Aleksanterinkatu 26:n ravintola Dining 26 by Arto Rastas on saanut alakertaansa punatiiliseinäisen kabinettitilan. Uusi, parikymmentä juhlijaa tai kokoustajaa mahduttava tila soveltuu monenlaisten yksityistilaisuuksien puitteiksi. Oma kerros takaa täysin oman rauhan.

Tampereen juhlakabineteista yksi tunnelmallisin löytyy aivan kaupungin ravintolakaupunginosan ytimestä. Dining 26 -ravintolan kabinetti. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi
Yksi Tampereen tunnelmallisimmista juhlakabinettitiloista löytyy ydinkeskustasta, Dining 26 -ravintolan alakerrasta Aleksanterinkadulta. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

– Täällä voi järjestää erilaisia juhlia ja kokouksia. Monenlaiset yksityistilaisuudet onnistuvat! Tämä on todella tunnelmallinen tila esimerkiksi pienempiin hääjuhliin. Tila toimii todella hyvin pikkujouluporukan juhlintaankin. Kysyntää on myös karonkkapaikkana, ravintolapäällikkö Julia Vuori valottaa.

VINKKI! Kabinetissa on mahdollista järjestää myös ohjattuja viinitasting-tapahtumia ravintolan sommelierin toimesta.

Koska kabinettitila sijaitsee alakerrassa ylhäisessä yksinäisyydessään, on oma rauha taattu.

– Kabinetin voi hyvin varata vaikka koko päiväksi. Ensin voi kokoustaa rauhassa ja sitten nauttia päivällisen pitkän kaavan mukaan sekä viettää iltaa rennosti. Tänne voi tuoda myös oman esiintyjän, myynnistä ja markkinoinnista vastaava Henna Räsänen kuvailee.

Intiimin tunnelman tilaan sopiikin varmasti mainiosti vaikkapa akustinen live-musiikkikokoonpano tai stand up -artisti vieraita viihdyttämään. Kokouksia ajatellen tilaan on saatavilla liikuteltava näyttö. Myös äänentoistolaitteisto löytyy.

Tarjoilut voidaan tarvittaessa räätälöidä tilaisuuden mukaan, mutta valmiita menuvaihtoehtoja löytyy valikoitaviksi.

Kabinettitilaan resurssoidaan oma tarjoilija, sillä kyseessä on paitsi tila omassa kerroksessaan, myös laadustaan tarkan ravintolan juhla- ja kokoustila.

– Haluamme, että palvelu täällä on aivan yhtä hyvää kuin yläkerrassakin. Tätä ei pyöritetä muun toiminnan sivussa, Vuori kertoo.

Koska tilalle on kiinteä vuokra, ei vieraiden tai heidän nauttimiensa tarjoilujen määrä ole varaamisessa määräävä tekijä. Kabinetissa voi siis kokoustaa tai ruokailla vaikka kahdestaan.

– Pienin kokousseurue on tähän mennessä ollut kolme henkilöä.

Kabinetti sijaitsee aivan Tampereen keskustassa ja on mitoitukseltaan sopiva 10-20 henkilölle. Suurempien karkeloiden ollessa kyseessä koko ravintolan voi varata juhlakäyttöön.

Dining 26 by Arto Rastas, Aleksanterinkatu 26

TÄMÄ JUHLAPAIKKA SOVELTUU HYVIN: KABINETIT TAMPERE / PIKKUJOULUT TAMPERE / SYNTTÄRIT TAMPERE

LUE MYÖS

Kokkauskursseja Dining 26:ssa

Teksti ja kuvat: Kohokohdat.fi

Dining 26 tarjoaa laajasti välimerelliset makumaisemat ja näkymät suoraan salista keittiön puolelle. Kuvassa ravintoloitsija-keittiövelho Arto Rastas.