Ravintola Henriks

Ravintola Henriks avaa uudistuneena helmikuussa 2024 Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

Satamakatu 7, 33200 Tampere

AVOINNA

ti-to 11-21-pe 11-22, la 12-22, su-ma suljettu
BRUNSSI
la 12-15
LOUNAS
ti-pe 11-15

RAVINTOLA HENRIKS TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

Henriks avautuu uudistuneena 17.2. – Pikkusyötäviä, seurustelua sekä illastusta

Mittavan ja pitkään suunnitellun uudistuksen läpikäynyt Henriks avautuu 17.2. bistro Henriksinä. Niin sisustus kuin ruokalistakin on päräytetty tähän päivään liki 40-vuotiaan ravintolan klassikkojuuria unohtamatta. Vuodesta...

[TAUOLLA TAMMIKUUSSA 2024] Henriksin lauantaibrunssin pääruoka pöytiin tarjoiltuna

 LAUANTAIBRUNSSI  Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Klassikkoravintola Henriks tarjoilee rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan. Tätä tukee yhteistyö lähituottajien kanssa ja Tampereen Kauppahallin läheisyys. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Vuoden ravintolaksi jo vuonna 1989 valittu Henriks on alati uudistuva ja aikaansa seuraava.

Salin tyylikäs ja lämmin ilmapiiri luo tunnelmaa ja avaa aistit herkullisille mauille. Vuodesta 1986 alkaen persoonallisessa jugend-talossa toimineessa Henriksissä uusi ja vanha kohtaavat. Nuori ja kunnianhimoinen henkilökunta yhdistyy klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Rennon tyylikkäästi -sloganiin liittyy kutsu poiketa myös maistelemaan herkkuja bistrolistalta tai vaikka poiketa ihan lasilliselle.
Kaksi kabinettia luovat loistavat puitteet kokouksille, rauhallisempaan ruokailuun ja juhlatilaisuuksiin.

MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä