Oulun parhaat ravintolat juuri sinun tarkoitukseesi! Valikoimme kymmenen erilaista ravintolaa, joista saa hyvää ruokaa mukavassa tunnelmassa. Ruokaravintoloiden lisäksi joukosta löytyy myös laadukkaita olutravintoloita.

NÄYTÄ+

Ravintoloita ei ole laitettu erityiseen järjestykseen keskenään. Ehdotathan, jos listauksesta puuttuu joku erityisen hyvä ravintola Oulussa?

 

Parhaat illallisravintolat & fine dining X 3

Onko ravintolassa käyminen kohokohtasi Oulun lähilomallasi? Kiinnostaako yllätyksellisyys ja loppuun hiottu palvelu? Tässä kolme ensisijaista vaihtoehtoa ja muutama muukin.

Oulun kauppatorin laidalla voi nautiskella rennosti viinibaarin tunnelmasta tai ystävien seurassa vaikkapa kolmen ruokalajin menusta. Vuodenaikoja seuraavissa mauissa puhdas pohjoinen luonto ja perinteinen ranskalainen keittiö sulautuvat toisiinsa modernilla tavalla. Hugossa voi odottaa saavansa onnistuneen illallisen, jossa ruoka ja viinit sopivat täydellisesti yhteen.

Oulun ravintola Hugon uudistumista ohjaavat asiakkaat, viini ja kokeilunhalu

NÄYTÄ+

Oulun parhaat ravintolat - Ravintola Oula
Ravintola Oula on yksi Oulun parhaita ravintoloita. Keittiön sydämenä on aito hiiligrilli, joka antaa ruokiin Lapista tutun tulella kokkaamisen maun.

Lapin upeat raaka-aineet työstettäväkseen saanut Lapland Hotelsin kaikkien ravintoloiden keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas on mahdollistanut sen, mihin muut hotelliravintolat eivät ole Suomessa samassa mittakaavassa pystyneet. Niinpä Oulakin on kaupunkinsa laadukkaimpia illallisravintoloita, mutta soveltuu toki rentoonkin ruokailuun. Hotelliketjun lappilaisten makujen laatu on saanut tunnustusta muun muassa 50 parasta ravintolaa -listauksessa ja Option parhaiden ravintoloiden joukossa.

Ravintola Oula

 

Lisää hyviä illallisravintoloita Oulussa

Uleåborg 1881 on Tuulikki Nissisen ja Petri Kurttilan ohjastama klassisen kansainvälisen keittiötyylin edustaja Oulussa jo vuodesta 2003. Ruokalista seurailee tiiviisti sesonkeja ja hyödyntää kauden parhaita raaka-aineita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

 


 

Oulun parhaita ruokaravintoloita X 3

Ruokaravintoloita ovat toki kaikki tällä sivulla luetellut, mutta tässä ryhmässä esittäytyvät perinteisemmät ravintolat, joiden valikoimiin kuuluvat kiinteästi pihvit ja muut suomalaisten suosikkiannokset.

Ravintola Harald Oulussa

Oman kiireettömän viikinkitunnelmansa ja elämyksellisyytensä lisäksi Haraldin vahvuuksia ovat loistavat raaka-aineet ja kehuttu hinta-laatusuhde. Edulliseksi mainittu ravintola sopii hyvin myös lapsiperheille. Kahdeksan ravintolan pikkuketjun edustaja löytyy miltei jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista.

VARAA PÖYTÄ QUANDOO.FI

Pohjoismaista ruokaa tarjoileva Torilla – Pippuripihvin voi nauttia Oulun Scandicissa, jonka ravintola laajenee suositulle sisäpihan terassille.

VARAA PÖYTÄ QUANDOO.FI

NÄYTÄ+

 


 

Parasta katuruokaa ja grilliruokaa Oulussa

Helposti lähestyttävää herkkua nopeasti ja edullisesti. Näissä ravintoloissa on myös laadukkaat panimotuotteet.

Kauppuri 5 - Oulun maineikkain burgerbaari

Tämän burgerbaarin tuntevat Oulussa kaikki, eikä sitä voi matkailijakaan sivuuttaa kaupunkiin tutustuessaan. Oulun lahja burgerinhimoiselle kansalle hyödyntää vahvasti paikallisen kauppahallin antimia.

Oulun ravintolat: Tuba Food & Lounge

Tuba Food & Lounge Kulttuurikuppilamainen Tuba on konstailettomalla tavalla grilliherkkuja sekä kasvisruokia tarjoileva ruokapaikka. Tuba suosii ekohenkisyyden nimissä paljon lähi- ja luomutuotteita. Ainolanpuistossa sijaitseva ravintola on hyvä valinta erityisesti silloin, kun tutustuu Oulun Hupisaarten kaupunkiluontoon.

KATSO ARVIOT & VARAA PÖYTÄ Tableonline.fi

8Kauppahallin kahvila

Kauppahallin kahvila Kauppahallissa ollaan tuoreiden raaka-aineiden äärellä. Kahvilassa saa tietysti myös ruokaa, kuten loistavaa poronkäristystä ja laadukkaita keittoja, kuten lohisoppaa, jolla pärjää helposti illalliseen asti. Kahvila löytyy aivan Toripolliisin päädyssä.

 

[LINKIT] Katso lisää ravintoloita Oulussa

https://visitoulu.fi/tuote/category/ravintolat-ostokset/

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Oulun ravintolat