Plevnan pöydät ja suojaisat kabinetit täyttyvät pikkujouluaikaan iloisista seurueista. Tänä vuonna panimoravintolan juhlaviihdykkeenä on entistä enemmän vaihtoehtoja järjestää olutmaistelu.

Pikkujouluissa myös ruokailu on tärkeä osa hauskanpitoa. Ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala kertoo ravintolassa olevan tarjolla erilaisia etukäteen varattavia pikkujoulumenuja sekä buffet-muotoisia pikkujoulupöytiä. Menu on suunniteltu vähintään kymmenen juhlijan seurueille ja pikkujoulupöytä minimissään kolmenkymmenen henkilön pikkujouluporukoille.

Jutun lopusta löytyy vuoden 2022 pikkujoulunoutopöytien tarjontaa.
Pikkujoulut Plevnassa Tampereella
Tampereella pikkujoulut voi järjestää kätemvästi Panimoravintola Plevnassa, jossa on ohjelmistossa kaikenlaista viihdettä oluiden parissa.
Sam Viitaniemen palkitut oluet ja niiden erot on helppo maistella olutmaistelun yhteydessä.

Kaupungin perinteikkäimmässä panimoravintolassa pikkujoulujen ohjelmakin on maltaista

Plevnassa maistelun voi toteuttaa järjestetysti tai omatoimisesti.

– Meillä järjestetään paljon suosittuja kahden tunnin olutkursseja, mutta jos haluaa seurueelleen lyhyemmän ohjelmanumeron, Plevnan virtuaalinen panimokierros ja olutmaistajaiset on sellainen, Tähtinen-Hakala kertoo.

Vuodesta 2021 alkaen uutuutena ryhmille ja pienemmillekin seurueille voidaan operoida sokkotasting mustilla laseilla toteutettuna. Koska olutta on mahdotonta ulkonäöltä tunnistaa mustista laseista nautittuna, voi kyseisessä tastingissa todella laittaa makuaistinsa testiin. Sokkomaistelun voi järjestää isommallekin ryhmälle, kunhan muistaa kertoa toiveistaan etukäteen.

– Tastingin voi toki pienelle seurueelle tai vaikka kahdellekin järjestää ihan ex tempore, mutta kiireisenä iltana henkilökunta ei ehkä ehdi ohjattua maistelua järjestämään. Silloinkin asiakas voi helposti toteuttaa omatoimitastingin talon kirkkailla laseilla, muistuttaa Tähtinen.

Plevnan omataoimi-tasting kirkkailla laseilla
Plevnan omataoimi-tasting kirkkailla laseilla. Kuva: Panimoravintola Plevna

Myös Veranta soveltuu pikkujouluihin

Muutama vuosi sitten Plevna avasi lasitetun verannan panimoravintolan edustalle. Lämmityslaitteet ja suoja tuulelta tekevät terassista ympäri vuoden nautiskeltavan.

Veranta soveltuu myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Asiakaspaikkoja terassilla on 110 ja lisäksi sen perältä löytyy tilaa esiintyjille ja tarjoiltaville herkuille.

Panimoravintola Plevna
Plevnan Veranta. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Alkuperäinen teksti ja kuvat: Ronja Honko, Muokannut 18.10.2022 Toni Honko, Lifestyle Media Oy

 

Plevnan Pikkujoulumenut 2022
Pikkujoulumenut vain etukäteen tilattuna viimeistään viikkoa ennen myynti@plevna.fi  03-2601200 niin että koko ryhmä tilaa pikkujoulumenulta. Erikoisruokavalioista voi tiedustella erikseen. Vähintään 10 hlö:n ryhmille.
Tervetulojuomana Glögillä maustettu Cava 9,80 € (Nautitaan kylmänä) alkoholiton 5 €
Alkuruuat:
L = laktoositon G = gluteeniton M = maidoton VEG = vegaaninen
Bataatti-Olutkeitto M, Veg 10 €
Bataatista, porkkanasta, perunasta ja talon Vehnä oluesta kaurakermaan keitettyä sosekeittoa, yrttisellä öljyllä höystettynä.
Paistettua jättiravunpyrstöä ja rapu fraichea G, L 10 €
Paistettuja jättiravunpyrstöjä, rapu fraichea, yrttipedillä ja hölskykurkuilla.
Pääruuat:
Lampaankare Bock-kastikkeessa L 30,50 €
Oluessa ja yrteissä marinoitua lampaankaretta, sekä talon Bock oluesta valmistettua kastiketta. Paahdetulla valkosipulilla ja yrttiöljyllä maustettua perunamuusia ja paahdettuja porkkanoita. ( pyydettäessä myös gluteenittomana )
Pariloitua Turskaa ja Beurre Blanc kastiketta L, G 24,50 €
Voissa pariloitua turskaa ja klassista valkoviini-voi kastiketta, sekä humalasuolatut lohkoperunat ja rapeaa lehtikaalia.
Olutmestarin vuohenjuustohärkää VL 30,50 €
Naudan 150 g sisäfilepihvi, pariloitua vuohenjuustoa, talon olut-valkosipulikastiketta ja kermaista rosmariiniperunaa.
Täytetty munakoiso, kasvisgratiinilla Veg, G, M 21 €
Paahdettua munakoisoa, portobellosienillä, sipulilla, kaurakermalla ja vegejuustostaa tehdyllä täytteellä. Lisäksi vegaanista kukka-/parsakaali gratiinia.
Jälkiruuat:
Herukkainen juustokakku G,VL 9 €
keksipohjalla lasiin tehty kirpsakka herukkainen juustokakku jonka pinnalla talon Mummosiideristä ja herukoista tehty kiille. Pinnalla paahdettua valkosuklaata.
Tuhatlehti Veg, M 9 €
Lehtitakinasta kerrostettu leivos, stout suklaakastikella.
Jälkiruokajuomaksi Lämmin Cointreau – Rommi (2cl) glögi 7,50 €, Alkoholiton glögi 5,50€
Muutokset mahdollisia.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY