Niin usein kuulee tuottavan ongelmia löytää Tampereelta ravintoloita, jotka ovat avoinna sunnuntaisin. Vielä vaikeampaa on löytää sellaisia, jotka ovat avoinna vielä iltakuuden jälkeen. Tässä poimintoina ravintoloita, jotka ovat avoinna sunnuntaisin. Merkkasimme vihreällä myöhään avoinna olevat ravintolat, joiden keittiö palvelee vielä kuuden jälkeenkin.

HUOM! Listauksemme on näinä aikoina lyhentynyt mojovasti. Tiedot myös vanhenevat nopeasti ja lokakuussa tulee runsaasti muutoksia aukioloihin. Aukiolot on päivitetty tälle sivulle 24.10.2020.

Sunnuntaina avoinna olevat ravintolat

Huomioithan joulunajan poikkeukselliset aukiolot ja katsot ne ravintoloiden omilta kotisivuilta.

IHKUn terassilla Naughty Brgr
IHKU TAMPERE

Bar Ihku Tampere & Naughty Brgr on likimain käsittämättömän monipuolinen yhdistelmä ruokapaikkaa, pubia ja yökerhoa erilaisine palveluineen.

 Hämeenkatu 23, Tampere

Tarkista aukioloajat ravintolan omilta sivuilta
Pub su 12-23
Keittiö su 22 asti

PUBLIC HOUSE HUURRE & KALEVA BREWING COMPANY

Public House Huurre on Tampereen Kalevassa sijaitseva kodikas ja urbaani ravintola, jonka yhteydessä toimii myös mikropanimo.

Korttelibaarin pieni, mutta kunnianhimoinen keittiö taikoo kuuluisan hyvää pubigastroa. Huurre on myös seinän takana höyryävän Kaleva Brewing Co:n tap room.

 Sammonkatu 46, Tampere, Kaleva
su 14-21

ALOHA RAMEN

Aloha Ramen on havaijilaisen rento ja letkeä ravintola, joka on kuin miniloma maailmalla. Paikka, jossa puikot kilisevät ja lusikat heiluvat tiskeittäin ja pöytäryhmittäin musiikin tahtiin, oli kaulassa kovat tai päällä haalarit, jalassa tennarit, maiharit tai piikkikorot.

 Tuomiokirkonkatu 40, TAMPERE
 su 14-20

VAIHMALAN HOVI KARTANO & KEITTIÖ
 Vaihmalantie 144
 Bistro: su 10-16
Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoilee sunnuntaisin myös viikonloppulounasta.
TELAKKA

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinista kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty Ravintola Telakka on nähtävyys itsessään. Telakka on sunnuntaisinkin myöhään avoinna, mutta keittiöj sulkeutuu hieman aikaisemmin.

 LISÄÄ

 Tullikamarin aukio 3, TAMPERE
 su 13-23, Keittiö 13-19:45

GASTROPUB TUULENSUU
 Hämeenpuisto 23, 33210 TAMPERE
su 15-23 
Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuistossa. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan ja huikeasta juomavalikoimastaan. Aidon gastropubin tapaan Tuulensuusta saa myös hyvää ruokaa myöhään iltaan asti myös sunnuntaisin.

SITKO PIZZA & BAR
 Näsilinnankatu 22
  su 13-21
Sitkossa tiedetään, että hyvä pizza lähtee pohjasta. Laadukkaat raaka-aineet, toimivuudeltaan pomminvarmat makukokonaisuudet. Juuri sen olennaisen kattava pizzavalikoima perustuu italialaisiin klassikoihin. Alusta asti itse valmistetun pizzan kyytipoikana maistuu tuopillinen laatuolutta. Miksei myös lasillinen viiniä.

PANIMORAVINTOLA PLEVNA
 Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
su 12-22
Plevna on Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla toimiva keskieurooppalaistyylinen panimoravintola. Ravintola tarjoilee panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia. Plevna on rento ravintola, jossa voi herkutella sunnuntaisinkin.
RAVINTOLA TAMPELLA
 Kelloportinkatu 1 33100 TAMPERE
su 13-21
Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus. Tampella on avoinna sunnuntaisin vielä illallakin.


PERISCOPE
 Vuolteenkatu 1, Tampere
su 13-18
Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.
RAVINTOLA PUREBITE
 Hatanpään valtatie 4, 33100 TAMPERE
su 12-18
Koskikeskusta vastapäätä sijaitseva Purebite on salaatti- ja wokkipainoitteinen ravintola, jonka ruoissa on vahva aasialainen potku. Purebite taipuu myös sunnuntairuokailuun alkuillasta.
NANDA DEVI
 Näsilinnankatu 17, 33210 TAMPERE
su 12-22
Intialainen ravintola Nanda Devi kerää koolle terveellisen ruoan ystävät. Laadukas intialainen ravintola rakentaa arkisin suositun lounaspöydän ja illalla intialaisen juhlapöydän, joka on katettuna koko viikonlopun. Ravintola on aina ollut avoinna myöhään sunnuntaisinkin. Maineikkaan ravintolan monipuolista à la carte -listaa täydentää mm. perinteiset intialaiset tandooriruoat.

GASTROPUB NORDIC
Otavalankatu 3, 33100 TAMPERE
Avoinna su 15-22
Gastropub Nordic erikoistunut kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin sekä pohjoisen makuja arvostaviin ruoka-annoksiin. Näpsäkkä gastropub on avoinna myös sunnuntaisin ja ruokatarjonnasta löytyy niin pientä purtavaakin kuin reilujakin annoksia. Nordicin Ankka on yksi talon nimikkoannoksista.
PYYNIKIN BREWHOUSE
 Verkatehtaankatu 2, 33100 TAMPERE
su 13–22 (keittiö 13–21)
Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon nimikkoravintolan perustamiseksi. Ravintola on pitkään sunnuntai-iltaan asti avoinna sunnuntaisin ja valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet.
MUUSA
 Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
Keittiö su 12-16 
Olympia-korttelin gastrobaarihenkinen ravintola Muusa on kerännyt kehuja makukarnevaaleihin asti yltävästä ja kasviksia monipuolisesti hyödyntävästä ruoastaan. Lihaisiakaan antimia ei silti ole Muusassa unohdettu. Ravintola on alusta asti ollut avoinna sunnuntaisin ja päivä aloitellaan suositulla brunssilla. Keittiö on avoinna myöhään illalla.
AMARILLO ILVES
 Hatanpään valtatie 1, 33100 TAMPERE
su 12-23
Sokos Hotel Ilveksen Amarillo on iltaisin tunnettu tex-mexistään ja viikonloppuisin keskiyön tuntien rokkaavasta baaribailauksesta. Kaupungin tunnetuimpiin kohtauspaikkoihin lukeutuva ravintola on tunnetusti aina ollut avoinna sunnuntaisini.