Hämeenlinnan paras ravintola juuri sinun tarkoitukseesi! Valikoimme kymmenen erilaista ravintolaa, joista saa hyvää ruokaa mukavassa tunnelmassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Katja Sankkinen (@katjasankkinen) jakama julkaisu

Kellariravintola Hällä on mutkaton ruoka-, seurusteluravintola hyvän ruuan ja hyvän juoman ystäville Hämeenlinnan keskustassa. Hällä säilyttää nostalgista ravintolaruokaperinnettä sekä panostaa selkeään ja maistuvaan ruokaan, käyttäen lähituottajien raaka-aineita. Maankuulu Hälläpyörä on muuttunut Kellariravintola Hälläksi 31.5.2010. Näin 50 vuotta suomalaista ravintolaperinnettä sai jatkoa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hotelli Vanajanlinna (@hotellivanajanlinna) jakama julkaisu

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Linnan kauniit tilat muuntuvat kokouslounaasta aina intiimiin illalliseen läheisten kesken. Kesäisin Vanajanlinnan pihapiirissä palvelee myös Linna Golfin Klubiravintola.

Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla. Hämeenlinnan ranskalaisin ravintola toimii Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnan yhteydessä.

Kahvila-ravintola Reskan kävelykatuosuuden itäpäässä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Café Kukko (@cafekukko) jakama julkaisu

Cafe Kukko on suosittu lounaspaikka Hämeenlinnan keskustassa ja sieltä saa myös erinomaista brunssia sunnuntaisin. Kokeile talon Kana-Ceasar salaattia tai jotain wrap-annoksista. Mukava palvelu ja pirteä tunnelma.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Angeline OktaViana (@angelineov) jakama julkaisu

Ravintola Piparkakkutalo on perinteikäs ja viihtyisä hyvän ruuan ja seurustelun ravintola Hämeenlinnan keskustassa.

Yksityinen vuodesta 1988 toiminut kodikas ruokaravintola, joka on tunnettu erityisesti koko perheen suosimana pizzapaikkana.

Ravintola Verka sijaitsee tunnelmallisessa ja historiallisessa Verkatehtaan Kehräämö-rakennuksessa, aivan Hämeenlinnan Teatterin kupeessa.

Heillä on tasokasta lounas- sekä illallispalvelua. Hämeenlinnan Teatterilta saavut helposti ravintolaan nauttimaan keittiön loihtimista herkuista niin ennen, kuin jälkeen esitysten.

Menut he valmistavat aina vain laadukkaimpia raaka-aineita käyttäen.

Thairavintolan löydät Tulliaukiolta, kauppakeskus Goodmanin pääsisäänkäyntiä vastapäätä olevan kerrostalon alakerrasta katutasosta.

Vuodesta 1995 toiminut Olutravintola Birger on intiimi ja rauhallinen baari Hämeenlinnan keskustassa.