Asiakkaat tekevät ravintolan ja ravintola tehdään asiakkaille. Tässä on ravintoloitsija Tommi Tuhkasen ohjenuora oululaisen ravintola Hugon uudistukselle.

Kun Oulun Uuden Seurahuoneen arvorakennuksen muutostyöt alkoivat, tuli aika päivittää myös Hugo.

”Uusiksi menivät niin sisustus, idea kuin ruoka ja viiniajattelukin. On kuin uutta ravintolaa avattaisiin”, Hugon myynnistä ja markkinoinnista vastaava Satu Hemmi kertoo.

Suunnitteluun osallistui koko henkilökunta. Nyt keittiön sydän ja sielu on puuhiiliuuni. Olohuonemaisessa salissa on luonnonmateriaaleja, mattoja, sohvia ja seinissä tunnelmaa.

Remontin myötä asiakaspaikkojen määrä kasvoi 40:stä 60:een. Viini viestii nyt piipahdusta, rentoutta ja tapaamisia. Seurueille on varattu korkea seurustelupöytä.

Hugo jatkaa viestinsä mukaan viinin ja ruoan yhdistämistä vaativallekin asiakkaalle. Kuukausittain vaihtuvalta listalta voi valita menukokonaisuuden, yksittäisen pienen annoksen viinilasin kylkeen tai pääruokakoon.

”Nostamme viiniteemoja maan tai alueen kautta. Australia aloittaa ja järjestämme myös tastingeja”, Satu Hemmi kertoo.

Salissa on myös lihan raakakypsytyskaappi. Riiputettua lihaa on saatavilla viikonloppuisin. Uutuutena on myös keittiössä sijaitseva Chefs’ Table. Viinikellari on 24 hengelle. Kabinetteja on viisi. Saunatilat sijaitsevat kolmoskerroksessa.

Ravintola Hugo
Rantakatu 4, 90100 Oulu
www.ravintolahugo.fi

Lisätiedot:
Satu Hemmi
myynti & markkinointi, Uusi Seurahuone ja ravintola Hugo
p. 020 1432 200

Katso myös Oulun parhaat ravintolat -poimintomme

Oulun parhaat ravintolat – 10 gastronomista elämystä