MAINOS

Etusivu Teemat Kokoushotellit

Teema: Kokoushotellit

Uudelleennosto 4.9.2021, Päivitetty 28.9.2020 Lapland Hotels Tampereen kattohuoneiston tyylikäs sauna- ja juhlatila Kero tarjoaa komeamaisemaiset ja maukkaat puitteet niin kaveriporukoiden illanvietoille, perhejuhlille, kuin kokouksille ja yrityskekkereillekin. Oma rauha ja omannäköinen tilaisuus on taattu. Saunoi sitten tai ei. Lappi-henkisen saunamaailman nimi on osuvasti Kero, mikä tarkoittaa paljasta tunturinlakea. Kerossa ollaankin paitsi hotellin,...
Lapland Hotel Tampereen ravintolapäälliköksi on saatu todellinen hotelli- ja ravintola-alan konkari, jossa virtaa vieläpä ehta shamaaniveri. Antti Vielma onkin jo itsessään pala Lappia Tampereella. Lappi asuu Vielmassa vahvasti. Siellä on pyöriskelty lapsuusaika ja aikuisiälläkin tullut työskenneltyä 20:n vuoden ajan matkailualalla, lähinnä hotelli- ja ravintolapuolella, mm. Lapland Hotel Kilpiksessä. Siksipä uusi...
Päivitetty 2.10.2017 Dabbal täräytti 30.9. juhlavasti tarjolle riekkoisen, kuningasrapuisen ja luomukaskinauriisen teemamenun, jonka myötä tuotiin pohjoisen ruska ja raaka-aineet Tampereelle. Menun on luonut kaikkien Lapland Hotelsien keittiöpäällikkö ja Lapin ruokakulttuurin lähettiläs Tero Mäntykangas tiiviissä yhteistyössä Dabbalin innovatiivisen keittiömestari Veli-Matti Lampisen kanssa. Neljän ruokalajin ruskamenu tuo kirjaimellisesti pohjoisen maut maisteltaviksi. Raaka-aineet annoksiin...
Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal on tuonut sekä rennolle bistrolistalleen että à la cartensa annosvalikoimaan kesäisiä terassinautiskeluun sopivia ja nopeasti nousevia syötäviä. Esimerkiksi peribrittiläinen fish 'n' chips on saanut lappilaistyylisen mehevän muodon. – Nimenomaan terassia ajatellen halusimme tuoda bistrolistalle Fish & Chips -annoksen. Siinä on olutpohjaisella frittitaikinalla paneroitua turskafileetä, mintulla...
Tampereen Lapland Hotellin ravintola Dabbal tarjoilee nyt aivan uutukaisia kevääseen ja kesään kurkottavia makujaan. Hiljattain keittiömestariksi noussut Veli-Matti "Vellu" Lampinen on uusista annoksista ja nälkäisestä keittiötiimistään innoissaan. Uudistuneen à la carten alkuruokarintaman raikas annos Taimenta ja mallasta on saanut heti suuren suosion. Siinä sokerisuolattu Inarijärven taimen on saanut kylkeensä fenkoliöljyssä...
Dabbalin keittiötiimi on käynyt kiinni parsaan ja laatinut kolmen ruokalajin parsamenun, jolla maistuvat parsan lisäksi myös koivu, kuusi – ja kesä! Annoskokonaisuus pyörähtää käyntiin grillatulla valkoisella ja marinoidulla vihreällä parsalla, jotka ovat saaneet kavereikseen kuningasrapua ja kuusenkerkkähollandaisea. Annokseen on asetettu myös piparjuurihapolla maustettua salaattia ja 64-asteinen kananmuna. Pääruoaksi valikoitui Wanhantuvan ankanrintaa...
Syyskuussa Tampere saa maistaa Lapin lumoa, kun uusi Lapland Hotel avaa pohjoisen maailman kaikkien nautiskella. Lappi tule näkymään, tuntumaan ja maistumaan läpi hotellin. - Lappi tuodaan tänne tyylikkäästi kautta linjan. Ei suorana kopiona vaan hyvällä twistillä, ravintolapäällikkö Susan Sorma kuvailee innoissaan. Heti katutasossa vastaanoton yhteydessä tulee palvelemaan linjakas baari, josta saa...
Lapland Hotel Tampere ja Kitchen & Bar Dabbal ovat saaneet uudet ohjastajat niin ruokaisalle kuin juomaisallekin rintamalle. Veli-Matti "Vellu" Lampinen on nimitetty keittiömestariksi ja mm. Ravinteli Huberista tunnettu Kirsi Myllyniemi uudeksi vuoropäälliköksi. Ennen tiimiin saapumistaan Veli-Matti Lampinen on työskennellyt muun muassa laivoilla sekä pohjoisen ravintoloissa: Ylläs Saagassa, Rovaniemellä ravintola Gaissassa...
Lapland Hotel Tampereen ylimpään kerrokseen ryhdytään remontoimaan hulppeita sauna- ja juhlatiloja, joista aukeaa upea näkymä yli kaupungin. Lappi-henkiseen, tyylikkääseen kokonaisuuteen kuuluu mm. infrapunasauna suurella screenillä ja äänimaisemainen saunapolku. Moni tamperelainen muistaa rakennuksen vuokrattavat saunatilat vuosien takaa. Aikanaan ne olivat höyrysaunoineen ja kylmävesialtaineen "ihan Amerikkaa", kuten Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtaja Janne...
Lapland Hotel toi pohjoisen maut Tampereelle aitoine lappilaisine raaka-aineineen. Nyt Lapin makuja on valikoimassa myös oluen muodossa. Rovaniemeläiseltä Lapin Panimolta on saatu neljä erilaista maltaista: suodattamaton lager Amber, tumma lager Aihki ja ale-olut Kero. Neljäs on Lapland Hotelleille luotu aivan oma Lumi Ale. – Hunajaisessa Amberissa on hiukan pihkan makua. Se...
Lappilainen tunnelma ja pikkujoulut sopivat yhteen kuin poro ja puolukka! Lapland Hotel Tampereen monimuotoiset tilat sekä pohjoisen maut mahdollistavatkin useita eri vaihtoehtoja niin pikkujoulujuhlinnalle kuin siihen yhdistetylle kokoustamisellekin. Kaikki on tehty asiakkaalle helpoksi. Lapland Hotel Tampere tarjoilee seurueille monenlaisia eri yhdistelmiä niin työn ja huvin yhdistäviin kuin silkkaan juhlakauden karkelointiin....
Dabbalin riistamenu tuo syksyn villit ja muhevat maut lautasille erityisen runsaina. Teemaviikkojen menulla tulee temmeltämään niin hirvi kuin siivekäs sorsakin. – Halusimme tuoda syksyyn jotain erityistä. Sorsat ovatkin jo saapuneet ravintolaan, mutta hirveä vielä odotetaan, ravintolapäällikkö Susan Sorma kertoo hymyillen. Hienot raaka-aineet saapuvat ravintolaan suoraan Lapista tutuilta toimittajilta. Lapissa on perinteisesti valmistettu...

MAINOKSET

Ravintola Tampere – Saivo Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere