Viisikymmenvuotias Ravintola Tiiliholvi on loistava juhlapaikka, jossa hauskanpitoon suorastaan kehotetaan. Tiilien suojassa ravintolajuhlintaan saa kuulua remakkakin ilonpito.

Kellariravintolasta löytyy neljä kabinettia, joiden punatiilistä ladotut massiiviset seinät ovat metrin paksuisia. Holvien suojassa on turvallista pitää hauskaa ja jakaa vaikka salaisuuksia, joita ei halua koko ravintolan tiedoksi julkaista.

Löysimme ravintolan vanhasta mainoslehdykästä hauskan sivun, joka tuo hauskasti ajan patinoimalla tavalla esiin kabinettien erityisyyden:

Onko teillä kova, kantava ääni? Tai erittäin salaista kerrottavaa ystävillenne? Vai haluatteko muuten vaan kokoontua omassa 2-20 hengen seurueessanne. Ja pitää hauskaa?

Varatkaa silloin hyvissä ajoin joku Tiiliholvin neljästä kabinetista. Älkää toki pelästykö niiden korskeita nimiä: Patruuna, Pyppi, Pörssi ja Sandels. Pitäkää vain rauhassa karonkkanne. Sillä seinät ovat metrin paksuiset. Punaista, käsinlyötyä tiiltä. Siitä vaan!

Tiiliholvin kabineteilla on kova käyttöaste, sillä erillistä varausmaksua tiloista ei peritä. Moni haluaa tulla Tiiliholviin kokoustamaan, palaveeraamaan ja syömään lounasta tai illallista oman seurueen kesken. Kabinettien suojissa pidetään myös pieniä häätilaisuuksia yllättävän usein.

VINKKI! Ravintoloiden menujen lisäksi voit ottaa yhteyttä ja tiedustella ravintolasta ryhmätarjousta juuri teidän tilaisuutenne tarpeisiin.

tiiliholvi.fi/