen porukan kokouksiin, ystävien illallisiin, sukutapaamisiin, syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin, babyshowereihin, polttareihin ja olipa siellä kerran yhdet pienen porukan hääjuhlan syömisetkin!

– Jos mielii varata tuota meidän Kokka-kabinettia, suosittelemme olemaan yhteydessä ravintolaan. Ja erityisesti pöytävarauksen tekemistä, koska välillä kysyntä on niin suurta, että valitettavasti tila on ehditty jo varaamaan toiselle seurueelle. Suosittu, tykätty, tunnelmallinen, kiteyttää Piira.