TÄTÄ JUTTUA PÄIVITETÄÄN SYYSKAUDELLLA 2020

Tutustu siihen asti viime vuoden tarjontaan!

Olemme saaneet useita kyselyjä joulunajan ravintolatarjonnasta ja tutkimme asiaa tarkemmin. Kysyimme ravintoloilta, onko suosio joulun viettämiseen ravintoloissa kasvanut viime vuosina ja mitä asiakkaat ovat tuumanneet asiasta. Jotkut hotellien yhteydessä toimivat ravintolat, kuten Frans & Marie, Dabbal, Trattoria Tammerin puisto ja Vaihmalan Hovin bistro ovat avoinna joko jouluaattona, joulupäivänä tai kumpanakin.

1Dabbal

HUOM! Kyseiselle päivälle ei löydy enää vapaita pöytiä online varauksessa.

Joulun tunnelma sopii hienosti lappilaishenkiseen ravintolaan. Kitchen & Bar Dabbal on tuttuun tapaan tänäkin jouluna avoinna aattona tarjoten herkkuja juhlapöydästään.

Tarjolla on pohjoisia raaka-aineita ja marjoja ja tietysti Lapin rieskaa. Lappilainen jouluruoka ylitse muiden on poronkäristys puolukan ja suokakurkkujen kera.

– Jouluaaton varaustilanne näyttää todella hyvältä. Yhä useammat ihmiset haluavat tulla valmiiseen joulupöytään. Paljon on tullut hyvää palautetta joulupöydästä. Varsinkin kalat ovat keränneet kehuja, kertoo keittiömestari Janne Kostamo Kitchen & Bar Dabbalista.

24.12. Jouluaaton Juhlapöytä klo 13-20
47€/hlö, 4-12v 23,50€, alle 4v 0€

HUOM! Juhlaillalliseen lisätty ylimääräinen kattaus ja sekin on täyttymässä (tilanne 20.12.2019)

Vaihmalan Hovi on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Se on melko loistelias lupaus Lempäälässä maalaismaisemissa toimivalle kartanoravintolalle. Jouluaaton kysyntä yllätti Vaihmalan Hovissa tänä vuonna ja jouluillalliselle lisättiin ylimääräinen kattaus klo 16 alkaen.

– Meilläkin on varsinkin jouluaaton illallisen suosio ollut kovassa nousussa viime vuosina. Tänäkin vuonna paikat on ennakolta varattu lähes loppuun. Asiakkailta yleisimmin saatu kommentti on, että ihanaa kun voi tulla valmiiseen pöytään, voi syödä herkkuja kaikessa rauhassa ja jatkaa aaton viettoa puhtaassa kodissa, eikä tarvitse enää keittiössä tiskata astiavuoria. Myös joulupukin vierailu hoituu meillä, paljastaa ravintoloitsija Noona Rissanen.

Jouluaattona 24.12. perinteinen Jouluillallinen noutopöydästä klo 17.30-20. Joulupukki vierailee klo 19.30.
52 €/hlö

Joulupäivänä 25.12.
klo 12-14 lounas noutopöydästä 34€
klo 18-20 illallinen noutopöydästä 52€

Lue lisää Fb-sivuilta

 

3Tunnelmallinen joulu Grand Hotel Tammerissa

HUOM! TAMMERIN joulu on loppuunmyyty. Tammerista kerrotaan, että ensi vuonna 2020 perinnettä jatketaan ja kattauksia on luvassa kolme.

Grand Hotel Tammerin 90-vuotisjuhlavuosi saa arvoisensa päätöksen, kun piparkakkutaloa muistuttava hotelli on koristautunut jouluun.

Jouluaaton juhla huipentuu ikimuistoiseen illalliseen upeassa Tammerin salissa

Tammerin joulu on juhla täynnä tunnelmaa ja perinteitä, rauhoittumista ja yhdessä vietettyä laatuaikaa. Joulun aikana pääsee nauttimaan kuusen tuoksusta, kynttilän loisteesta aidosti kiireettömässä ilmapiirissä.

Tunnelmallinen joulu Grand Hotel Tammerissa

 

4Frans & Marie

HUOM! Jouluaaton buffetista on kolme kattausta jo loppuunmyyty, tilaa löytyy vielä klo 12.30-14.30 (Tilanne 20.12.2019)

Frans & Marien perinteinen jouluaaton buffet-pöytä notkuu jouluherkkuja tänäkin vuonna. Joulupäivänä ja tapaninpäivänä tarjolla taas on räätälöidyn à la carte -listan annoksia.

– Meidän jouluaaton buffet on vuodesta toiseen erittäin suosittu ja kaikki neljä kattausta varataan joka vuosi loppuun. Kannattaa siis olla nopea, mikäli mielii paikkansa herkkujen äärelle lunastaa! Palaute joulupöydästä on ollut todella hyvää ja ravintolassa syöminen on koettu erittäin rentouttavana. Joulun ruokastressi jää kokonaan pois, kun päättää istahtaa valmiiseen pöytään, kertoo ravintolapäällikkö Riikka Koskela Bistro Frans & Mariesta.

Jouluaaton buffet 24.12.2019 klo 12.30 alkaen
Aikuiset 49€/hlö, S-etukortilla 45€/hlö, lapset 5-12v -50%

Joulupäivänä 25.12. klo 13-20 (räätälöity) á la carte-lista
Tapaninpäivänä 26.12. klo 12-18 (räätälöity) á la carte-lista

Kuvaaja: Aki Rask / Akifoto Oy

Myös Tornissa kaupunkijoulu Tampereella onnistuu. Hotelli on jouluna avoinna ja ravintolat Grill It! ja Moro Sky Bar palvelevat joulunpyhinä.

Hotellista vihjaillaan, että pukkikin piipahtaisi Tornissa. Moro Sky Bar on loistava paikka poiketa lämmittävälle glögille ihastelemaan Tampereen maisemia.

Grill it! -ra­vin­to­la on avoin­na koko jou­lun ajan, ja jou­lu­aat­to­na kello 15–21 pöy­tään ka­te­taan mo­ni­puo­li­nen buf­fet.

24.12. Jou­lu­aa­ton buf­fet 59€, alle 12 -vuo­ti­aat ruo­kai­le­vat -50%

Muina päi­vi­nä ra­vin­to­las­sa à la carte -lis­ta

https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/solo-sokos-hotel-torni-tampereen/014813289_419563?previous=708271747

6Joulu Tampereen Kylpylässä

Tampereen Kylpylä ja sen saunaosasto ovat avoinna päivittäin myös juhlapyhinä. Holiday Club Tampereen Kylpylän ravintolat palvelevat kaupunkijoulun viettäjiä.

Jouluaaton 24.12. kattausajat klo 13:30, 15:30, 17:30 ja 19:30

Joulupäivän 25.12. kattausajat klo 13:30 ja 15:30

Katso tarkemmat tiedot: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/tampereen-kylpyla/tarjoukset/juhlapyhien-tarjoukset/joulu-tampereen-kylpylassa/

 

7Scandic Tampere City Jouluna

Myös Scandic Tampere Cityn uutuusravintola Be Calm & buzz on joulun aikoihin avoinna.

24.12 ja 25.12 joulubuffa 34€/hlö