LIFESTYLE MEDIA OY – Syötävän hyviä tekstejä ja kuvia!

RAVINTOLATIEDOTUSTA VUODESTA 2000 – Ravintolamarkkinoinnin ketterä kumppani

Syötävän maukkaita sanoja ja hyvänmakuisia kuvia, digitaalisen kaupankäynnin ratkaisuja ja sisältöjä mediapintoihin – kaikki samasta paikasta!

Olemme ravintoloihin ja tapahtumiin erikoistunut ravintola- ja matkailualan viestintätoimisto, jolla on oma suosittu media. Lukijoitamme ovat laatutietoiset, elämyksellisiä matkailupalveluita etsivät ihmiset. Asiakkainamme on Suomen suurimpia sekä pienimpiä matkailualan toimijoita. Olemme erikoistuneet ravintoloiden ja tapahtumien digitaaliseen markkinointiin ja panostamme laadukkaaseen, asiapohjaiseen tiedottamiseen useita eri muotoja ja medioita hyödyntäen. Jos sinulla on tuote kunnossa, autamme kertomaan siitä muillekin!

Mitkä ovat yrityksesi tärkeämmät kohderyhmät? Tavoitamme ne räätälöimällä tärkeimmille asiakkaillenne viestejä eri kanaviin:

  • Kohokohdat.fi Matkailu- ja kaupunkiopas: tapahtumat, ravintolat ja paljon muuta. Kuluttajatietoa jakava infokanava, jossa on toimituksellisia artikkeleita.
  • Kotisivut Ravintoloiden ja tapahtumien verkkosivustot
  • Viestintäpalvelut Lehdistötiedotteet ja kuvauspalvelut
  • Somekumppanuus Facebookin ja yhteistyömedioiden hyödyntäminen
  • Lahjakorttikaupat Lahjakorttikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä tukipalvelut. Brändin mukainen integrointi nettisivuille
  • Online-varaukset Konsultointi- ja tukipalvelut
  • Markkinointipaketit Laajat ravintolamarkkinointikokonaisuudet yhdestä osoitteesta. Yhteistyömarkkinointi ja verkostoituminen.
  • Display-mediakampanjat Konsultointi laajan verkkonäkyvyyden saavuttamiseksi.


KOHOKOHDAT JÄSENYYS

Kohokohtien ravintolajäsenet saavat medianäkyvyyden lisäksi aina räätälöityjä viestintäpalveluja, joista sovimme asiakkaidemme kanssa. Jäsenyrityksien ravintolaesittelyt kokoavat yhteen monipuolista hyötytietoa ja linkittävät ne ravintoloista tehtyihin artikkeleihin, tapahtumiin.

Ravintolaesittely

Tapahtumaseuranta

Artikkelien kuvien käyttöoikeus 720 px
600€/vuosi -peruspakettiin sisältyy artikkeleissa olevien kuvien käyttöoikeus artikkelikuvakoossa 720px. Kuvat voi kätevästi kopioida käyttöön suoraan artikkeleista.
Some-päivitysten yhteydessä pyydämme mainitsemaan kuvaajan nimen. Tägääminenkin on hieno juttu, kuvaajan tai Kohokohtien.

Ravintolaesittely

Tapahtumaseuranta

Kuvien käyttöoikeus 2000 px +
1000€/vuosi -pakettiin sisältyy artikkelikuvien käyttöoikeus myös ns. pressikuvakoossa jopa 3000px. Mikäli kuvia lähetetään julkaistavaksi muissa medioissa, sivustoilla tai esimerkiksi tiedotteiden yhteydessä, tulee kuvaajan nimi mainita aina kun se on teknisesti mahdollista.

Suurikokoisten kuvien käyttöoikeudet sisältyvät suurempaan pakettiin, koska haluamme pitää peruspaketin hinnan sellaisena, että kaikilla ravintoloilla on halutessaan mahdollisuus olla mukana Kohokohdissa. Läheskään kaikki ravintolat eivät myöskään suurikokoisia kuvia tarvitse.

LISÄPALVELUT

LEHDISTÖTIEDOTTEET

ALK. 200€ / 150€ KOHOKOHDAT.FI JÄSENYRITYKSILLE
200€ SISÄLTÄEN 3 LEHDISTÖKUVAA

KUVAUSPALVELUT

ALK. 200€ / 150€ KOHOKOHDAT.FI JÄSENYRITYKSILLE

Kumppanimme saavat aina artikkeleissamme käytettyihin kuviin käyttöoikeudet. Toimituksellisen sisällön yhteydessä otettujen ammattimaisten kuvien lisäksi meillä on myös kuvausalan erikoisammattilaisten palveluja saatavilla. Tämä mahdollistaa kuvaukset eri miljöissä studiokuvausta vastaavalla kalustolla ja osaamisella. Silloin kuvat saa käyttöönsä isommassa koossa ja kuvauksien toteutus on suunnitelmallisempaa.

VINKKI!

Kuvauspalveluiden lisäksi pienimuotoista kuvankäsittelyä tarpeiden mukaan. Käyttötarkoituksena esimerkiksi some-päivitykset.

LAHJAKORTTIKAUPPA

Kauttamme tilatuille lahjakorttikaupoille myönnetään etuja ja kumppaniravintoloidemme kanssa ideoimme uusia lahjakorttikampanjoja.

YHTEISTYÖSSÄ VERKKOKAUPPA.EU

Lahjakorttikaupan käytön koulutus paikanpäällä 100€ / tunti

Lahjakorttikampanjat Kohokohdissa

Alennuskoodit

KOTISIVUT

Mobiiliystävälliset WordPress-kotisivut 700, 00 / 500,00 € + alv JÄSENYRITYKSILLE

Jos sinulla ei ole vielä laadukasta webhotellia, saat sen yhteistyökumppaniltamme Seravolta, joka on tamperelainen WordPress-asiantuntija ja palveluyritys. Suosittelemme heidän WP PRO -palvelua. HUOM! Muista mainita, että tilasit meidän kauttamme ja pyydä lähettämään tunnukset osoitteeseen: toni.honko@lifestylemedia.fi

Suosittelemme toimiviin kotisivuratkaisuihin tamperelaisen Seravon palvelintilaa, jota käytämme itsekin. Seravon WordPress-palvelimet on noteerattu nopeimmiksi koko maailmassa. Toinen osaava ja hyvän hinta-laatusuhteen yhteistyökumppanimme on MMD Networks. Hoidamme palvelintilan tilaukset puolestasi.

Hella & Huone Gastropub Tuulensuu Piemonte Myllärit Speakeasy O Boteco Purebite Astor Finlaysonin Palatsi  Winebridge  Cafe Nostalgia Deli 1909 & Wine Bar Kievari Kahdet Kasvot  Inez Tapas Bar & Sidreria Soho

Suosimme näitä kahta teemaa

LISÄPALVELUT

KAUTTAMME DIGITAALISEEN MAAILMAAN JAETTAVAT LISÄPALVELUT

MAINOSTELINEET JA BANDEROLLIT

YHTEISTYÖSSÄ KYLLÄ ONNISTUU!

Mainostelineet, julisteet, banderollit, esiintymislavan taustakankaat

kyllaonnistuu.fi

NÄYTTÖTAULUT RAVINTOLOILLE

Idid.fi

YHTEYDENOTTO

KOHOKOHDAT.FI

Lifestyle Media Oy 

Toni Honko
040 591 82 19
Ronja Honko
040 700 6839
Ravintola-artikkelit: ronja.honko@lifestylemedia.fi
Tapahtumat ja digimarkkinointi: toni.honko@lifestylemedia.fi