Moni etsii pikkujouluseurueilleen kabinettitiloja, mutta koko ravintolankin voi saada yksityiskäyttöön veloituksetta melko pienellekin porukalle – ja aivan kaupungin ytimessä. Purebitessa yli 15-henkinen ruokaileva ryhmä saa koko ravintolan käyttöönsä aivan ilman tilavuokraa.

Aasialaisen ”fonduen” historia venyy yli tuhannen vuoden taakse.

Samansuuruisille ryhmille on myös muuta mukavaa tiedossa, sillä heidän on mahdollista herkutella Purebiten hot potilla, jota ei tällä hetkellä muuten ole ravintolasta tilattavissa.

Hot pot on sosiaalista ruokailua parhaimmillaan. Pienoisena ohjelmanumeronakin toimivan aasialaisen ”fonduen” historia venyy yli tuhannen vuoden taakse. Hot pot -ruokailussa pöytään tuodaan kiehuvan kuuma liemi, jonne kukin ruokailija upottaa mieleisensä herkkupalat kypsymään. Purebiten padassa poristellaan mm. nautaa, possua, lohta, jättikatkaravunpyrstöjä, kananmunaa, mustekalaa, kasviksia, sieniä ja nuudeleita. Mausteliemi on keittiömestari-ravintoloitsija May Pansodin salaisen reseptin mukaan valmistettu.

– Thaimaassa perheet syövät usein yhdessä näin, Pansod kertoo.

Ravintolassa opastetaan asiakkaita höyryävän padan äärellä puuhailuun, mikäli hot pot syötäväisineen on vielä ennenkokematon asia.

– Kaikki ovat hot potista tykänneet, kun ovat vauhtiin päässeet, ravintoloitsija Markus Pajunen kuvailee.

– Asiakkaat ovat tykänneet myös siitä, että tässä on yhtenäinen tila, jossa juhlia omalla porukalla pöydästä toiseen vaihdellen ja seurustellen. Ravintola on myös aivan keskustassa, joten yöelämään jatkaminen on helppoa.

Myös juomapuoli on kunnossa hyvinkin. Purebiten viinilistan rungon on suunnitellut kisavoitokas viinimestari Heidi Mäkinen, joka on Suomen neljäs Master of Wine.

– Heidi on valinnut viinit sopimaan meidän makumaailmaamme. Halusimme panostaa listan suunnitteluun, sillä aasialaiset maut ovat viineille haastavia. Meillä on paljon pienten ja luomu- sekä biodynaamisten tilojen viinejä, Pajunen kertoo.

Myös ravintolan olut- ja siiderivalikoima on laadukas, sisältäen aitosiidereitä ja paikallisia Pyynikin Käsityöläispanimon oluita.

Pikkujoulut juhlitaan tässä yrittäjävetoisessa ravintolassa joustavasti, joten ravintolasta ei ole kiire poistua kesken hyvän ilonpidon.

Varaukset ja tiedustelut: info@purebite.fi / 040-9609388

Teksti: Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Purebite juhlii 5-vuotistaivaltaan synttäritarjouksin – ”Olemme onnistuneet luomaan ilmiön!”

May Pansodin ja Markus Pajusen Purebite on pyörinyt Aasian ja pohjolan makuja miksaten jo viiden vuoden ajan. Vaikka hyppy ravintolayrittäjyyteen aikanaan hiukan hirvitti, palkittiin...

Purebiten ravintoloitsijapariskunta yhdistää Thaimaan ja Suomen myös ruoissaan

May Pansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jonka raikkaissa ja maultaan rehevissä annoksissa maistuu vahva ja aito aasialainen vivahde. Joidenkin Purebiten annosten...

Pikkujoulut Purebitessa – Koko ravintola pienellekin porukalle omaan käyttöön ja hot pot -padat porisemaan

Moni etsii pikkujouluseurueilleen kabinettitiloja, mutta koko ravintolankin voi saada yksityiskäyttöön veloituksetta melko pienellekin porukalle – ja aivan kaupungin ytimessä. Purebitessa yli 15-henkinen ruokaileva ryhmä...