Sijainti on rennon kaupunkiloman hotellivalinnassa ehdottomasti tärkein elementti. Kun tähän lisätään hyvä aamiainen ja loistavat lähiravintolat sekä kulttuuritapahtumapaikat kulman takana, syntyy näistä tekijöistä  täydellisen lähiloman kokonaisuus.

Maukas aamiainen ja hotellin sijainti on kyllä paras mahdollinen lyhyttä kaupunkivierailua ajatellen.Booking.com

Tässä pohjoismaiseen tyyliin sisustetussa keskustahotellissa on helppo viihtyä. Ostoskadut löytyvät läheltä. Hotellin Torilla-ravintola kabinetteineen palvelee sekä hotelliasukkaita että paikallisia.

KOLME HYVÄÄ SYYTÄ VALITA KAUPUNKILOMAN HOTELLIKSI

1Hotelli lähellä Oulun parhaita ravintoloita

Oulun parhaat ravintolat - Ravintola Oula
Ravintola Oula on yksi Oulun parhaita ravintoloita.

Scandic Oulu City -hotellin lähellä on illallisravintoloita, kuten ravintola Hugo Oulun kauppatorin laidalla, Ravintola Oula Lapland Hotelsissa sekä Ravintola Uleåborg Aittatorin äärellä. Rentoja laaturuokapaikkoja ovat legendaarinen Kauppuri 5 -burgerbaari, eloisa kulttuuriravintola Tuba Food & Lounge sekä Rooster, joka on yhdistelmä katutason kahvilaa, kesäterassia ja kellaripubia.

Lue lisää OULUN PARHAAT RAVINTOLAT

3Hotelli lähellä Oulun nähtävyyksiä

Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli on erinomainen lähtöpiste kun vierailet Oulussa. Lähellä hotellia ovat tori kauppahalleineen ja toripoliiseineen, Ainolan puisto sekä kaunis Pikisaaren alue. Hotellin viereisessä rakennuksessa on elokuvateatteri.

Lue lisää SCANDIC OULU CITY -hotellista scandichotels.fi

SIJAINTI Rautatieasema

SIJAINTI Bussiasema

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
BOOKING.COM
8.2
GOOGLE.COM
8.2
scandic-oulu-city-paras-hotelli-lyhyelle-kulttuuripyrahdykselle-ja-kaupunkilomalle-oulun-keskustassaPerustason kaupunkihotelli loistavalla sijainnilla ja kehutulla aamiaisella. Hyvä valinta nopeaan kaupunkilomaan.