Niin usein kuulee tuottavan ongelmia löytää Tampereelta ravintoloita, jotka ovat avoinna sunnuntaisin. Vielä vaikeampaa on löytää sellaisia, jotka ovat avoinna vielä iltakuuden jälkeen. Tässä poimintoina ravintoloita, jotka ovat avoinna sunnuntaisin. Merkkasimme vihreällä myöhään avoinna olevat ravintolat, joiden keittiö palvelee vielä kuuden jälkeenkin.

Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan aukiolot aina ravintoloiden omilta sivuilta. Aukiolot kokonaisuusessaan on päivitetty tälle sivulle 12.1.2020.

Sunnuntaina avoinna olevat ravintolat

Huomioithan joulunajan poikkeukselliset aukiolot ja katsot ne ravintoloiden omilta kotisivuilta.

ARTHOUSE CAFE KEHRÄSAARI

ARTHOUSE CAFE KEHRÄSAARI

Boheemi baarimainen kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

Lue lisää.

 Kehräsaari, TAMPERE
 su 12-19

ALOHA RAMEN

Aloha Ramen on havaijilaisen rento ja letkeä ravintola, joka on kuin miniloma maailmalla. Paikka, jossa puikot kilisevät ja lusikat heiluvat tiskeittäin ja pöytäryhmittäin musiikin tahtiin, oli kaulassa kovat tai päällä haalarit, jalassa tennarit, maiharit tai piikkikorot.

 Tuomiokirkonkatu 40, TAMPERE
 ma-to 11-21, pe 11-22, la 14-22, su 13-20

VAIHMALAN HOVI KARTANO & KEITTIÖ
 Vaihmalantie 144
 Bistro: su 12-15
Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoilee sunnuntaisin myös viikonloppulounasta.
TELAKKA

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinista kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty Ravintola Telakka on nähtävyys itsessään. Telakka on sunnuntaisinkin myöhään avoinna, mutta keittiöj sulkeutuu hieman aikaisemmin.

 LISÄÄ

 Tullikamarin aukio 3, TAMPERE
 su 13-23, Keittiö 13-19:45

GASTROPUB TUULENSUU
 Hämeenpuisto 23, 33210 TAMPERE
su 15-00.30 (02), Keittiö avoinna joka päivä 24:00 asti
Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuistossa. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan ja huikeasta juomavalikoimastaan. Aidon gastropubin tapaan Tuulensuusta saa myös hyvää ruokaa myöhään iltaan asti myös sunnuntaisin.
RAVINTOLA DABBAL
 Yliopistonkatu 44 A
 su 18-21 SunnuntaiBistro-menu
Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Sunnuntaisin Dabbalissa on tarjolla supistettu bistromenu.
SITKO PIZZA & BAR
 Näsilinnankatu 22
  su 13-21
Sitkossa tiedetään, että hyvä pizza lähtee pohjasta. Laadukkaat raaka-aineet, toimivuudeltaan pomminvarmat makukokonaisuudet. Juuri sen olennaisen kattava pizzavalikoima perustuu italialaisiin klassikoihin. Alusta asti itse valmistetun pizzan kyytipoikana maistuu tuopillinen laatuolutta. Miksei myös lasillinen viiniä.
TUHTO
 Yliopistonkatu 55, Tampere
su 12-18
Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola. Raikkaat ja linjakkaat puitteet rehteine annoksineen kutsuvat nautiskelemaan Sorsapuiston tunnelmasta sunnuntainakin alkuiltaan asti.
PANIMORAVINTOLA PLEVNA
 Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
su 12-22
Plevna on Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla toimiva keskieurooppalaistyylinen panimoravintola. Ravintola tarjoilee panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia. Plevna on rento ravintola, jossa voi herkutella sunnuntaisinkin.
RAVINTOLA TAMPELLA
 Kelloportinkatu 1 33100 TAMPERE
su 13-21
Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus. Tampella on avoinna sunnuntaisin vielä illallakin.
BODEGA SALUD
 Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere
su 13-19
Espanjalainen pikkuravintola Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapasbaarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera.
2H+K, KEITTIÖ
 Aleksanterinkatu 33, 33100 TAMPERE
su 13-23
2h+k eli Kaksio on pikkuinen, välimerellisen rustiikkista ruokaa tarjoileva ravintola Kyttälän kaupunginosassa. Kaksio on suosittu kortteliravintola, joka on avoinna myös sunnuntaisin.
PERISCOPE
 Vuolteenkatu 1, Tampere
su 13-18
Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.
RAVINTOLA SASOR

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava ravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on avoinna myös sunnuntaisin.

 Yliopistonkatu 50, Tampere
 su 14-20

RAVINTOLA PUREBITE
 Hatanpään valtatie 4, 33100 TAMPERE
su 12-18
Koskikeskusta vastapäätä sijaitseva Purebite on salaatti- ja wokkipainoitteinen ravintola, jonka ruoissa on vahva aasialainen potku. Purebite taipuu myös sunnuntairuokailuun alkuillasta.
FRANKLY Hallituskatu 22, TAMPERE
 su 14-20

Ravintola Frankly on nimensä mukaisesti rehellistä ruokaa ja mutkatonta tunnelmaa. Tyylikäs mutta rento à la carte- ja seurusteluravintola palvelee lounaasta illalliseen aivan Hämeenpuiston läheisyydessä.

RAVINTOLA ASTOR
 Aleksis Kiven katu 26, 33200 TAMPERE
su 13-20 (kesällä su suljettu)
Ravintola Astor on tamperelainen klassikko, joka on ollut alusta asti tyylilleen uskollinen eurooppalaistyyppinen ravintola ja bistroruokia tarjoileva brasserie. Ravintolassa kunnioitetaan mannereurooppalaisen keittiön perinteitä ja asiakkaiden toiveita. Ravintola on avoinna sunnuntaisin lukuunottamautta kesäkautta.
NANDA DEVI
 Näsilinnankatu 17, 33210 TAMPERE
su 12-22
Intialainen ravintola Nanda Devi kerää koolle terveellisen ruoan ystävät. Laadukas intialainen ravintola rakentaa arkisin suositun lounaspöydän ja illalla intialaisen juhlapöydän, joka on katettuna koko viikonlopun. Ravintola on aina ollut avoinna myöhään sunnuntaisinkin. Maineikkaan ravintolan monipuolista à la carte -listaa täydentää mm. perinteiset intialaiset tandooriruoat.
LOS POLLOS
 Hatanpään valtatie 1, Koskikeskuksen Otavalan tunneli
su 13-18
Los Pollos on laadukkaaseen, rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut espanjalaistyylinen kanaravintola, joka on avoinna myös sunnuntaisin. Päätuote on erilaisine lisukkeineen tarjottava grillattu kana, mutta siivekkäästä valmistetaan myös muita annoksia.
GASTROPUB NORDIC
Otavalankatu 3, 33100 TAMPERE
Avoinna su 15-24
Gastropub Nordic erikoistunut kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin sekä pohjoisen makuja arvostaviin ruoka-annoksiin. Näpsäkkä gastropub on avoinna myös sunnuntaisin ja ruokatarjonnasta löytyy niin pientä purtavaakin kuin reilujakin annoksia. Nordicin Ankka on yksi talon nimikkoannoksista.
PYYNIKIN BREWHOUSE
 Verkatehtaankatu 2, 33100 TAMPERE
su 13–22 (keittiö 13–21)
Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon nimikkoravintolan perustamiseksi. Ravintola on pitkään sunnuntai-iltaan asti avoinna sunnuntaisin ja valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet.
MUUSA
 Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
Keittiö su 12-16 & 16-22
Olympia-korttelin gastrobaarihenkinen ravintola Muusa on kerännyt kehuja makukarnevaaleihin asti yltävästä ja kasviksia monipuolisesti hyödyntävästä ruoastaan. Lihaisiakaan antimia ei silti ole Muusassa unohdettu. Ravintola on alusta asti ollut avoinna sunnuntaisin ja päivä aloitellaan suositulla brunssilla. Keittiö on avoinna myöhään illalla.
AMARILLO ILVES
 Hatanpään valtatie 1, 33100 TAMPERE
su 12-00
Sokos Hotel Ilveksen Amarillo on iltaisin tunnettu tex-mexistään ja viikonloppuisin keskiyön tuntien rokkaavasta baaribailauksesta. Kaupungin tunnetuimpiin kohtauspaikkoihin lukeutuva ravintola on tunnetusti aina ollut avoinna sunnuntaisini.