Hämeen linna
Hämeen linnan kaunein ja vanhin osa avautuu katsojalle vasta linnan sisäpihalta käsin. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Kulttuurinälkäiselle Hämeenlinna on kiehtova kohde hämäläisen historian keskiössä. Hämeenlinnan kaupungin tarina alkoi jo 1600-luvulla Linnaniemestä Vanajaveden rannalta, ja pakana-ajan historia jo paljon aiemmin.

Tutustu vaikuttavien elämysten Hämeenlinnaan Museokortin vinkein:  Lue lisää

Museokortin uusi palvelu kokoaa kotimaanmatkailijoille valmiita kulttuurikierroksia ja matkaideoita kaikkiin vuodenaikoihin. Kuva: Marjo Vänttinen / Museokortti

Kotimaan matkailuhelmet on entistä helpompi löytää. Museokortin matkailupalvelu tuo museot, luontokohteet ja paikalliset nähtävyydet helposti löydettäviksi kokonaisuuksiksi – tunnelmallisia ravintoloita ja majapaikkoja unohtamatta. Kyseessä on täysin uudenlainen palvelu, joka tarjoaa kulttuurielämysten lisäksi matkaideoita vaikkapa luonto- tai kaupunkimatkailusta kiinnostuneille.

Museokortti julkaisee jatkuvasti uusia matkavinkkejä, Museokortti-etuja sekä uudenlaisia toimintoja, jotka helpottavat omien reissujen suunnittelua. Kasvava kierrosvalikoima tarjoaa koettavaa niin perheille, pariskunnille, kaveriporukoille kuin soolomatkailijoillekin.