perjantai, 31 maaliskuun, 2023

MAINOS

ANNA & AHLMANIN KARTANO

Vaikka Anna pysyy vielä toistaiseksi suljettuna, on siellä mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia. Sisarravintola Kapustassa lounasta ja päivällistä.

Ahlmanin kartanon ravintolat käyttävät kaikessa ruuanvalmistuksessa paikallisia ja oman tilan raaka-aineita sesongin ja saatavuuden mukaan. Maukasta lähiruokaa tarjoaa Tampereella 120 paikkainen ravintola Kapusta sekä 60 paikkainen ravintola Anna.

Kartanon palvelukokonaisuudesta löytyy myös sauna, juhla- ja kokouspalveluita sekä majoitusta. Kapusta ja Anna toimivat lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin brunssipaikkana.

Hallilantie 24, TAMPERE

AVOINNA
ma-pe 8-14
aamiainen ma-pe klo 8-9

Lounas ma-pe 11-14

LOUNAS SOITA: 050354 1787 @ WWW FB

AHLMANIN KARTANO ARTIKKELEISSA

Annassa odotettu Ranska-menu 23.2.2023 – Ahlman esimerkkinä upeasta kansainvälisestä yhteistyöstä

Ahlmanin Ravintola Annassa nautitaan torstaina 23.2. ranskalainen erikoismenu, joka valmistetaan Michelin-tähtimaineikkaan Sylvain Gonnet'n johdolla. Tapahtuma on huikea oppimistilaisuus Ahlmanin oppilaille ja kulinaarinautintoa ruokailemaan saapuville...

Ahlmanin uusissa kokous- ja saunatiloissa viihtymistä ja poreilua puutarhamaisemin

Ahlman on saanut uudet, upeat sauna- ja kokoustilat poreammeineen päivineen. Ehkä huikeinta on kuitenkin se, että koko seinän kokoisista ikkunoista on näkymät suoraan Ahlmanin...

TAPAHTUMIA RAVINTOLA ANNASSA JA AHLMANILLA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

RAVINTOLA ANNA
Hallilantie 24
050-354 1787
  • ANNA & AHLMANIN KARTANO