Konstailematonta italialaista ruokaa Oulun keskustassa tarjoileva Ravintola Pannu taitaa niin pizzat kuin pihvitkin valkosipulia ja makuja säästämättä.

Ravintola Pannu. Kuva: Ravintola Pannu

Kauppurinkadun yksityisomisteinen klassikkoravintola on toiminut jo yli 25 vuotta. Sen ruoat valmistuvat aidolla puuhiiligrillillä.

Viinivalikoiman lisäksi myös olut on saanut vahvan aseman tarjonnassa, jota elävöittävät paikallisten pienpanimoiden herkut moneen makuun.

Pihviravintola Oulussa - Ravintola Pannu
Ravintola Pannun pippuripihvi kypsentyy talon puuhiiligrillissä. Kuva: Ravintola Pannu

Ravintola ottaa pöytävarauksia Quandoo.fi

Pohjoisen keittiön raaka-aineita sekä Italian makuja ja tuoksuja, reilua ruokaa ja innovatiisista keittiötä, perinteistä käsityötaitoa ja ruuanvalmistusmenetelmiä. Se mikä maistuu meille, maistuu toivottavasti myös teille. Tutustu alla olevan ruokalistamme herkkuihin.  – RAVINTOLA PANNU

Katso myös Oulun parhaat ravintolat -poimintomme

Oulun parhaat ravintolat – 10 gastronomista elämystä

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Google.com
8.4
TripAdvisor.com
7.0
Facebook.com
9.0
Quandoo.fi
10
konstailematonta-italialaista-ruokaa-tarjoileva-ravintola-pannuAsiakaskommentti: Kävin eilen lasten kanssa syömässä Pannussa. Käytiin meidän parin päivän Oulun reissulla myös vauhtipuistossa ja tietomaassa, mutta viisivuotiaan neidin mielestä parasta koko Oulussa oli Pannun tarjoilija, ”ponihäntätyttö”, joka oli TOSITOSI kiva! Kiitos! Lapsetkin arvostavat hyvää asiakaspalvelua ja tullaan varmasti syömään masut täyteen seuraavallakin reissulla.