ramen

Nuudelinen ramen-keitto on suunnattoman suosittua kaikkialla maailmassa. Marusekin keittiötiimi täräyttää pitkään toivotut Ramen-päivät käyntiin tiistaina 8.11. klo 16 alkaen.

– Olemme kehittäneet ja keittäneet erittäin hyvän liemireseptin ramenin ystäville. Ramenia on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 16 alkaen niin kauan kuin lientä riittää, keittiömestari-ravintoloitsija Leo Suzuki kertoo.

Vehnänuudelisen keiton makuina ovat tällä kertaa miso ja tonkotsu-miso.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa. Koska kaikkihan sen tietävät, että puuhiililä grillaamalla...

Marusekissa on sekä grilli että kokki liekeissä – Vartaat tirisevät uudessa japanilaisessa yakitori-grillissä

Japanilainen ruoka mielletään Suomessa helposti pelkäksi sushiksi, mutta Marusekissa on kuitenkin ollut jo vuosia tarjolla myös japanilaisia lämpimiä ruoka-annoksia. Ja nyt keittiössä ollaan puhkuttu...

LA 24.3. | WWF:n Earth Hour kannustaa jälleen ilmastotekoihin ruokalautasella

WWF:n Earth Houria, maailman suurinta ilmastotapahtumaa, vietetään lauantaina 24.3. kello 20.30–21.30. Tapahtumassa näytetään maailmanlaajuinen valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot tunniksi. Suomessa kannustetaan Earth...