Kuopion paras ravintola juuri sinun tarkoitukseesi! Valikoimme kymmenen erilaista ravintolaa, joista saa hyvää ruokaa mukavassa tunnelmassa.

Ravintoloita ei olla laitettu erityiseen järjestykseen keskenään. Ehdotathan, jos listauksesta puuttuu jokin erityisen hyvä ravintola Hämeenlinnassa?

 

Jokainen ruokalaji valmistetaan alusta asti itse. Pohjolan puhtaat metsät, pellot ja järvet ovat keittiön inspiraation lähteenä.

Kuva: Tableonline

Ravintola Urban on pieni ja persoonallinen, vähän erilainen lounas- ja tilausravintola Kuopion keskustassa, vanhassa arvokiinteistössä, aivan torin tuntumassa.

Urban on luonteeltaan lämmin ja rento paikka, jossa olostaan nauttii niin asiakas kuin henkilökuntakin. Pöytävarauksia ravintola ei lounaalle ota, mutta ohjaavat parhaille vapaille paikoille heti ovelta. Sekapöytäkäytäntöämme ei kannata säikähtää vaan solahtaa reippaasti tunnelmaan mukaan!

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Trattoria Sorrento (@trattoria_sorrento) jakama julkaisu

Sorrentossa satumaiset maisemat, romantiikka ja vahvat kulinaariset perinteet kohtaavat täydellisesti. Napolilaiset musiikin sävelet ovat ilmassa ja muovaavat Välimeren keittiön tuoksuja ja aromeja. Sorrenton sitruunat tuoksuvat ilmassa, idylliset kadut ja meri kutsuvat.

Kuva: Raflaamo

Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.

Kuva: King’s Crown

King’s Crown on kuopiolainen ravintola, joka tarjoaa rehellistä ruokaa ja juomaa hyvän musiikin ystäville aina aamukahvista illan pikkutunneille saakka!

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Voit valita omat suosikkisi kattavalta menulistalta tai tilata itsellesi maukkaan annoksen Haraldin herkkukeittiöstä. Ravintola löytyy helposti keskeiseltä paikalta Kuopion keskustasta.

Isä Camillon ruoka on rehellistä ja aitoa. Keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Jokaisessa annoksessa maistuu kokin ammattitaito. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla!

Meksikolainen ravintola Panza Kuopiossa
Meksikolainen ravintola Panza Kuopiossa. Kuva: Panza

Panza on Kuopiossa ja Jyväskylässä toimiva meksikolainen ravintola joka nojaa vahvasti street food-henkeen ja tarjoilee väli-amerikan makuja sekä lautasella että lasissa. Iltaisin juoma on kylmää ja useasti vaihtuva juoma- ja a la carte-lista pitää vireyden yllä leveällä rintamalla.

Kummisedän korkeatasoinen keittiö ja viikonloppujen elävän musiikin tarjonta tekevät ravintolasta viihtyisän koko illan maku- ja menopaikan. He tarjoavat maukkaita elämyksiä herkkusuille ja vauhdikasta bilemeininkiä aikuiseen makuun.

He yhdistävät tasokkaan keittiön antimet, tunnelmallisen miljöön ja palvelun sekä svengaavan pubitunnelman saumattomaksi koko illan ravintolaelämykseksi.

Ravintola Kummisetä on Kuopion ravintolaelämän klassikko!