Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Olemme koonneet tälle sivulle pääsiäisen 2021 take away -tarjontaa. Viime keväänä suuri osa pääsiäisruoista myytiin...
Nuudelinen ramen-keitto on suunnattoman suosittua kaikkialla maailmassa. Marusekin keittiötiimi täräyttää pitkään toivotut Ramen-päivät käyntiin tiistaina 8.11. klo 16 alkaen. –...
Marusekin toiminta on päättynyt Maruseki oli japanilainen ravintola Tampereella. Sen kohtaloksi koitui kuitenkin pitkittynyt ratikkatyömaa. Artikkeli on julkaistu syksyllä 2016 Marusekin...
Huolella hyvistä raaka-aineista valmistettu purilainen on kovasti pop. Japanilainen illallisravintola Maruseki on yllättäen tempaissut oman, perin virkistävän versionsa burgerista...
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...
Plevnan annokset ovat rehevää ja nälkäiseksi jättämätöntä ruokaa, joka istahtaa mainiosti talon omien oluiden kyljessä nautiskeltavaksi. Kevään korvalla ravintola...
Kun kotiin tilattava purtava alkaa houkuttaa, eivät vaihtoehdot rajoitu enää ainoastaan pizzaan ja kebabiin. Nyt kotiovelleen voi pirrata vaikkapa salaattia...
Gastropub Tuulensuu piristää uudenvuodenjuhlijoita täräyttämällä auki niin samppanja- kuin kuohuviinipullojakin suurella kädellä! 31.11. ja 1.1. avoinna on kerrallaan aina 10...
Panimoravintola Plevna on startannut kesän terassikauden vaaleiden vehnäoluiden ja raikkaan siman virratessa. Ulkosalla voi myös ruokailla ja siihen uusi kesämenu tarjoaa juuri terassilla nautittaviksi sopivia annoksia niin suureen kuin pienempäänkin nälän näverrykseen.
Panimoravintola Plevna on startannut kevään raikkaissa merkeissä niin olut- kuin annostarjontansakin tiimoilta. Tänä vuonna maisteltavaksi saadaan kokonainen vehnäolut-trilogia ja maistellaan uudistetun listan annoksia.
Kun ajattelee japanilaista ravintolaa, tulee monelle raaka-ainerintamalta helposti mieleen vain kala ja annoksista sushi. Mutta esimerkiksi sushia voi tehdä vallan mainiosti myös kasvisversiona. Ja Marusekissa tehdäänkin, muista japanilaisista kasvis- ja myös lihapainotteisista ruoista puhumattakaan. Kalaakin juuri vaihtuneelta listalta kyllä löytyy kunnioitettavan komea kirjo. Vastuullisesti pyydettyä, tietenkin.
Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.