huber kirsi myllyniemi
Ravinteli Huberista tuttu viinimestari Kirsi Myllyniemi on Lapland Hotel Tampereen uusi vuoropäällikkö.

Lapland Hotel Tampere ja Kitchen & Bar Dabbal ovat saaneet uudet ohjastajat niin ruokaisalle kuin juomaisallekin rintamalle. Veli-Matti ”Vellu” Lampinen on nimitetty keittiömestariksi ja mm. Ravinteli Huberista tunnettu Kirsi Myllyniemi uudeksi vuoropäälliköksi.

vellu metsä
Veli-Matti Lampinen Kuva: Veli-Matti Lampinen

Ennen tiimiin saapumistaan Veli-Matti Lampinen on työskennellyt muun muassa laivoilla sekä pohjoisen ravintoloissa: Ylläs Saagassa, Rovaniemellä ravintola Gaissassa sekä Rukalla. Tampereella hän on toiminut Stefan’s Steakhousen vuoropäällikkönä. Lampinen on ollut mukana Lapland Hotel Tampereen keittiötiimissä aivan alusta asti vastaten mm. suositusta yllätysmenusta. Nyt on tullut aika ottaa koko keittiön ohjat.

– Hyvän ruuan ja elämysten tarjoaminen ihmisille on minun intohimoni. Haluan kehittää itseäni ja tuoda uusia tuulia ja makuja lautaselle. Kokiksi päätin tulla jo yläasteen köksän tunneilla saamani innostuksen jälkeen. Keittiöurani käynnistyi toden teolla laivoilla, seilaten maailman merillä. Merien jälkeen pakkasin veitset ja lähdin Lappiin hakemaan kokemusta ja oppia, joten lappilainen ruoka ja raaka-aineet ovat minulle hyvin tuttuja. Olen päässyt kehittämään alusta asti Lapland Hotel Tampereen ruokatuotetta ja otan nyt innolla keittiön vetovastuun, Lampinen kertoo Lapland Hotel Tampereen Facebook-sivulla.

Toinen huippuvahvistus tiukkaan tiimiin saadaan restonomi ja viinimestari Kirsi Myllyniemestä. Viimemmäksi Myllyniemi on työskennellyt Ravinteli Huberin vuoro- ja ravintolapäällikkönä, mutta hän on ehtinyt toimia myös mm. Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Fransmannin palvelupäällikkönä. Viinimestari-tutkinnon hän suoritti vuonna 2015. Myllyniemi ottaakin hellään huomaansa ravintola Dabbalin mittavan viinilistan herkut.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Kuva Veli-Matti Lampisesta: Veli-Matti Lampinen
ravintola dabbal
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY