Lapland Hotels Oulu tuo ripauksen Lapin mystiikkaa, roihuavaa takkatulta ja pohjoista hyvinvointia aivan kaupungin keskustaan.

Tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa sijaitsevan tasokkaan hotellin jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu – sisustus henkii rauhaa ja harmoniaa. Lappilainen vieraanvaraisuus ja ihmisten välitön kohtaaminen toimivat palvelun kulmakivinä.

Hemmottele makuaistiasi Oulan nimikkoburgerilla tai poromustamakkara-hodarilla. Puuhiiligrillissä valmistetut herkut vievät sinut elämysmatkalle Lapin makujen maailmaan.

Vahvasti Suomen luonnosta ja Lapin tarinoista vaikutteita saanut design on nykyaikaisen kaunista mutta samalla kodikasta. Lapland Hotels Oulu avattiin syksyllä 2015. Keskeltä Oulun keskustan sykettä, hotellista löytyy myös kylpyosasto, jossa saunojen lempeistä löylyistä voi virkistäytyä pulahtamalla uima-altaaseen. Lapland Hotels Oululle onkin myönnetty aidon suomalaisen saunaelämyksen URBAN -laatusertifikaatti, joka viestii hotellin saunapalveluiden korkeasta laatutasota.

Lue lisää: Lapland Hotels Oulu