Ilveksen Maisema-kabinetti saunoineen on korkeimmalla sijaitseva vuokrattava saunatila Tampereella. Lasiseinäisistä korkeuksista avautuu jylhä näkymä kohti Pyhäjärveä sekä Pyynikkiä. Panoraamaikkunoista näyttäytyy myös Tammerkosken kansallismaisema kaikessa komeudessaan.

Original Sokos Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitseva Maisema-kabinetti on korkeimmalla sijaitseva saunan ja ravintolan yhdistävä tila Tampereella.

Jo tornitalon huipulle nouseminen tekee vaikutuksen. On osaltaan kiehtova kokemus, että hissillä huristelun päätteeksi loppumatka korkeuksiin kohotaankin kierreportaita pitkin, kuten aitoon torniin kuuluukin nousta.

Tilaa käytetään eniten VIP-kokouksiin, erilaisten yritysten illanviettoihin ja pikkujouluihin monipuolisin ruokatarjoiluin. Saunalla on helppo tehdä vaikutus tärkeään vieraaseen ja siellä solmitaankin paljon tärkeitä liikesuhteita.

– Hotelli on toiminut jo yli kolmekymmentä vuotta, mutta yllättävän moni ei kuitenkaan osaa odottaa näin huikeita näkymiä. Aika paljon kohtaan edelleenkin ihmisiä, jotka ovat aivan haltioituneita tilasta. Yllätysmomentti on 240 asteeseen avautuvat näkymät Hatanpäältä Näsijärvelle asti näyttäen Tammerkosken kansallismaiseman melkein koko pituudeltaan, kertoo Keijo Lehtola hotellin juurella toimivasta Ravintola Masuunista.

Monet vieraat yllättää myös se, että ruoka-antimet korkeuksiin taituroidaan nimenomaan Masuunin keittiössä.

– Ruoat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta Masuunin sivuilta löytyy myös valmiita menukokonaisuuksia. Buffet-ruokailujakin järjestetään usein, kertoo Lehtola.

Juhlahuoneisto jakautuu kahteen osaan: toisella puolella ovat sauna ja pukeutumistilat, toinen puoli on kauniisti sisustettua kokous- ja neuvottelutilaa.

Teksti: Kohokohdat.fi, Kuvat: Kohokohdat.fi ja Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilvekselle ensimmäisenä hotellina saunaelämysten laatumerkki