Periscopen lounge baari on omiaan näyttäviin tilaisuuksiin. Tilaa jatkaa näköalakabinetti, jossa on skandinaavinen, selkeän rouhea sisustus, tuloksena miellyttävä ympäristö pienten juhlien ja kokousten järjestämiseen.

Arto Rastaan näköalaravintola Periscope taipuu hyvin erilaisten tilaisuuksien näyttämöksi. Huikeiden näkymien kaksikerroksinen ravintola palvelee niin pikkujouluilijoita kuin muitakin juhlijoita.

Periscope on avajaisistaan asti ollut suosittu kohde järjestää tyylikkäitä yksityistilaisuuksia. Etenkin yläkerta on helposti varattavissa yksityistilaisuuksia varten, mutta tarvittaessa myös koko ravintolan hulppeine lämmitettyine näköalaterasseineen voi käyttöönsä saada. Kaikki onnistuu sopimuksen mukaan.

Kabinetin puolelle mahtuu 14-16 henkilöä mukavasti istuen ja takaseinän näyttöön näköyhteyden tarjoten, mutta 25 henkilöä kekkeröi tilassa cocktailmuotoisesti.

– Arto Rastaan nimi on sellainen laadun tae, ja onhan tämä näkymiltäänkin jo yksi Tampereen maamerkkejä, ravintolapäällikkö Kalle Oksa toteaa.

Tilaisuuksien menut voidaan suunnitella joko pöytiin tarjoiltavaan muotoon tai cocktailtilaisuuden tapaan.

– Meillä on ollut esimerkiksi sellaisia yksityistilaisuuksia, että täällä yläkerrassa on ensin ollut 125 henkilöä syömässä, minkä jälkeen on avattu baari kaikille asiakkaille.

Periscopesta avautuu upea näkymä yli kaupungin keskustan ja Ratinan suvannon. Kuva: Studio Koivunen

Menujen ja muiden ruokatarjoilujen lisäksi tilaisuuksia varten voidaan luoda myös aivan oma drinkkilista. Periscopen lounge baarin cocktailit eivät todellakaan ole mitään perus yökerhokamaa, vaan niitä misaillaan likimain kuin ruoka-annoksia konsanaan.

Mikäli mielii oppia laatimaan juomia Periscopen tapaan, voi seurueelleen tilata myös drinkkikoulutuksen maksimissaan 20:lle juhlijalle.

Loungebaarissa on nykyään lavan lisäksi myös valtaisa screen, jota voidaan hyödyntää niin juhlissa, palavereissa kuin Periscopen perustoiminnassakin. Eli saattaapa sieltä tulevaisuudessa jotain mielenkiintoista viihdykettä näkyä muutenkin kuin yksityistilaisuuksien tiimoilta.

Periscopen hulppea terassi on avoinna myös ympäri vuoden. Katoin ja tarvittaessa tuulelta suojaa tuovin seinin suojatulla alueella hehkuvat lämmityslaitteet.

Kauppakeskuksen ollessa suljettu, kuljetaan Periscopeen aivan sen juurelta, Olympia-aukion kautta.

Ravintola Periscope
Vuolteenkatu 1

Teksti: Lifestyle Media Oy
Kuvat: Studio Koivunen

VARAA PÖYTÄ