Nyt saa nauttia ulkona aurinkoisen lämpöisestä ilmasta, eikä tarvitse uhmata säiden jumalia! Tässä muutama terassikauden helmi Tampereella.

Päivittelemme juttua parhaimmillaan!

1Hämeenpuiston ja Hämeenkadun loppupään kesäterassit ja kesäravintolat

Hämeenpuiston ravintolatarjonta on kasvanut tänä kesänä hurjasti. Näistä poiminnoista löytyy myös lähellä aluetta sijaitsevat terassit. Näistä ravintoloista on mukava kesällä suunnata kohti Pyynikkiä – sen rantakallioita ja hiekkarantoja tai vaikkapa kesäteatteria, jossa järjestetään nykyisin myös kesäkonsertteja. Pyynikin alue on myös täynnä erilaista aktiviteettia minigolfista tennikseen ja padelointiin.

Katso ravintolat kartalla.

2Tampellan ja Finlaysonin alueen kesäravintolat

Tampereen vanhankaupungin alueeksi voisi luonnehtia Finlaysonin ja Tampellan aluetta, josta löytyy hienoja kesäravintoloita terasseineen koskimaisemissa ja aivan historian havinan keskeltä kansallismaiseman äärellä. Kaikki ravintolat ovat myös lähellä Tampereen Komediateatteria ja Museokeskus Vapriikkia.

Näytä kaikki suosittelemamme Tampellan ja Finlaysonin alueen ravintolat

Ravintolat kartalla

3Kesäravintolat Keskustorin tuntumassa

4Kyttälän ravintolakaupunginosan kesäterassit

Kyttälää voi luonnehtia yhdeksi koko Suomen tiheimmistä ravintolakeskittymiksi ja sieltä löytyy Tampereen kovimman maineen omaavista illallisravintoloista ja myös fast casual -tyyppisiä hyvin rentoja ruokapaikkoja sekä gastropubeja.

Näytä kaikki suosittelemamme Kyttälän ravintolat

Ravintolat kartalla

5Tammelan kesäravintolat ja terassit

Tammelan kesäterasseja löytyy myös Tampere-talon ja rautatieaseman läheisyydestä Tullin alueelta. Kesäherkkuja löytyy runsaasti myös läheiseltä Tammelan torilta.

6Lisää kesäravintoloita