joulupukki
Lapland Hotel Tampereen tiimikin on jo pikkujoulutunnelmissa. Kuva: Lapland Hotel Tampere

Lappilainen tunnelma ja pikkujoulut sopivat yhteen kuin poro ja puolukka! Lapland Hotel Tampereen monimuotoiset tilat sekä pohjoisen maut mahdollistavatkin useita eri vaihtoehtoja niin pikkujoulujuhlinnalle kuin siihen yhdistetylle kokoustamisellekin. Kaikki on tehty asiakkaalle helpoksi.

dabbal-tarjoilija-juoma-kohokohdatLapland Hotel Tampere tarjoilee seurueille monenlaisia eri yhdistelmiä niin työn ja huvin yhdistäviin kuin silkkaan juhlakauden karkelointiin. Ensin voidaan vaikka kokoustaa kevyin lounasruuin ja kahvitteluin vaihtaen sitten rennon ja ruokaisan juhlinnan puolelle. Juhlaorientoituneet seurueet taas aloittavat pikkujoulunautiskelun mielellään vaikkapa pikkuisella viinitastingilla tai pitemmälläkin pruuvilla kabinettitilojen rauhassa ja siirtyvät sitten ravintolan puheensorinaan ruokailemaan.

Hotellin tunnelmallisen Lappi-henkiset tilat venyvät 10-200 henkilön tarpeisiin. Yläkerran kabinettien lisäksi alhaalta löytyy vielä kolme suurempaa kokoustilaa, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä yhdeksi valtaisaksi tilaksi niin kokouksien, seminaarien kuin suuremman juhlinnankin näyttämöksi.

– Monet vieraat haluavat tulla kokouspäivän päätteeksi tänne salin puolelle ruokailemaan, mutta Dabbalin lappilaisia makuja saa tietenkin myös kokoustiloihin tarjoiltuna, ravintolapäällikkö Susan Sorma kertoo.

Upean pikkujouluillallisen voi järjestää vaikkapa ikihonkaisen salin lasikaton alla tähtien tuikkiessa yläpuolella. Aamiasiosaston paikalle voidaan loihtia seurueelle oma buffet-pöytä tai tarjoilla annokset pöytiin.

Dabbalin keittiötiimi on laatinut 30 henkilön kokoisille tai sitä suuremmille ryhmille myös valmiin pikkujoulumenun.

PIKKUJOULUMENU 2016

Tomaattia, basilikaa ja pikkelöityä kurkkua
Vihreää versosalaattia ja sitruuna-inkiväärivinaigrettea
Kylmäsavusiika-mustikkasalaattia

Haudutettua poronpotkaa, punasipuli-puolukkahilloketta ja Lapin
villiyrttinäkkileipää
Graavilohta ja piparjuuri-jogurttikastiketta
Valkosipulikanaa ja oliiveja

Ylikypsää häränrintaa ja timjamikastiketta
TAI
Paahdettua kirjolohta ja ruohosipulikastiketta
Puikulaperunaa
Paahdettua selleriä

Suklaakakkua ja puolukkaa

38€ / henkilö

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

ravintola dabbal
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY