Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Moni ravintola myy nyt ruokaa mukaan sekä kuljetettuna. Pääsiäisen seutuun tarjolla on myös teemaan sopivaa juhlaruokaa ennakkotilauksesta. Nyt viimeistään kannattaakin jättää kokkaaminen ammattilaisille ja nauttia rennosti valmiista pääsiäisruoista. Tiiraa päivittyvä pääsiäisruokia tarjoava ravintolakimara!

1HELLAN JA HUONEEN KOLMEN RUOKALAJIN PÄÄSIÄISBOKSI PYHIEN HERKUTTELUUN VARAUSAIKA UMPEUTUNUT!

Hella ja Huone operoi kolmen ruokalajin mitalta pääsiäisherkkuja Pääsiäisbokseihin. Kuvituskuva: Aura Saarikoski

HUOM! VARAUSAIKA UMPEUTUNUT! Hella ja Huone remontoi parhaillaan uutta ravintolatilaa, mutta ehtii onneksi palvellapääsiäisherkkujenhimoisia asiakkaitaankin – vieläpä kolmen ruokalajin mitalta! Ravintolan Pääsiäisboksi sisältää siis 3 ruokalajin aterian huolellisesti valmisteltuna. Kotona tehtäväksi jää vain ruokien lämmitys ja halutessasi pöytään kattaminen.

Pääsiäisboksin hinta on 45€/hlö ja toimituspäivä on pitkäperjantai 10.4. Pääsiäisboksit valmistetaan ennakkotilauksesta ja niitä myydään ravintolan lahjakorttikaupan kautta keskiviikkoon 8.4. klo 18 asti.

Vähintään kahden Pääsiäisboksin tilaajalle ravintola tarjoaa veloituksettoman kotiinkuljetuksen Tampereen alueella pitkäperjantaina 10.4. klo 11-19 välisenä aikana. Yksittäiset Pääsiäisboksit tulee noutaa pitkäperjantaina klo 12-18 Hellasta ja Huoneesta osoitteesta Salhojankatu 48.

Oston yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero sekä toimitusosoite. Viestikenttään kirjataan pääruokavalinta (liha tai kasvis), sekä mahdollinen gluteenittoman menun tarve ja muut erityishuomiot. Viestikentässä tulee ilmoittaa myös mikäli tilaus noudetaan ravintolalta.

Pääsiäisboksin voi ostaa lahjakorttikaupan kautta osoitteesta: https://lahjakortti.hellajahuone.fi

PÄÄSIÄISBOKSIN 3 RUOKALAJIN MENU

Porkkanakeittoa, mämmilimppua ja voita

Ylikypsää kotimaista karitsanviulua TAI täytettyä portobellosientä sekä haudutusliemikastiketta
Yrttisiä hasselbackan perunoita
Raikasta parsasalaattia

Sahtiposset & Lapin hillaa

Menun hinta 45€/hlö

Kaikki Pääsiäisboksin annokset ovat laktoosittomia. Gluteeniton menu on saatavilla tilauksesta. Muita erityisruokavalioita ei Pääsiäisbokseissa valitettavasti pystytä huomioimaan.

2KAJON PÄÄSIÄINEN MAISTUU KREETALTA – PIRKANMAALAISTEN LÄHITUOTTAJIEN RAAKA-AINEISTA LUOTU KOKOKONAISUUS KIIDÄTETÄÄN KOTIISI

Kajon pääsiäispaketin ruoissakin maistuvat pirkanmaalaisten lähituottajien, Kuten Kurjen tilan maut. Kuvituskuva: Ronja Honko

Pääsiäisen kunniaksi Kajo alkaa toimittaa omakätisesti ruokapaketteja kotiovelle asti. Vaikka pääsiäismenun maut ovat Panagiotis ”Panos” Lykoudiksen makumuistojuurilta Kreikasta, ovat raaka-aineet pirkanmaalaisten lähituottajien ja luonnon antimia: Paijan tilan possu ja Kurjen tilan kasvikset poseeraavat monessa annoksessa suoraan luonnosta kerätyn villin vihreän ohella. Makuja on tarjolla musakasta makeaan jälkiruokaan asti! Ruokamatkafiilistä lisää vielä asiaan kuuluva musiikki ravintolan laatiman Spotify-musiikkikattauksen muodossa.

– Nämä makukokonaisuudet lähettävät sinut suoraan mielikuvamatkalle Kreetalle katselemaan kaunista auringonlaskua rannalla sijaitsevaan tavernaan, jossa iloisesta puheensorinasta ja maittavasta ruoasta ei ole pulaa. Kajolle tuttuun tyyliin raaka-aineet tulevat meidän ihanilta Pirkanmaalaisilta lähituottajilta, joista loihdimme kokonaisuuksia Panagiotiksen makumuistojen siivittämänä, kajolaiset kertovat.

Ruokapaketin antimet on suunniteltu sellaisiksi, ettei kaikkea tarvitse syödä kerralla, vaan syötäväisiä voi lämmittää ja nauttia oman tarpeen ja fiiliksen mukaan pääsiäisen jälkeenkin.

Ruokaa toimitetaan pääsiäisen ajan perjantaista sunnuntaihin kello 12-16, mutta tilatun paketin voi kyseisellä aikavälillä halutessaan myös noutaa ravintolalta (Rautatienkatu 12).

Tilaukset toimituksille tehdään ennakkoon viimeistään toivottua toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä kello 20 mennessä.

Tilaukset tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta +358 50 329 8044 TAI sähköpostilla: kajo@kajoravintola.fi

Tilausta tehdessäsi ilmoita seuraavat tiedot:
– Nimesi
– Osoitteesi
– Toivottu toimitus- /noutoaika (esim. 10.4. kello 14:00)
– Maksutapa: Pankkikortti / MobilePay
– Tuotteet, jotka haluat tilata
(esim. Ruokailukokonaisuus 4:lle TAI 2xmoussaka ja 2xmakiaa)
– Ruokailijoiden määrän
– Mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot

Ravintola vahvistaa kaikki tilaukset ja toimitusajat.

3PÄÄSIÄISPÄIVÄLLINEN AISTISTA TILAA, NOUDA, TUIKKAA KARITSA UUNIIN JA NAUTI!  VARAUSAIKA UMPEUTUNUT!

Ravitsemisliike Aistista on normaalien take away -annosten lisäksi tilattavissa nyt myös pääsiäispäivällisen annoksia. Kuvituskuva: Ronja Honko

VARAUSAIKA UMPEUTUNUT! Ravitsemisliike Aistin Miäskeittäjät valmistavat päivällisherkkujaan myös pääsiäispöytään! Kyseinen päivällinen ei vaadi pöytävarausta, vaan ennakkotilauksen sähköpostilla varaukset@aistiravintola.fi lauantaihin 4.4. mennessä. Tilattujen pääsiäispäivällisten nouto keskiviikkona ja torstaina 8.-9.4. klo 13-18 Aistista.

Asiakkaalle jää tehtäväksi herkuista nauttiminen, alkuruoka- ja jälkiruoka-annosten nostaminen lautasille tarjolle ja pääruoka karitsan paahtopaistin uunissa kypsentäminen (keittiö antaa ohjeet!) sekä lisukkeiden lämmittäminen. Aistilaiset toivottavat hyvää ruokahalua ja mukavaa pääsiäistä!

AISTIN PÄÄSIÄISPÄIVÄLLISEN ANNOKSET

Alkuruokia:
Savulohiterriiniä, vihreää parsaa & tyrnihollandaisea à 10 €
(gluteeniton)

Ankanmaksaterriiniä, marinoituja luumuja & briossia à 10 €
(saa gluteenittomana)

* * *
Pääruoka:
Marinoitu karitsanpaahtopaisti (vaatii vielä kypsennyksen uunissa), rosmariinikastiketta & valkosipuli-perunaterriiniä à 15 € (gluteeniton)

* * *
Jälkiruoka:

Pashaa & hunajakakkua à 8 €

4PIEMONTEN PÄÄSIÄISHERKKUJA NOUTAEN JA KOTIIN KIIDÄTETTYNÄ

Ravintola Piemonte kokkaa take away -annoksia myös pääsiäiseksi. Tiedossa on mm. ylikypsää karitsaa. Kuvituskuva: Ronja Honko

Ravintola Piemonten keittiössä loihditaan torstaina 9.4. pääsiäisherkkuja, joita voi tilata joko yksittäisinä annoksina tai edullisena kolmen ruokalajin menukokonaisuutena. Tarjolla on alkuruokana antipasteja, pääruokana joko ylikypsää karitsaa tai täytettyä munakoisoa ja jälkiruokana tietenkin tiramisua. Pääsiäismenun annokset myydään poikkeuksellisesti kylmänä, eli asiakkaalle jää vain pääruuan lämmitys ohjeiden mukaan.

Easter menu

Antipasteja (12€)
***
Ylikypsää karitsaa & valkosipuliperunaa (23€)
tai
Täytettyä munakoisoa & kaali-fenkolisalaattia (23€)
***
Tiramisu (7€)

Menu 3 ruokalajia 39€/hlö

Ilmainen kotiinkuljetus 20 ensimmäiselle asiakkaalle (kts. kuljetusehdot netistä)
Ruuat voi noutaa myös ravintolalta torstaina 9.4. klo 16-20.
Huom! Olethan nopea, sillä pääsiäismenua on tarjolla vain rajattu määrä. Ennakkotilaukset tiistai-iltaan 7.4. klo 21 mennessä.

5PLEVNAN PÄÄSIÄISLAMMASTA JA KYLKEEN OMAN PANIMON OLUTTA TARJOUSHINNOIN

Plevnan pääsiäistarjous pe 9.4 – la 10.4

Panimoravintola Plevna kokkaa karitsaa pääsiäispöytiin! Nyt pääsiäisruoan makuun pääsee helposti ja nopeasti Plevnan annoksilla, joita voi joko noutaa itse tai tilata kotiin asti kuljetettuna. Tilaukset sähköpostitse: myynti@plevna.fi tai soittamalla 032601200 (klo 11-18 ark.)

Plevna toimittaa annoksia kotiovelle asti. Kuvituskuva: Plevna

Plevnan pääsiäisannos sisältää revittyä karitsaa, valkosipuliperunaa juureksia sekä olutkastiketta. Onhan kyseessä panimoravintola! Ja oluttahan voi tietenkin ostaa karitsa-annosten kavereiksi ravintolan olutkaupasta.

Ravintolasta vinkataan, että lampaan seuralaiseksi sopii erinomaisesti aavistuksen savuinen Pispalan Portteri, jota voi ostaa vaikka näpsäkästi kannettavan kuuden kappaleen Kuusikollisen. Pispalan Portteri 0,33l 6 pullollista 15€, 2,5€/plo. Plevnassa on parhaillaan voimassa myös mahtava tarjous olutkaupan tuotteista: Pääsiäisen 24 Boxi – 24 omavalintaista olutta -20%.

Revittyä karitsaa, valkosipuliperunaa, olutkastiketta ja juureksia 13,90€ L

Plevnan pääsiäisviikon poikkeusaukioloajat: pe – la klo 11-18, su 12.4 ja ma 13.4 suljettu

6MUUSAN PÄÄSIÄISBRUNSSIPAKETTI – MUKANA MUSAT JA JUOMASUOSITUKSET LOPPUUNMYYTY!

Muusan brunssiherkkuja saa tilattua kotiin pääsiäisbrunssipakettien muodossa. Kuvituskuva: Ronja Honko

HUOM! LOPPUUNMYYTY! Muusa kokkaa kaivattuja brunssiherkkujaan pääsiäiseksi – vaikka ihan kotiovelle asti kuljetettuna! Pääsiäisbrunssi on lämmitysvalmis paketti keväistä rakkautta muusalaisilta asiakkaille. Brunssin voi valita kasvis- tai vegaaniversiona sekä tarvittaessa myös gluteenittomana. Mukaan paketoidaan myös Tiiman drinkkimestareiden pääsiäisen cocktail-reseptit sekä Master Of Wine Heidi Mäkisen viinisuositukset. Ne on laadittu menujen pohjalta, ja kaikki ainekset löytyvät Alkon valikoimista. Leppoisan brunssitunnelman viimeistelee ihanan Topi Sahan pääsiäisbrunssiasiakkaita varten kasaama Spotify-soittolista. Muusasta kerrotaan, että jotain muutakin lisäylläriä saatta olla tykö tiedossa!

VEGAANIBRUNSSI:
(Onnistuu myös gluteenittomana)

Omena-perunasalaatti & kaprista G,V
Parsa-pastasalaatti V
Punakaalisalaatti G,V

Inkivääripikkelöityä porkkanaa G,V
Kurkuma-kukkakaalit G,V

Vegaaniset aamiaismuffinssit G,V
Suolaiset kurkumavohvelit V

Focacciaa & muhammaraa V
Appelsiini-pippuri veganeesi G,V

Muusan herkkupullat & pippurikastiketta G,V
Bataatti-palsternakkapyre G,V
Maissimuhennos G,V

Porkkanakakkua & paahdettua mantelia V
Pääsiäisen namiboksi V
Ananas-mangosmoothie V,G

KASVISBRUNSSI:
(Onnistuu myös gluteenittomana)

Keväinen perunasalaatti G, L
Parsa-parmesaanipastasalaatti VL
Punakaalisalaatti G, V

Värikkäät keitetyt kananmunat G, M
Inkivääripikkelöityä porkkanaa G, V
Kurkuma-kukkakaalia G, V
Munakasmuffinssit G, L

Foccaccia & Muhammara G, V (sis. pähkinää)
Mandariini-sahramijugurtti G, L

Muusan herkkupullat & pippurikermakastiketta G, L
Bataatti-palsternakkapyre G, L
Kermainen maissimuhennos G, L

Porkkanakakkua & paahdettua mantelia V
Pääsiäisen namiboksi
Ananas-mangosmoothie G, V

Pääsiäispakettien hinnat:
3 hlö 54 € (18 € / henkilö)
4 hlö 64 € (16 € / henkilö)
5 hlö 75 € (15 € / henkilö)
6 hlö 90 € (15 € / henkilö)
7 hlö 105 € (15 € / henkilö)
8 hlö 120 € (15 € / henkilö)

Tilaa brunssipaketti viimeistään torstaina 9. huhtikuuta. Mättömobiili toimittaa paketit 5km säteelle keskustasta, ja alle 5 hengen paketeille kuljetusmaksu on 10€. Paketit voi myös noutaa Muusasta. Keskiviikkoon 8.4. mennessä tilanneille paketit toimitetaan perjantaina 11.4. klo 14-17 välillä. Torstaihin 9.4. mennessä tilanneille ne toimitetaan pääsiäissunnuntaina 13.4. klo 12-15. Ennen torstaita tilanneet saavat valita kumman tahansa toimitusajankohdan. Kuljetukset organisoidaan toimitusten sijainnin perusteella.

7PERISCOPEN PÄÄSIÄISBOXI ON PITABOXI – MYÖS PÄÄSIÄISKARANTEENIBOXI TARJOLLA LOPPUUNMYYTY!

Periscopen Pääsiäisboxi on Pitaboxi! Kuva: Periscope

HUOM! LOPPUUNMYYTY! Ravintola Periscope kiidättää ”karanteeniboxejaan”, jotka myydään kirjaimellisesti käsistä. Kovan kysynnän vuoksi pääsiäislauantaille 11.4 on luotu vielä yksi, hieman erilainen pääsiäisruokasetti – Pitaboxi! Pääsiäisen Pitaboxi on myynnissä ravintolan verkkosivujen kautta ja noudettavissa Periscopesta 11.4 klo 12-14.

Pitaboxin sisään kätkeytyy 4 isoa gluteenitonta pitaleipää, grillissä ylikypsäksi paistettua härkää smoky BBQ -kastikkeella, coleslaw-salaattia, raikasta tsatsikia, pikkelöityä punasipulia, hummusta ja tuoretta chiliä sekä korianteria. Hinta 50€/boxi.

Ravintolasta todetaan, että kyseessä on boxi, joka saa navan nauramaan ja naapurin itkemään! Nauti yksin, kaksin tai kimpassa. Periscopen tiimi on varma, että edessä ovat pääsiäisen parhaat puraisut!

Tilausohjeet ja tilaukset osoitteesta: https://www.ravintolaperiscope.fi/varaukset/
Lisätietoja numerosta: 0453543636

Pääsiäiskaranteeniboksin sisältö 9.4 ja 10.4

Mintulla aateloitua pitkään haudutettua lammaspataa 1kg. L GL
Papan parempi pehmeä bataattikeitto 1kg. L GL
Suomalaisella voilla notkistettua perunamuusia 1,5kg. L GL
Timjami-valkosipulihunajalla hunnutettuja uunijuureksia 1kg. L GL
Tomaatti-pestopastaa (voit nauttia kylmänä tai lämpimänä) 1,5kg. L
Piparjuurella maustettua keräkaalisalaattia 500g. L GL
Periscopen salaista salaatinkastiketta. L GL
Rahka-marjapirakkaa ja suolakaramellia. L
4 suklaamunaa

70€/kpl noudettuna, 80€ kuljetettuna

8SUOMALAISEN KLUBIN RAVINTOLA – PÄÄSIÄISRUOKIA TILAUKSESTA ENNAKKOTILAUS PÄÄTTYNYT!

Vappuna noutoruokaa Tampereella - Suomalainen klubi
Suomalaisen Klubin ravintolan tiimi operoi pääsiäisruokaa tilauksesta! Nouda tai tilaa suoraan kotiovelle asti. Kuva: Suomalaisen Klubin ravintola

HUOM! ENNAKKOTILAUS PÄÄTTYNYT! Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolasta voi tilata monipuoliset herkut kotiin pääsiäiseksi. Valikoimassa on vaikka mitä silakkarullista mausteiseen lammaspataan ja passion-tuorejuustokakkuun! Ja kotikaljaa tykö tietenkin. Pääsiäisantimet voi noutaa itse paikan päältä tai tilata kotiin asti toimitettuna. Ravintolasta vinkataan, että ruokaa voi tilata lahjaksi läheiselle tai ystävälle ja nauttia yhdessä vaikka videoyhteyden kautta. Ruoka yhdistää rajoitustenkin yli!

Tilaukset tehdään sähköpostitse info@suomalaisenklubinravintola.fi, valikoima ja hinnat näkyvät kuvassa.

9GASTROPUB TUULENSUU – BÄÄSIÄISLAMMASTA JA PEURANJALKAA

Tuulensuusta saa myös pääsiäiseen passeleita annoksia take awayna. Ja olutta on! Kuva: Juha Sorsa

À la carte -annostensa ohella Gastropub Tuulensuun keittiössä kokataan ennakkovaraajille pääsiäisjuhlintaan sopivaisia makuja: bääsiäislammasta ja pääsiäispeuraa! Annoksia voi tilata yksittäin taikka vaikka menun mitalta. Annoksia on rajattu määrä, joten varaustouhuun kannattaa ryhtyä ajoissa. Menu saattaa muuttua.

Tuulensuun pääsiäisannokset

Perinteinen Bääsiäislammas, valkosipulikermaperunat, tumma minttukastike ja uunijuurekset 20€

Urjalan Peuranjalkaa, paahtoperunat, paistinliemi ja uunijuurekset 20€

Aprikoosirahka TAI Limoncello Tiramisu 6€

Annoksista koostettu menu 31.50€

Varaukset edelliseen iltaan kello 20 mennessä. Mikäli annoksia jää yli, niitä myydään myös viime hetken tilaajille sekä paikan päällä että puhelimitse 03-2141553 klo 14-17.

HUOM! Tuulensuusta saa mukaan myös ruokajuomat, eli oluet, siiderit, miedot viinit ja lonkerot pääsiäisen viettoon. Ei siis tarvitse marketeissa tungeksia!
Pääsiäisen seutuun Tuulensuu on auki to 9.4. klo 11 – 17, pe-su klo 14-17 ja ma suljettu.

10LOS POLLOS KOKKAA KREIKKALAISTA PÄÄSIÄISEKSI

Los Pollos valmistaa pääsiäiseksi lihaisia kanasouvlaki-annoksia. Kuvituskuva: Ronja Honko

Kana jos mikä on pääsiäisteemaista syötäväistä! Los Pollos muovailee siitä kreikkalaisia makuja souvlakin muodossa. Muiden Los Pollos -noutoruoka-annosten lisäksi pääsiäisen seutuun on siis mahdollista tilata makumatka Kreikan auringon alle.

Kanasouvlaki-annos sisältää lihaisan kanavartaan eli souvlakin tuoreella timjamilla, rosmariinilla ja sitruunalla maustettuna. Tykö tulee myös fetasalaatti aidosta fetajuustosta valmistettuna, oliiviöljyllä viimeisteltyä tzatzikia eli kurkku-jogurttidippiä sekä grillattuja pikku kuoriperunoita. Kaikki nämä on pakattu omiin astioihin, joten lautaselleen saa rakennettua helposti kauniin annoksen.

Pääsiäisen kreikkalainen kanasouvlaki-annos

Kanasouvlaki
Fetasalaatti aidosta fetajuustosta
Tzatzikia
Kuoriperunoita

19,90€

* NOUTO. Soita tilauksesi 0400 320 328
* KULJETUS FOODORALLA. Ravintola tarjoaa ilmaisen kuljetuksen
* KULJETUS RAVINTOLAN TOIMESTA ilmaiseksi ennalta sovitusti keskustan alueella, vähintään 50€ tilaukset. Soita tilauksesi 0400 320 328

11RAVINTOLA LIVISTÄ MARINOITUJA LAMPAANKYLJYKSIÄ JA PARSAPANNACOTTAA PÄÄSIÄISEKSI

Ravintola LiVistä on mahdollista tilata nyt annoksia mukaan. Kuvituskuva: Ronja Honko

Ravintola LiVin annoksista on helppoa koostaa itselleen ja läheisilleen mainio pääsiäismenu. Ravintolan verkkokaupassa on tällä hetkellä tarjolla kolme eri alkuruokavaihtoehtoa ja yksi ”menupohja”, joka sisältää pääruoan, juuston ja jälkiruoan. Erikseen myytävillä alkuruoilla on siis mahdollista täydentää menua, jolloin voi nautiskella hyvinkin pitkän kaavan mukaan. Lisäksi on mahdollista tilata itsetehtyä tuoretta patonkia ja yrttistä punaviinikastiketta. Lisätietoja ruoista ja niiden tilaamisesta löytyy ravintolan kotisivuilta.

LIVIN MENUPOHJA PÄÄSIÄISEKSI

Marinoituja lampaankyljyksiä, provencale-perunaa, paahdettuja juureksia ja rosmariini-punaviinikastiketta

Kova kypsytetty juusto, tomaattihilloketta ja grissiniä

Suklaakakkua, kumkvattihilloketta, vanilja-tuorejuustoa

Menu 36€

Huom! Lisäksi tilattavissa 3 erilaista alkuruokaa

Tilauksia otetaan vastaan tiistaihin 7.4. klo 12 mennessä ja tehdyn tilauksen pääsee halutessaan noutamaan ravintolasta torstaina 9.4. tai perjantaina 10.4. klo 15-18 välisenä aikana. Yli 70€ arvoiset tilaukset on myös mahdollista tilata kotiinkuljetettuina 5€ hintaan. Kotiinkuljetukset tapahtuvat torstaina 9.4. tai perjantaina 10.4. klo 15-18 välisenä aikana. Kotiinkuljetus onnistuu 10 kilometrin säteellä Tampereen keskustasta.

12WINEBRIDGEN PÄÄSIÄINEN ON MAKUMATKA THAIMAAHAN

Winebridgen Chef Pannee Jokinen on luonut 4 ruokalajin thaimaalaisen menun pääsiäispöytiin. Juomasuosituksia vinkkailee viiniguru Timo Jokinen.

Winebridge tarjoaa vaihtelua perinteisiin karitsaisiin pääsiäismakuihin 4 ruokalajin makurikkaalla thaimaalaisella aterialla.

– Kukaan ei varmaankaan halua syödä montaa päivää samanlaista ateriaa,
joten Pannee päätti tehdä take away -menun thaimaalaisittain. Hieman
enemmän makua neljän ruokalajin parissa, kuvailee ravintoloitsija Timo Jokinen.

Myös viinivinkkejä tästä viiniosaamisen luvatusta ravintolasta luonnollisesti piisaa!

– Vielä ehtii mainiosti hankkia vaikkapa Alkosta menun annoksille sopivan juomakumppanin valkoisella puolella esimerkiksi Viognier- ja Sauvignon Blanc -lajikkeista ja punaisella suunnalla Pinotage-Tempranillo-lajikkeista valmistetuista viineistä, Jokinen vinkkaa.

Kaikki menun ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Chef Panneen wok on kuumana torstaina, perjantaina ja lauantaina 9.- 11.4. klo 12-18. Ruokatilaukset edellisenä päivänä klo 18 mennessä tekstiviestillä 040 588 5860 tai sähköpostilla info@winebridge.fi. Sovi noudosta tai kotiinkuljetuksesta. Kotiinkuljetus Tampereen keskustan alueella 5 km säteellä.

Winebridgen 4 ruokalajin Thai-pääsiäismenu

Sai Ua – tulinen Chiang Main makkara
Naudanlihaa Massaman Curry
Paistettua kanaa cashew pähkinän kanssa
Paistetut kasvikset soijakastikkeella

Sai Ua – spicy Chiang Mai sausage
Beef Massaman Curry
Fried Chicken with Cashew nuts
Fried vegetables with soya sauce

2 henkilölle 30 €
4 henkilölle 50 €
6 henkilölle 70 €
8 henkilölle 100 €

13SAUNA BAR & GRILL KOKKAA LAMMASCURRYA PÄÄSIÄISEKSI

Sauna Bar & Grill kokkaa Valkeakosken keskustassa osoitteessa Kauppatori 9.

Reilun vartin päässä Tampereelta Valkeakosken Sauna Bar & Grill kokkaa muiden noutoannostensa ohella lammascurrya pääsiäiseksi. Kyseessä on aasialaisittain maustettu pitkään haudutettu pataruoka. Sitä saa tilata edukkaaseen 9€ hintaan per pääsiäisaterioija. 4€ lisähintaan mukaan saa myös lisukeriisiä sekä hunajaisia kasviksia. Pääsiäisannokset tulee tilata etukäteen, sillä päkätti hautuu uunissa yön yli. Tilaukset ke 8.4. klo 15 mennessä. Nouto tai kotiinkuljetus to 9.4. klo 11-18. Tilaukset soittamalla puh. 0407092011

14VAIHMALAN HOVIN PÄÄSIÄISBOXIT TILATTAVISSA LOPPUUNMYYTY!

Vaihmalan Hovin keittiössä kokataan herkkuja Pääsiäisboxeihin, joita voi joko noutaa paikan päältä tai tilata kuljetettuna kotiinsa. Kuvituskuva: Ronja Honko

HUOM! LOPPUUNMYYTY! Lempääläinen Vaihmalan Hovi kokkaa pääsiäisruokaa noudettavaksi ja kotiin kuljetettavaksi. Toimitussäde on 15 kilometriä, joten nämä herkut kiitävät kauemmaksikin! Laatikosta löytyy niin karitsaa kuin broileriakin monine lisukkeineen ja aterian lopuksi leipäjuustoista hillahyvyyttä.

Vaihmalan Hovin Pääsiäisboxi

Ylikypsää karitsaa portviinikastikkeella (L, G) 1 kg
Kotimaista broileria valkosipuli-pekonikastikkeella (L, G) 1 kg
Rosmariinikermaperunoita (L,G) 1,5 kg
Hunajajuureksia (L, G) 1,5 kg
Tumma maalaisciapatta (L)
Kartanon sienisalaattia (L,G) 500g
Pikanttia kaalisalaattia (L,G) 500g
Leipäjuustoa ja lakkamoussea (L,G) 400g

Boxin hinta 85 € noudettuna, 95 € toimitettuna 15km säteelle
Tilaukset tekstiviestillä numerosta 040 4825655
Toimituspäivä torstai 9.4, noudot klo 11-13 ja toimitukset klo 14-16

HUOM! PÄIVITÄMME ARTIKKELIA!