BODEGA SALUD

BODEGA SALUD

SALUD TIEDOTTAA – SALUD SULJETTU TOISTAISEKSI

Estimados amigos y amigas,

Nykytilanteesta johtuen olemme vailla muuta vaihtoehtoa kuin sulkea ovemme toistaiseksi. Toivomme koko Bodega Salud perheen voimin, että te kaikki pysytte terveinä ja henkisesti lähellä toisianne näinä vaikeina aikoina. Tiedämme syvällä sydämissämme, että palaamme pian patojen ääreen entistäkin herkullisimmilla resepteillä. Parempia aikoja odotellessa voit julkaista kuvan kommenttikentässä sinun lempiannoksestasi meillä Saludissa.

Espanjalainen pikkuravintola Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapasbaarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera.

Salud on tunnettu paitsi palkitusta ja maineikkaasta pippuripihvistään, myös Suomen oloissa hyvinkin erikoisten raaka-aineiden tuomisesta asiakkaiden saataville. Vuosien varrella Saludissa on päässyt maistelemaan erittäinkin eksoottisia herkkuja, kuten alligaattoria, biisonia, emua, kilpikonnaa ja kalkkarokäärmettä. Saludilla onkin kiistämätön paikka yhtenä kaupungin suosituimmista ravintoloista.
Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolellakin.

Tuomiokirkonkatu 19, Tampere
ma 11-22, ti-to 11-23, pe 11-24, la 13-24, su 13-19
LOUNAS MENU SOITA: 0100 5557 @ WWW FB